29 Март, 2021 15:27 2 773 6

Брук Шийлдс имала проблеми със съучениците си

  • брук шийлдс-
  • кариера-
  • актриса-
  • холивуд-
  • ученически години-
  • проблеми

Причина за това била холивудската ѝ кариера

Брук Шийлдс имала проблеми със съучениците си - 1
Снимка: shutterstock

Актрисата Брук Шийлдс имала проблеми в отношенията със съучениците си заради кариерата си в Холивуд, съобщи ContactMusic.

Шийлдс, която е на 55 г., е само 12-годишна, когато изпълнява водеща роля в "Хубавицата", излязъл на голям екран през 1978 г. Две години по-късно тя е в главната роля на "Синята лагуна" и бляскавият ѝ живот на тийнейджърка бил съвсем различен от този на съучениците ѝ.

"В девети клас беше много трудно. Тъкмо бях снимала в "Синята лагуна", когато отидох в гимназията", сподели актрисата в подкаста "Чай с Туиги". Тя разказа как съучениците ѝ ставали от масата, когато седнела до някого в училищния стол и ако получела добра оценка на тест, трябвало да ги уверява, че си я е заслужила със знания, а не защото учителите имат специално отношение към нея.

Обратът настъпил, когато майка ѝ Тина Шийлдс организирала за целия клас парти с ролери. Според актрисата, тогава съучениците ѝ осъзнали, че тя има много ангажименти, защото на партито трябвало да върши доста неща, да снима, да пуска музиката и в същото време да се забавлява с тях.

Така съучениците ѝ разбрали, че тя не се преструва на по-различна или по-добра от тях. И че също като тях трябвало да се подготви за теста по математика на следващия ден.

Шийлдс сподели в подкаста и за живота в семейството си. Майка ѝ, моделът Тина Шийлдс и баща ѝ Франсис, който бил бизнесмен, се разделили, когато Брук била петмесечно бебе. "Животът ми с мама беше забележителен, но с татко бях в съвсем друг свят", каза тя.

"Той не гледаше филмите ми, не е гледал нищо с мен, не признаваше, че съм актриса, че съм известна, нищо такова. Звучи неприятно, но всъщност това създаваше баланс", каза актрисата.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Transpocalypse

    5 3 Отговор
    Съучениците са я набарали, че има чурка и са я скъсали от бъзик. Децата са жестоки.
  • 2 КОЙ НЕ Е ИМАЛ

    7 0 Отговор
    ПРОБЛЕМИ В УЧИЛИЩЕТО?
  • 3 Да се обърне

    0 0 Отговор
    към Дрозд Кукумявков, той лекува трамвите на цивилизацията, може да помогне в частност.
  • 4 Навсякъде

    2 0 Отговор
    Хората, май са, еднакви, лоши егоисти....!
  • 5 Брук

    1 1 Отговор
    Почти не, я знам..!
  • 6 Абе ,

    0 1 Отговор
    Тази още ли е девствена ?