Last news in Fakti

30 Март, 2021 12:08 1 851 2

И дъщеричката на Наум Шопов изкарала коронавируса

  • наум шопов-
  • дъщеря-
  • коронавирус-
  • теа минкова-
  • ая

Малката Амая, която наскоро проходи, е добре, майка ѝ също

Дъщерята на Наум Шопов-младши, който наскоро бе изписан от болница, също е изкарала коронавируса. Това обяви неговата половинка и майка на детето, разказвайки за тяхното лечение в социалните мрежи. За радост на феновете на известните инфлуенсъри, те са отново заедно и всички са добре, пише сайтът Tialoto.bg.

„Изкарахме вируса тежко, и за най-голямо съжаление, той не пропусна и Амая“, написа Теа Минкова в Instagram, посочвайки, че последните две седмици били доста тежки за семейството им.

Жената до звездата от „Откраднат живот“ и истински лекар в живота, посочи, че е изключително благодарна, особено на майка ѝ и сестра ѝ, които определи като „Корпус за бързо реагиране“. Най-вероятно те са им помогнали с лекарства и пазарували, когато в началото били под карантина.

Припомняме, че Наум Шопов съобщи във Facebook, че е заразен с COVID-19. След няколко дни той публикува снимка от лечебно заведение, обяснявайки, че състоянието му се е влошило.

„Момичетата ми също са добре! Надявам се, този път да е окончателно за всички ни!“, посочи той тогава. Много от последователите му настояха да разкаже как се е излекувал.

След като всички вече са здрави, Минкова сподели, че „лети от кеф“ за това, че може да излиза навън.

„Сега бавно започваме да се връщаме към нормалния си начин на живот. Пазете се!“, казва още тя.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Изтърбушлеци

    8 2 Отговор
    Много противни
  • 2 дявола

    1 0 Отговор
    Е друго си е като си съсобственик на болницата