Last news in Fakti

5 Април, 2021 13:25 9 155 11

Милена от "Фермата" вдига адреналина

  • фермата-
  • атв-
  • адреналин-
  • адвокат-
  • милена станджикова

Другото ѝ скорошно увлечение са салса танците

Милена Станджикова от "Фермата" подкара високопроходимо возило, смело яхна 250-кубиково АТВ и впечатли много последователите си в социалните мрежи с изпълненията си.

Заедно със семейството си пловдивската адвокатка се забавлява в пресечени местности и по мотописти. Последно Милена карала АТВ-то четири часа в местността Паниците край река Тунджа, похвали се самата тя. Другото ѝ последно увлечение са салса танците. През делничните дни обаче работи усилено в адвокатската си кантора, която се намира до сградата на Съда.

Признава, че след излизането от "Фермата" била погълната от много работа и допълнителни ангажименти покрай цялата известност на предаването, пише "Марица".

Милена от "Фермата" вдига адреналина

"Сега, няколко месеца по-късно, нещата започнаха да се успокояват и да си влизат в нормалния ритъм на ежедневието. "Фермата" ме промени, започнах да отделям повече време за себе си и за личните ми забавления. Имам нови приятели в лицето на част от другите "фермери", с които често се чуваме и виждаме. С Асен семейно ходим на ски и по СПА дестинации, а със Стоян на разходки в природата. С Дая можем да си говорим и смеем с часове, а когато съм с Габи, времето спира", разказва Милена.

Спомня си и как е преминала срещата с Габи след излизането от "Фермата", когато двете се видели по време на състезание от ендуро шампионата в подножието на Стара планина.

"Тя имаш​е около час свободно време и решихме да обядваме в едно заведение. Толкова вглъбени сме били в разговора, че когато погледнахме часовниците, бяха минали 4 часа. Тя беше изпуснала награждаването си и не ни остана нищо друго, освен да се посмеем, защото досега не ѝ се беше случвало подобно нещо", връща лентата назад пловдивчанката.

Милена от "Фермата" вдига адреналина


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Развълнувания, Михал

    12 27 Отговор
    Коя свястна, жена, че и адвокат, би се йохнала на АТВ....!?

    Коментиран от #9

  • 2 Медуза

    16 4 Отговор
    Абе...тя яха и други неща, ама кой го интересува. По време на "Фермата" исках тя да стигне по-далеч във формата, ама игричките и интригите на ония гевезета не й позволиха.
  • 3 Кънчо

    18 5 Отговор
    Жената не е лоша, но по - скоро става да е Пич.
  • 4 Счупи тъпомера

    19 4 Отговор
    Като и гледам конската муцуна, по-става да я впрегнеш в каруца. Да не говорим, че е световно неизвестна и ни я рекламират насила тук.
  • 5 Повдигач

    7 2 Отговор
    Бря, брех ма рей , мамина глезанка. Освен адреналин бихте ли я попитали друго вдига ли?
  • 6 гинеколога

    5 1 Отговор
    С удоволствие бих проверил дали работи фурната й!
  • 7 АЛЛ

    3 2 Отговор
    ....грозен циганин я е правил !!!
  • 8 любител

    2 1 Отговор
    и тая грозница след телевизиони изяви се е взела на сериозно. следващата тв звезда ужас.хахаха

    Коментиран от #11

  • 9 Гост

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "Развълнувания, Михал":

    не и твоята....щото тя не е свястна :)
  • 10 Опа

    1 0 Отговор
    А бе прави си реклама на кантората,на гърба на ФЕРМАТА,ходила на СПА и ски и карала АТВ, то щом има пари за тези неща,що и трябваше да се показва във РЕАЛИТА ШОУ.
  • 11 Да бе

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "любител":

    Не е грозница, но явно наистина се е взела на СЕРИОЗНО,само депотат дето още не е станала.