5 Април, 2021 17:25 6 475 7

Фолк певец разкри що за човек беше Татяна Лолова

  • фолк певец-
  • татяна лолова-
  • актриса-
  • характер-
  • коста марков

Коста Марков сподели невероятна случка, на която бил свидетел

Смъртта на великата актриса Татяна Лолова потресе целия български народ, а загубата ѝ отприщи позабравени спомени с нея. Всички си спомняха за общото им минало, за случайни срещи и изплуваха неподозирани тайни.

Много нейни колеги се изказаха и споделиха впечатления и случки с Лолова, но по-интересен е разказът на един фолкпевец, който не е познавал лично актрисата, но е станал свидетел на невероятна случка, която разкрива що за човек беше Татяна Лолова. Става въпрос за певеца Коста Марков, който остави успешната си кариера в България и замина със семейството си за САЩ, където се установи.

"Беше преди много години, 1985-та или 1986-та година, лятото, в София! Адска жега, вероятно е било август месец! Вървя към паметника Левски по бул. Мадрид и на спирката на трамвая (тогава там въртеше някакъв трамвай, мисля за кв. Гео Милев), на тясната ивица, наречена спирка, между двете платна, стоеше тя - една от най-големите телевизионни и театрални звезди за времето. Нахлупила широкопола шапка, беше се натоварила с две чанти с хранителни продукти, по една във всяка ръка.....и чакаше чинно трамвая, за да я откара у дома. Велика в таланта си, семпла в ежедневието, без всякаква помпозност и претенции. Само тя си знае как е живяла и през какво е минала... Поклон пред таланта и отдадеността на професията и публиката", пише Коста Марков в социалните мрежи, цитиран от show.blitz.bg.

Името му е много добре познато в шоубизнеса, тъй като през 1997 година подписва музикален договор с "Пайнер" и се превръща в първия мъжки плейбой в бранша. Кариерата си прекратява през 2006 г. и заминава за Флорида, САЩ, където се жени за приятелката си Кристина и по-късно им се ражда дъщеря. Определено в Америка животът му тече спокойно, но пък страшно много липсва на почитателите си в България.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Павлов

    7 14 Отговор
    Аууу, бедната, носила си лично пазарските чанти - не е имала дори и носач.
    Разчувствах се ...
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Глупости......

    9 1 Отговор
    Глупости и пак Глупости
  • 5 МЪШКИ ПРУСТАК

    2 6 Отговор
    АВРЕ РАТОЧКА СЛЕД ДВУМЕСЕЧНА ЗАБРАНА ДА КОМЕНТИАМ ТУКА СЕГА ОТНОВО СЪМ НА ЛИНИЯ.ИСКАМ ДА ТИ КАЖА ЧЕ ЕДИН ПЪТ ПРОБВАХ ДА СИ ИЗГЪРМЯ ЕДНА НОШКА НА ТАТЯНА ЛОЛОВА АМА НЕЩО НЕ МИ СА ПОЛУЧИХА НЕЩАТА ЩОТО СЛИВАТА И ДЪХКА НА ВКИСНАТО ЗЕЛЕ ПЪК ОТЗАДЕ БЕШЕ ФАНАЛА КАФЯВО НА ДИРНИКА.
  • 6 морал

    2 0 Отговор
    ПиАрите на ПАЙНЕР, са много НЕможещи и БЕЗпомощни. Някакъв световно неизвестен мислещ себе си за певец, видял преди 35 години Татяна Лолова, по времето на соца!!! Не и дрънкайте костите на Великата актриса с ГЛУПОСТИ!
  • 7 въпросче

    0 0 Отговор
    И защо виждането на Татяна Лолова е "невероятна случка" ? Жената си е чакала трамвая за да се прибере вкъщи. Какво невероятно е станало?