Last news in Fakti

14 Януари, 2013 13:34 2 559 1

Кой топли леглото на Памела Андерсън?

  • памела андерсън-
  • приятел-
  • риалити

Поредното риалити шоу в което Памела Андерсън взе участие бе  „Dancing on  Ice”. За съжаление тя бе и първата изгонена от предаването. Въпреки това, Пам може да се нарече победителка, тъй като по време на участието си тя се сдоби с ново … гадже.

"Памела се провали, защото се влюби. С партньора й на леда Мат Евънс вече топлят едно легло", твърди източник за Daily Record.

Взаимоотношенията на Памела и състезателят по фигурно пързаляне започнала миналия месец.

Двамата били много пленени един от друг и не се разделяли. Дори се твърди, че двамата смятат да  дадат гласност на отношенията си, когато отново отидат в Лондон за финала на "Dancing on Ice” през март.

"Мат я обикаля като влюбено кученце, докато тя не спира да му говори колко много той означава за нея", допълва източникът.

Новата половинка  на Пам е с 9 години по-млад от нея, но вече живее  в дома на едрогърдата блондинка в Малибу.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лисицата

    0 0 Отговор
    Като гледам юнака с какви брокатени потничета се е барнал много вероятно е само да "топли" леглото... :P