Last news in Fakti

11 Април, 2021 20:49 5 189 3

Как и кога всяка зодия открива голямата любов

  • любов-
  • хороскоп-
  • зодии-
  • зодия-
  • зодиакални знаци

Любовта открива по уникален начин всеки зодиакален знак

Как и кога всяка зодия открива голямата любов - 1
Снимка: Shutterstock

Колкото и да сме сериозни и целеустремени в амбициите си, всеки от нас е прекарал поне един час от живота си в мечти за голямата любов. Вероятно ти е омръзнало да слушаш успокоителни думи, че най-подходящият скоро ще се появи. Започваш да се съмняваш в себе си и в съдбата си. Дали е правилно само да се надяваш и дали не трябва да промениш нещо в подхода си, за да срещнеш твоя човек? Виж тук как и кога може да откриеш голямата си любов според зодията, пише actualno.com.

Овен

Огненият знак Овен ще се почувства напълно готов за голямата любов, когато най-сетне спре да дава шансове на бившите си. Забрави за старите романтични истории и гледай напред! Постоянното връщане назад няма да ти донесе щастие.

Телец

Телецът е открит, забавен и притежава вродено самочувствие. Често обаче тези качества остават скрити за околните. Отвори сърцето си и покажи своята емоционална страна. Ако винаги изглеждаш важен и недостъпен, повечето потенциални партньори трудно ще се осмелят да те доближат.

Близнаци

Представителите на зодия Близнаци страдат от постоянен страх да не изпуснат нещо интересно. Чак когато се успокоиш и започнеш на чисто, можеш да се отдадеш на сериозна и пълноценна връзка. Дишай дълбоко и се научи от време на време да си даваш почивка от светския шум.

Рак

Водната зодия Рак трудно се разделя с вещите си, а още по-трудно с бившите си партньори. Трябват ти месеци, за да превъзмогнеш края на връзката си и страдаш дълго след това. Така обаче трудно ще откриеш голямата любов. Опитай да се отървеш от целия си емоционален товар и да бъдеш по-открит към света, който те заобикаля.

Лъв

Лъвовете са горда зодия и са свикнали винаги да са в центъра на вниманието. Но понякога се случва друг да е най-отпред. Само когато го осъзнаеш, ще откриеш и задържиш любовта на живота си.

Дева

За Девите най-доброто е достатъчно добро? Не съвсем. Ако постоянно чакате да се появи някой по-добър, трудно ще прекарате живота си с един специален партньор. Не бъдете толкова претенциозни. Давайте шанс и на хора, които не пасват напълно на идеала ви. Може би сред тях ви чака голямата любов.

Везни

Чак когато Везните са намерили вътрешния си баланс, те са готови и за голямата любов. Отърви се от неподходящите партньори в живота си, за да дадеш шанс и на свестните да те опознаят. Дори да мислиш, че някои типажи са скучни, именно тези противоположности може да се окажат любовта на живота ти.

Скорпион

Хората от зодия Скорпион преминават през живота със страст и вътрешна увереност. Дори обектът на желанията му да не отвърне моментално на чувствата му, водният знак ще продължи да се надява. Ако искаш най-накрая да срещнеш любовта на живота си, прекрати половинчатите връзки и се концентрирай върху себе си. Определено ще се почувстваш страхотно.

Стрелец

Чудиш се защо в любовния ти живот все нещо не е наред? Тогава е време да разшириш кръгозора си. Разбира се, че е чудесно любимият ти да е част от доверения ти кръг и да го познаваш от години. За съжаление в любовта не всичко се получава така, както ни се иска. Стрелецът трябва да приеме, че хората се променят. Особено тези, които познаваме още от деца. Затова се огледай смело за подходящ партньор извън приятелския ти кръг!

Козирог

Козирогът може да намери любовта на живота си едва след като започне да има повече доверие на срещуположния пол. Това, че предишното ти гадже не се е държало с теб, както трябва, или родителите ти са се карали, не означава автоматично, че всички връзки са такива. Повярвай отново в любовта и дай шанс на хората около себе си.

Водолей

Водолеят трябва да разбере, че връзката му с друг човек не може да върви само по неговата свирка. За да изпиташ щастието с любовта на живота си, трябва да се научиш да правиш компромиси и от време на време да изпълняваш желанията на партньора си. Само така човекът до теб ще се чувства оценен и ще може да ти се отдаде, докато смъртта ви раздели.

Риби

Представителите на зодия Риби са много емоционални и чувствителни. Често се поставяш на втори план и правиш всичко за партньора си. В същото време очакваш същото внимание от него. Нещата обаче невинаги се получават по този начин. Време е да смекчиш малко изискванията си и да се отпуснеш. Така всичко ще се нареди от само себе си.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Странните желания на старата Лиз

    1 4 Отговор
    Боже Господи, това е толкова смешно, само му благодаря, че не съм се оженила за, братовчед, китарлис, оженила съм се по достоен начин, отново ми се присмяха, такива които никой не ги желаеше през живота им...!
  • 2 ГРАД КАЗАНЛЪК

    0 1 Отговор
    ас съм зодия ОВЕН но никога не забравям РОМАНТИЧНИТЕ истории нещо повече живея за РОМАНТИКАТА и нямам предишни любови моята годеница беше ПЪРВАТА ми приятелка и затова я обичам толкова много
  • 3 Ганьо

    0 1 Отговор
    Глупости