Last news in Fakti

12 Април, 2021 11:28 12 551 20

Димитър Рачков се срамувал от брат си

  • димитър рачков-
  • петър рачков-
  • срам-
  • комик-
  • семейни отношения

Ти си срам за фамилията ни! Аз вече нямам брат!, обявил комикът

По-малкият брат на Димитър Рачков за пореден път доказа, че е черната овца на фамилията. От 6 години издънките на Петър, който е популярен в родния Бургас като Пешо Измамата, нямат край.

Популярният му брат се чуди как да го спасява от лапите на закона. Преди дни бургаският съд го остави за постоянно в ареста. "Ти си срам за фамилията ни!", заявил след последния му арест Митко.

След всяко провинение на брат си, Рачков плащал гаранциите и тлъстите адвокатски хонорари, за да го измъкне от затвора, пише таблоидът "Уикенд".

Комикът се срамувал от роднинската си връзка с Петър и му заявил, че няма да си мръдне повече пръста за него. Досега го правел само, за да спести тревогите на родителите им. Той все таял надежди, че брат му ще влезе в правия път и единствено заради майка им Станка правел всичко възможно, за да го спаси. След последното влизане на Петър в криминалната хроника, Митко се отрекъл от него и казал: "Аз нямам вече брат!".

Докато комикът жъне успехи и събира всенародната любов, брат му прави издънка след издънка и позори семейството им.

На 21 март 41-годишният родственик на актьора бе арестуван край бургаското село Джебелт, след като пробва да избяга от полицейски патрул. При маневрата Петър се блъсна в колата на ченгетата и бе закопчан. При задържането му униформените открили 8 топчета амфетамин, които Петър изхвърлил от колата, с която се придвижвал. Братът на Рачков отказал да бъде тестван за наркотици, но пробата му за алкохол показала, че е трезвен.

Според показанията на служителите на реда, той е бил видимо неадекватен, очевидно под въздействие на наркотици. Съгласно закона, подобно нарушение се наказва със затвор до 3 г. Заради тлъстото си криминално досие Петър може да се озове в пандиза. Братът на комика има една влязла в сила условна присъда за продажба на наркотици. Оказва се, че той е многодетен татко. При разглеждането на мярката му за неотклонение адвокатът на Петър поискал задържаният да бъде пуснат с аргумента, че трябва да се грижи за четирите си деца.

Според юриста нямало опасност Рачков-брат да се укрие от закона, тъй като самоличността му била установена. Освен това имал постоянна работа и адрес. Районният съд в Средец обаче не се трогнал и пратил Петър зад решетките с постоянна мярка "задържане под стража", твърди клюкарското издание.

Според запознати, наскоро Петър е избягал от частна клиника за лечение на наркозависими. Влязъл да се лекува по настояване на Митко и майка си Станка, която била съсипана от изцепките му. От три седмици възрастната жена била на успокоителни хапчета.

В Бургас е публична тайна, че Петър злоупотребява с дрогата и че сам произвежда синтетични наркотици, които пласира из морския град, за да се изхранва. Той е стар познайник на органите на реда, срещу него са се водили дела за търговия и производство на наркотици, за пласиране на фалшиви пари, а шофьорската му книжка отдавна е отнета.

Едно от провиненията, заради които бе арестуван, бе за шофиране с фалшива книжка.

Заради безобразията на Петър, неговата майка не смеела да излезе от вкъщи и да погледне съседите си в очите. От три седмици, след последния арест на сина си, баба Станка била на успокоителни. Митко се притеснявал, че стресът може да я съсипе и баламосвал майка си, че и този път на Петър ще му се размине.

Единствената утеха за възрастната жена били успехите на другия ѝ син със "Забраненото шоу на Рачков". Станка дори пристигна в София за второто издание на забавното предаване и го гледа от първия ред на студиото в Горубляне.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 такъв е живота

    39 3 Отговор
    Пък ние се срамуваме от Димитър Рачков, че прави такова пошло предаване, ама кво от това?
  • 2 Хари

    41 5 Отговор
    Той и брат му се срамува от него за тез скапани скечове отврат
  • 3 Мрачков

    12 1 Отговор
    Пълни глупости!
  • 4 Разликата

    32 2 Отговор
    Единия продава наркотици. Другия опростачава с "шоута". Кръвта вода не става ! Жал ми е за майката. Явно не е предвиждала такова бъдеще и на двамата. Рачков е учил строителния техникум в Бургас, ама на хляба мекото не е в строителството. В чалгата е по лесно.
  • 5 ГруЮ

    20 3 Отговор
    И все пак не трябва да се публикуват такива статии. Не харесвам Рачков, но не е избирал брат си.
  • 6 Ами то

    27 3 Отговор
    и мен ме е срам когато Баце ходи в чужбина и излага България.
  • 7 На Митко брат му

    9 0 Отговор
    Аз пък се гордея с батко,щот все ме отърва от казаня.Ама си го и мразя,щото все на него дал Господ,все на него!..
  • 8 Роза

    8 1 Отговор
    Когато двама братя или две сестри не се разбират и имат различни характери и манталитет,разбира се,че никой от тях не отговаря за другия.,нито е длъжен да му помага.всеки си живее своя живот според разбиранията си,и толкова!Това е най-умното поведение в случая!
  • 9 Хайл

    8 0 Отговор
    Милено Миленооооо хич та няма Джебелт къде се намира? Между ДЖЕБЕЛ и ДЕБЕЛТ има много разатояния-нерде Ямбол,нерде Стамбул
  • 10 doctora

    10 1 Отговор
    :" Докато комикът жъне успехи и събира всенародната любов" - какви са тези твърдения, какви успехи този аграр? Добре че си направи собствен формат, който вече е достатъчно безинтересен и не му остават оща повече от 10 тиража, защото кой ще му приема поканите, циркаджилъците му продължават, но хубавото е, че просто го разкарваш с дистанционното и ... спокойствие. Инак се вреше насам-натам по всички формати и щеш нещеш му гледаш подскоците. Така се самоизолира и е лесен за илиминиране - селска нация сме и чалгарска, вижда се очевадно.
  • 11 Да, така е понякога

    10 0 Отговор
    Брат брата не храни
    Майката страда
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 А ТИ...

    4 3 Отговор
    РАЧКОВ НЕ СЕ ЛИ СРАМУВАШ ОТ
    СЕБЕ СИ. БРАТ Е. БРАТ БРАТА ПРЕДАВА.ТИ СИ. Питай мама и тати.
  • 14 небрежнев

    9 2 Отговор
    Единият трови народа с наркотици, другият с простотия, а "журето" в лицето на майката е на успокоителни. Лоша работа... и няма измъкване.
  • 15 Лост

    7 1 Отговор
    Ами да ги събират Рачков и Бахаров младши да си правят компания.
  • 16 Рачков

    1 0 Отговор
    И аз се срамувам от брат ми....!
  • 17 Храчко Митков

    1 1 Отговор
    То па Рачков е един убавец... мани-мани!
  • 18 Развеселен

    1 1 Отговор
    Пръдлето бил успешен!! Те това вече е наистина забавна новина!!
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Българинъ

    0 0 Отговор
    ПИКО-то, което най-вероятно готви тоя е НАЙ-СИГУРНИЯ ПЪТ КЪМ ШИЗОФРЕНИЯ.
    СМЪРТ НА ДИЛЪРИТЕИ И НА ШЕФА ИМ ОТ СИК-МВР.