Last news in Fakti

17 Април, 2021 13:17 18 099 35

Неочакван обрат в "Безмилостен град"

  • безмилостен град-
  • недим-
  • обрат-
  • развой

Записът на признанието на Недим пред психоложката, че е видял как Шениз изменяла на чичо му с неговия баща, попада в ръцете на Агях

В предстоящите серии на "Безмилостен град" се случват доста интересни неща. Психоложката Оя предприема смел план - връща бебето на Джерен в имението, давайки го в ръцете на щерката на домашната прислужница Нуртен . Преди време Башак също е родила, но детето ѝ умира и го подменят с това на Джерен, пише БЛИЦ.

Записът на признанието на Недим пред психоложката, че е видял как Шениз изменяла на чичо му с неговия баща, попада в ръцете на Агях, но в последния момент, племенникът му го измъква от ръцете. Агях припада и е отведен в болница, така че Шениз все още има време да унищожи този компрометиращ я запис...

Недим отива при психоложката си и я пита, защо се намесва в живота му и си е позволила да направи и разпространи този запис. "Аз съм твоя сестра. Заради чичо ти израснах в сиропиталища. Майка ми е работила във вашето имение, баща ти я прелъстява, но научавайки за това, чичо ти я гони на улицата...", обяснява Оя.

Когато Башак влиза с бебето в имението, то често дразни с плача си Джерен, още повече - връща я към спомена за починалото ѝ дете. Когато обаче за първи път и самата тя го гушва - в нея се разпалва неугасналия пламък на майчинството. Най-вълнуващ е обаче моментът, в който бебето реве неистово в ръцете на "баба си" Нуртен - майка му е излязла навън - и Джемре, отново ядосана, го взима на ръце. То спира да плаче, успокоява се, почва да гука и се усмихва. "Кълна се, това е чудо!", възкликва Нуртен.

Все пак, сред много перипетии записът на Недим попада в ръцете на Агях и той го прослушва. Чува гласа на племенника си: "Моята единствена вина е, че видях как моя баща и снаха ми предават моя чичо..."

Агях е бесен. Вади пистолет срещу снимката на починалия си брат с думите: "Мерзки тип" и хуква да иска разплата с невярната си съпруга. Разбрала, че е изпуснала неща извън контрол, тя бяга от хотела.

В крайна сметка Агяx Карачай я издирва, застанала пред поредния хотел, в който се е установила, Шениз вижда разбеснелия си съпруг и хуква към покрива на сградата. Там, горе, разгневеният Агях я пита: "Аз ли съм бащата на тези деца?!"
Дженк и Далма също са се добрали до координатите на майка си и се озовават на покрива. Престъпвайки назад Шениз полита надолу и пада на паважа. Но това не е нейният край... В следващите епизоди ще я видим прикована на инвалидния стол...на Недим!


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Излагате се .....

    11 11 Отговор
    Падение и смях.... Тази "новина" я публикувайте в турските медии и спрете турските сериали по българските тв.
  • 2 Хайл

    11 7 Отговор
    Кой го интересува какво става в някакъв турски задръстен сериал.
  • 3 ГРАД КАЗАНЛЪК

    9 12 Отговор
    сериала е НЕВЕРОЯТЕН и наистина много РОМАНТИЧЕН с моята годеница ВЕСИ го гледаме всяка вечер хванати за ръка ас очаквам с нетърпение момента в който господин НЕДИМ и госпожа ДЖЕМРЕ ще се съберат и оженят а всички ще расберат че детето което очаква госпожа ДЖЕРЕН е от господин ДЖЕНК а не от господин НЕДИМ както тя лъже в момента каква ли ще бъде реакцията на госпожа СЕХЕР и господин АГИЯХ очаква ни още много РОМАНТИКА в сериала всичко е СУПЕР

    Коментиран от #5, #7, #14, #15

  • 4 Гост

    11 8 Отговор
    Аз живея в България не в Турция и не гледам техните задръстени филми. Новини за турското население у нас .

    Коментиран от #30

  • 5 Анти Чалга

    8 6 Отговор

    До коментар #3 от "ГРАД КАЗАНЛЪК":

    Моля !!!! Какво това да е хубаво . Защо гледаш такива глупости. Били сме 5 Века под тяхно робство а сега ,ни набутват техните идиотски филми . Защо се излагаш с това изказване . Ние имаме по хубави филми . В тези тъпи филми показват само хубавата страна на тая Турция .

    Коментиран от #11, #23

  • 6 ГРАД КАЗАНЛЪК

    9 9 Отговор
    като цяло ТУРЦИЯ има едни от най ВЕЛИКИТЕ и РОМАНТИЧНИ сериали за винаги, гордата аси, намери по име, сълзи над рая, бесмилостен град и още толкова много колко пъти съм се вълнувал и плакал на тези КЛАСИЧЕСКИ и ВЕЧНИ сериали това е страхотното че в турските сериали има РОМАНТИКА и любов а в американските само кръв и наркотици и насилия

    Коментиран от #10, #17

  • 7 Зик

    5 6 Отговор

    До коментар #3 от "ГРАД КАЗАНЛЪК":

    Къде живееш брато в коя страна . Как не те е срам да гледаш на турчулята филмите. Защото били романтични . А стига с тази твоя романтика . Тя е за пенсионери и бабички . Както и тези боклучави филми. Що не гледаш криминални ,екшън или фантастика . Това са женски филми . Стават само за лигавене и сълзи .

    Коментиран от #8

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 ГРАД КАЗАНЛЪК

    6 6 Отговор
    никак не сте ПРАВ господине вижте какви артисти играят в тези сериали ето например в бесмилостен град най добрите на света госпожа ДЕНИЗ ОГУР, господин ФИКРЕТ КУШКАН, МИНЕ ТУГАЙ, СЕМА КУЛТУБЕЙ, ОЗАН ДУЛОНАЙ, БЕРКЕР ГЮВЕН и естествено моята любима актриса БАХАР ШЕХИН велики световни артисти и колко много РОМАНТИКА в сериалите

    Коментиран от #12

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Хеви Метъл

    7 7 Отговор

    До коментар #9 от "ГРАД КАЗАНЛЪК":

    На кой пишеш ,тези контра аргументи. Не се разбира. Не можеш да навиеш никой , че тези са велики , и страхотни . Можеби някой от този етнос . Но не и нас .5 Века са ни тъпкали и убивали , а той ми седнал да ги хвали . Вземи се в ръце ,спри с рекламата . Колко пари взе за тази хвалба .
  • 13 ЗАДРЪСТЕНЯЦИ

    11 4 Отговор
    Като не ви харесват къв го дирите тук, гледайте си каквото искате.Изкуството е далеч от границите на религията и фашизма.Който разбрал..разбрал, който не да продължава....

    Коментиран от #16

  • 14 Гост 666

    6 6 Отговор

    До коментар #3 от "ГРАД КАЗАНЛЪК":

    По тези филми виждаш хубавата страна . Но ако знаеш как живеят из забутаните крайна на тая държава. Вчера попаднах на една статия ,как един библиотекар ,се мъчиш със собствени средства да образова и накара хората от някъде забутан край на Турция да взимат книги . А то се оказва , че голяма част от мъжете и жените не са образовани . Това става през времето 1945 - 1949 . И какво станало взели ,че го уволнили . Така че не се знае из Анадола как живеят тези , в днешно време . Даже из големите градове по бедните са необразовани. А ти гледаш лукса на Турция не задния двор.
  • 15 🤟🤟🤟666

    5 5 Отговор

    До коментар #3 от "ГРАД КАЗАНЛЪК":

    Първо се научи да пишеш . После коментирай , турските задръстени сериали .Ти нали си българин защо ги гледаш. Да не си забравил , че сме били под Турско Робство 5 Века . Че то сега в учебниците го пишат присъствие . Забравил си Историята как са ни , убивали , мъчили ,отвличали деца за еничари. А той ми седнал да ми хвали тъпи романтични филмчета . Ужас трябва да се засрамиш , че ги харесваш ако си Българин патриот.
  • 16 666

    3 5 Отговор

    До коментар #13 от "ЗАДРЪСТЕНЯЦИ":

    Що рече . Да не харесваш турско филм .
  • 17 Гост7782

    6 4 Отговор

    До коментар #6 от "ГРАД КАЗАНЛЪК":

    Не си прав за американските филми . И те правят романтични филми. Дават по някой канали само такива . Не можеш да сравняваш , турски сериали с нашите или чуждо производство. Ние също имаме хубави филми и сериали. Но да кажеш , че тези артисти са велики е излагация . На държава която ни е държала под робство , никога няма да и гледам филмите . Ако ще и Оскар или Златна Палма да има .

    Коментиран от #18

  • 18 ГРАД КАЗАНЛЪК

    5 4 Отговор

    До коментар #17 от "Гост7782":

    ами то така нареченото робство или присъствие е било много ОТДАВНА господине пък и филмите чисто като искуство нямат общо с това те са много хубави и в тях има много РОМАНТИКА а артистите са НЕВЕРОЯТНИ за мен госпожа БАХАР ШЕХИН която играе ролята на госпожа ДЖЕРЕН е най добрата актриса в света и моя абсолютно любима актриса

    Коментиран от #19, #20, #21

  • 19 Гост7782

    4 5 Отговор

    До коментар #18 от "ГРАД КАЗАНЛЪК":

    Браво бе . Така нареченото робство. Не е наречено а си е било робство . Как може да харесваш и величаеш турчуля , а слушали тяхната чалга . Ако не знаеш чалга е турска дума , значи музикален инструмент , музикант . За мен човек който гледа такива смотани сериали , значи няма никакви други интереси . И ах един колега като теб фен на турските и индийски филми само това му беше в главата и нищо друго.
  • 20 Гост

    3 2 Отговор

    До коментар #18 от "ГРАД КАЗАНЛЪК":

    Като за вас фен на Турция ето някой термини . Байр будала - турист , Мълчи баджак - балерина , Джангър чекмедже - радио , Сандък сейр - телевизор, Тенеке ханъма - Айрън Мейдън ,
  • 21 666

    3 3 Отговор

    До коментар #18 от "ГРАД КАЗАНЛЪК":

    Как нямат общо. Нищо , че е кино. Били сме под тяхно робство и точка . Не ни трябват и техните задръстени филми . Гледаш ли индийски филми и те са яко романтични и блудкави като вкиснала боза .

    Коментиран от #22

  • 22 ГРАД КАЗАНЛЪК

    3 3 Отговор

    До коментар #21 от "666":

    да господине гледал съм и ИНДИЙСКИ сериали като остани с мен, моята карма и сияйна луна и те са много ХУБАВИ и РОМАНТИЧНИ но турските и бразилските ми харесват най много

    Коментиран от #25

  • 23 К.К.

    2 5 Отговор

    До коментар #5 от "Анти Чалга":

    Не се ли унижаваш да се наричаш сама робиня? Никой друг народ не се определя като роби!

    Коментиран от #24, #26

  • 24 Анти Чалга

    4 2 Отговор

    До коментар #23 от "К.К.":

    А кво да пиша присъствие . Дошли на гости и забравили да си тръгнат пет века .Може и Пет века турско иго.Ставали .

    Коментиран от #29

  • 25 666

    3 3 Отговор

    До коментар #22 от "ГРАД КАЗАНЛЪК":

    Щом харесвате такива филми,ясно не можете да спорите с мен за качествени филми или сериали . Къде гледаш бразилските бози . Вече не дават такива . За бразилската музика мога да кажа ,че ми харесва но за сериалите не стават .Както и турските и индийски боклуци . Аз казах точка . Гледаш тъпи задръстени филми . Без да се обиждаш . Утре на свадбата с каса музика ще тормозиш гостите попфолк , турска , индийска , мазна тъпа чалгия като филмите .
  • 26 Гост

    3 0 Отговор

    До коментар #23 от "К.К.":

    Я специалист по разни въпроси .
  • 27 Том

    7 2 Отговор
    Турските са много близки до нашия бит и народопсихология. Имат отлични артисти и със съжаление ше кажа-с пъти са по-добри от нашите!

    Коментиран от #34

  • 28 Аз, помислих,

    2 2 Отговор
    Че, ще се повозя, на колата, на Дженк и ще се запозная с Недим...!
  • 29 К.К.

    0 3 Отговор

    До коментар #24 от "Анти Чалга":

    Войводи, четници,...

    Коментиран от #33

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 ЛЛЛ

    1 0 Отговор
    Спорите за глупости. Много от филмите са по известни романи, които не са писани от турци, а колкото до актьорите аз споделям мнението че са на много високо ниво. В крайна сметка една картина не я харесваш заради автора й, а заради нея самата. За филмите важи същото
  • 33 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #29 от "К.К.":

    Какво е това нещо имаш да кажеш . Отговор но не се разбира .
  • 34 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #27 от "Том":

    Що не се ............👎👎👎👎👎👎👎за изказването.
  • 35 Логичния

    0 0 Отговор
    Ако събереш бебе с леля му или друг роднина естествено че ще се успокой