18 Април, 2021 19:33 3 982 5

Основните житейски принципи на зодиакалните знаци

  • зодии-
  • принципи-
  • живот

На какво не могат да изневерят зодиите

Основните житейски принципи на зодиакалните знаци - 1

Не мога да изневеря на принципите си, казват мнозина. Ето какви са те за различните зодиакални знаци, пише Actualno.com.

Овен

„Да успея във всичко!“ Това е принципът на всички типични представители на зодия Овен. Максимална възвръщаемост в бизнеса. Ето защо Овните са надеждни партньори и отговорни хора.

Телец

"По-добре горчива истина, отколкото сладка лъжа." Принципите могат да се променят, самоунищожат през годините, но не и в този случай. Телецът не знае как да мълчи, понякога дори там, където е необходимо, за което често плаща неудобна цена.

Близнаци

„Ако можеш да помогнеш, помогни!“ Задължително правило, което отличава Близнаците. Един от първите, който подава ръка за помощ в трудни моменти.

Рак

„Работете и отново работете!“ Тук става въпрос за Раци. С неистова всеотдайност, въпреки всичко, в името на цел и идея ... Раците ще намерят всеки стимул, за да оправдаят безсънните нощи, нервите и всички препятствия, но ще работят усилено.

Лъв

„Бъди първият и нищо друго!“ Сред този знак има огромен брой хора, които са се "изградили сами". Защо? Защото те не могат да направят друго.

Дева

„Говори, какво мислиш.“ Много хора се страхуват от Девите точно за това качество! Те вярват, че това качество е проява на неуважение, но това съвсем не е вярно. Девите са едни от най-добрите и откровени хора. И те не желаят зло със своята истина

Везни

„Понякога е по-добре да премълчиш!“ Какво отличава Везните от много други? Способността да слушат и способността да запазят мнението си за себе си. Отлични дипломати във всеки смисъл.

Скорпион

„Истината и нищо друго!“ Скорпионите приемат само искрени връзки, изключват всичко, което не разбират. Вместо това те са отворени, надеждни!

Стрелец

"Нищо не е невъзможно!" И е истина, много често, наблюдавайки живота на Стрелец, човек може да се чуди на какво са способни. Те не обичат границите и условностите. Те живеят както могат и вземат максимума.

Козирог

"Щастието обича тишината!" Козирозите знаят това и знаят как да защитят щастието си. Някой ще ги смята за затворени, но това не е така. Техният свят е тяхното богатство!

Водолей

„Планиране“. Това е важен аспект в живота на Водолей, дори ако някой го прави несъзнателно. Точността се оценява. Те живеят в определен ритъм, чийто провал може силно да повлияе на настроението и много други аспекти на живота.

Риби

„Обичайте себе си и всички наоколо!“ Рибите знаят как да обичат себе си. Ако това не е вродено, те определено ще се научат. А всички около тях ги обичат, защото това им дава сила.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Брендица

    3 1 Отговор
    Да типичен ОВЕН съм - надеждна партньорка и отговорен човек, но.. мъжете явно не търсят сериозни връзки, а само развлечения. С бизнес не ми се занимава. Девизът ми е "Да успея във всичко, с което се захвана" почти като написания в статията..
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Animal

    2 1 Отговор
    Пари ми дай акъл не ми давай 😁🎃

    Коментиран от #4

  • 4 ДО горния

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "Animal":

    Написано от овен Само парички в главата

    Коментиран от #5

  • 5 Брендица

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "ДО горния":

    Слез на земята! Типичният първичен (природно натурален) ОВЕН не е материалист бе умнико тук..