Last news in Fakti

18 Януари, 2013 12:04 2 273 0

Марая Кери благодари публично на съпруга си

  • марая кери-
  • певица-
  • съпруг-
  • благодари-
  • публично

Певицата е изключително благодарна, че има възможността да бъде майка, като благодари публично на съпруга си – Ник Кенън, за това, че е успял да я убеди да забременне.

Марая Кери е майка на близнаците – Марокан и Монро, който вече са на 21 месеца. Звездата сподлеи, че не може да си представя живота  без своите любими деца .

"Никога не съм мислела, че ще изпитам чувството да бъда майка. Кариерата ми беше моят живот, но когато намерих правилния човек мисълта за деца започна да ми се върти в главата.", разказва Кери пред сп. "In Touch".

"Марокан ми е малко приятелче, с което гледаме филми заедно. Той може да бъде малко по-агресивен, но не в лошия смисъл - той ще избута сестра си, когато тя се опитва да го прегърна, а Монро е истинско сладурче. Влюбена съм в тях. Всеки миг в компанията им е невероятен!", допълва тя.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА