Last news in Fakti

21 Април, 2021 11:58 8 624 10

Съпрузи умориха милионер от глад заради наследство

  • милионер-
  • смърт-
  • глад-
  • заболяване-
  • убийство

Ужасяващият случай е от Великобритания

Във Великобритания е започнал процесът срещу съпрузите Линда и Уейн Рикард. Те са заподозрени в убийството на собственика на дома им, милионера Джеймс Сутеран, информира "Дейли Мейл". Двойката е лишавала Сутеран от храна и минимални грижи, което е довело до смъртта му.



От 2006 г. семейната двойка живеела във фермерска къща в Оксфордшир, собственост на Сутеран. Според разследването, те са планирали да ограбят възрастната му майка Джой и него самия.

За целта 62-годишната Линда Рикард е фалшифицирала завещанията им, за да получи след смъртта им половината от имението на Джой на стойност 1,5 милиона британски лири и една трета от богатството на Сутеран, което се равнявало на 3,5 милиона лири.

През 2012 г. Джой е починала на 92-годишна възраст, а 18 месеца по-късно е умрял и Сутеран, който бил на 59 години. Преди смъртта си той се оказал прикован на легло и бил напълно зависим от Линда Рикард, която му станала медицинска сестра.

Според твърденията на очевидец, той е бил зле хранен, не му е било позволено да гледа телевизия или да чете, както и спалното му бельо не е сменяно с месеци.

До март 2014 г. Сутеран е отслабнал с 57 килограма и е починал от белодробна инфекция, която се е развила на фона на изтощението му. Когато тялото му било намерено, до него имало чиния с шоколад, поничка и обяд от "Макдоналдс".

Линда и Уейн Рикард са признали, че са фалшифицирали завещанията, но са отрекли да са замесени в смъртта на Сутеран. Те са обвинени в убийство и редица други престъпления, свързани с обстоятелствата около смъртта на мъжа.

Съпрузи умориха милионер от глад заради наследство


Поставете оценка:
Оценка 4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хахаха..Богатите също плачат

    16 12 Отговор
    И умират от глад.Абе като нас,обикновените са,само дето парите им повече..

    Коментиран от #2

  • 2 гост

    25 4 Отговор

    До коментар #1 от "Хахаха..Богатите също плачат":

    С дребната разлика , че поне през първите 54-55 години е живял в имение за милиони и правил неща , които ти не можеш и да си представиш , а ти в панелката в Люлин си лапал мухи , ама иначе същото , хахахаха !!!

    Коментиран от #5, #7

  • 3 сила

    22 1 Отговор
    ТАЯ СЕМЕЙНА ДВОЙКА НА ВЪНШЕН ВИД ПРИЛИЧА НА СЕМЕЙСТВОТО ОТ ХЪЛМОВЕТЕ ИМАТ ОЧИ ИЛИ ПОГРЕШЕН ЗАВОЙ....УЖАС
  • 4 Жук

    4 1 Отговор
    И той като Навални
  • 5 сила

    10 0 Отговор

    До коментар #2 от "гост":

    в Люлин със сигурност има и много хлебарки...
  • 6 И в БГ го има това, 0

    3 0 Отговор
    Имам пример, човека е най низшето същество на Земята, Гитлер, защо е бил ядосан на целия свят....
  • 7 Гостенче мило,байново

    6 4 Отговор

    До коментар #2 от "гост":

    Нито за Люлин позна,нито за панелката.А ти,Севдето,Стоянчо Александров и още 2-3 мишока сте Козяшкото тролейче от фирма"Троля нон-стоп" за един пробит долар..
  • 8 Капитал

    7 0 Отговор
    Да бяха се взели гледачка от България....хем еФтинко, че може и да я боцка ...
  • 9 Йофол

    1 1 Отговор
    Лоши хора и нищо няма да вземат със себе си от тоя свят но на другия нищо няма и да ги чака... Само си го правят
  • 10 незнайко

    2 0 Отговор
    И тези англичани трябва да са ни пример ли ??? Те са 10 пъти по ГАДНИ !!!