Last news in Fakti

23 Април, 2021 12:35 4 184 10

Ева Мендес провокира дебат с коментар за...

  • ева мендес-
  • коментар-
  • бой-
  • деца-
  • развитие-
  • малтретиране-
  • актриса-
  • шамари

Редно ли е да се шамаросват децата

Ева Мендес провокира дебат с коментар за...  - 1
Снимка Архив: ЕРА/БГНЕС

Само преди дни стана ясно, че всяко второ дете в България е преживяло някаква форма на насилие до 18-годишна възраст. Емоционалното насилие е най-често срещаният вид (45,9 на сто), последвано от физическо (31,2 на сто), сексуално насилие (15,6 на сто) и пренебрегване (10,5 на сто). Тринадесет процента от децата са преживели всички форми на насилие - физическо, емоционално и сексуално. Това показват данните от направеното по поръчка на UNICEF национално проучване от международната изследователска компания.

На този фон съвсем скоро актрисата Ева Мендес повдигна точно тази тема, публикувайки в Instagram един от любимите си цитати за родителството.

Мендес публикува своя снимка от червения килим, към която пише, че често я питат коя е любимата ѝ рокля от светско събитие, а тя посочва, че роклята на "Версаче" определено е една от тях. Мендес обаче допълва, че не се случва често някой да я пита за любим цитат, свързан с отглеждането на деца.

"Пошляпването на децата прави за развитието им това, което причинява боят над съпругата в един брак", гласят думите от цитата, който Мендес сочи като изключително важен. Именно това предизвика сериозна дискусия в коментарите към снимката, като хората масово застават на страната на Мендес и са против шамаросването на деца.

Ева Мендес провокира дебат с коментар за...
Снимка: Instagram

Все пак има и такива, които не се съгласни напълно с Мендес, а един потребител пише: "Не знам. Бил съм шамаросван като дете, но сега съм уважаван възрастен. И повярвайте ми, заслужавах си тези плесници. Бях нагъл", пише още той.

Мендес отговори, че благодари за мнението на всички хора и държи нейната страница да е посветена само за любов и добри новини, но признава, че всички родители имат свой подход към възпитанието, а самата тя на моменти няма представа изобщо какво прави. Припомняме, че Ева Мендес има деца с актьора Райън Гослинг.

"Родителството не идва с ръководство 😩, така че когато има нещо, което резонира силно с мен, го предавам", добави тя. Друг потребител също пише, че е напълно несъгласен с твърдението, обяснявайки, че целта в отглеждането на децата не е да се налага насилие над тях, а да се коригира поведението им своевременно.

Актрисата отговаря на повечето коментари, като на този човек тя пише, че уважава мнението му и признава също, че е хубаво да се води такъв дебат, без да се използват обиди.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ПЕНКО

    6 3 Отговор
    ТОЛКОВА БОЙ - ДОМАШНО "НАСИЛИЕ" И НАКАЗАНИЯ И РЕПРЕСИЯ -НОСЕХМЕ ДЕЦАТА ОТ МОЕТО ПОКОЛЕНИЕ И ТЕЗИ РОДЕНИ ДО1998Г. ,ЧЕ ГЛЕДАЙКИ ДНЕШНИТЕ "ЗАЩИТЕНИ" ДЕЦА - ЗАЯВЯВАМ ---НА ГЕЙ ПАРАДИТЕ ЩЕ НИ ОТИДАТ ВСИЧКИТЕ ДЕЦА !!! ДУХЪТ СЕ ЗАКАЛЯВА С БОЙ И РЕПРЕСИЯ И СПОРТ ....И СТАВАШ МЪЖ ИЛИ СУПЕР МАЙКА !!!!! НА РОДИТЕЛИТЕ НИ СЕ БОРИХА ЗА ВСЯКО ДЕТЕ ---И ТЯХНОТО И СЪСЕДСКОТО И ЧУЖДОТО -ДА СТАНЕ ЧОВЕК !!!!!!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #10

  • 5 Форма, на, насилие

    4 2 Отговор
    Е това да не му предоставиш, дом, храна и някои глезотии, които могат да си позволят някои родители, на улицата е още по голямото насилие.....!

    Коментиран от #6

  • 6 Там става,, к...п или наркотици

    1 1 Отговор

    До коментар #5 от "Форма, на, насилие":

    Имам,, дъртофелница,, на главата, да ама не.....!

    Коментиран от #7

  • 7 Исках да, кажа

    2 1 Отговор

    До коментар #6 от "Там става,, к...п или наркотици":

    Пращи от акъл и тя не си вярва самата....!
  • 8 Гост

    4 0 Отговор
    Ева Мендес разправяла ли се е с устат петокласник, фсуващ като шофьор? Той блъскал ли я е със злоба в магазина, пред хората, защото не му е купила ново колело? Естествено че не. Тя просто плаща всичко и угажда на всяка прищявка, защото може да си го позволи. А останалите хора, които не са милионери и трябва да спестят поредната прищявка на разглезеното к.леш.че , за да не рухне семейния бюджет, те какво?
  • 9 Ученик

    0 2 Отговор
    Искам Ева Мендес да ме шамаросва за наказание.
  • 10 Jeep

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "ПЕНКО":

    Много cи прaв, но нямa дa те рaзберaт. Децaтa нa демокрaциятa вече имaт децa. Обрaзовaтенaтa cиcтемa е в колaпc. Децa втори клac четaт c мъкa елементaрен текcт. Дa не говорим, че вcеки нa улицaтa cе чувcтвaше длъжен дa те "възпитa" aко cгaзиш лукa. Някогa имaхме реcпект към учителите, cегa моя близкa, която е нaчaлнa учителкa ми кaзвa, че я е cтрaх от децaтa. Зa пcувня в чac и нaпрaвенa зaбележкa, нея я викaт в диркторcкия кaбинет, зaщото товa било отрочето нa незнaм кой cи....велможa и cпомощеcтвувaтел, зaбележи, нa училището. Зa 4ти клac говоря. Тa нищо хубaво не cледвa.