Last news in Fakti

19 Януари, 2013 15:13 3 384 1

Избраха „Мис Снежна Кралица”

  • мис снежка кралица-
  • вернер-
  • конкурс-
  • модел-
  • русия

Владислава Вернер, студентка първи курс по право в Държавния университет на град Томск (Русия) спечели титлата „Мис Снежна кралица”, който за пръв път се проведе в Новосибирск, съобщава ИТАР-ТАСС. Подгласнички й са Юлия Теслина от Новосибирск и Алиса Усолцева от Якутия.

„Участвах в конкурса, защото това ми е хобито в момента. Завърших с отличие художествената школа. Бях принудена да приключа с плуването, тъй като много ме изтощаваше”, обяснява Вернер. Тя се надява, че преподавателите ще й простят, че е пропуснала изпита по логика в университета, където учи право. Победителката споделя, че възнамерява да съчетава ученето с кариерата на модел.

Кастингът, който се проведе късно снощи, събра най-красивите момичета от 30 руски града. В надпреварата участваха 100 девойки, а на финала за титлата се бореха 20.

Участието в конкурса е сериозна крачка за онези, които са решили да правят кариера като модели. Победителката в конкурса получава ексклузивни права да участва в ревюта на световни модни агенции.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кофти

    1 0 Отговор
    е, значи и там си измислят нови и нови "конкурси", които са си чисто и просто мегдан за "производство" на елитни проститутки (като в БГ)