Last news in Fakti

21 Януари, 2013 18:14 3 916 0

Любовна драма триумфира на порнооскарите

  • порно-
  • филм-
  • награди

В Лас Вегас бяха обявени носителите на наградите AVN, които в секс-индустрията са известни като порно „Оскар“-и. Главни герои в 30-ата юбилейна церемония за връчването на отличията се оказаха създателите на пълнометражната любовна драма Wasteland („Пустош“).

Творбата, която разказва за страстната връзка между две момичета, е фигурирала в 15 от стотината номинации и е обявена за филм на годината и най-добра драма. Актрисите в главните роли – Лили Картър и Лили Лабо, пък бяха конкурентки в категорията за най-добра актриса, като призът кацна на раото на брюнетката Картър.

Журито отбелязва, че компанията Elegant Angel е заснела еротична кинодрама, достойна да си съперничи с най-отявлените шедьоври в този жанр. Лентата едва ли може да бъде наречена „порнографска“, отбелязват експертите.

Стивън Сент Крой бе обявен за най-добър актьор, а загадъчната Аса Акира – за „най-ярка звезда“ и авторка на най-ефектното шоу в тази сфера. За шоумен на годината бе признат Джеймс Дийн, съименник на отишлия си без време легендарен „бунтар без кауза“.

Блондинката Алексис Форд бе удостоена с награда за най-добра роля в традиционна екранна двойка мъж-жена. Режисьор на годината пък стана Аксел Браун. 

За най-смешна комедия за възрастни бе провъзгласена пародията на „Междузвездни войни“, а за най-добра пародия на драма – порноверсията на „Спартак“.

На мода продължават да са високобюджетните продукции с висока степен на защита на авторските права, което е единственият начин филмовата сексиндустрия да удържи на конкуренцията на интернет-пиратите.
Засега организаторите на AVN Awards не са публикували пълния списък на всички лауреати.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА