29 Април, 2021 12:29 5 213 1

5-те зодии с нова връзка през май

  • зодии-
  • зодиакални знаци-
  • астрология-
  • любов-
  • месец май

Ето кои са те

5-те зодии с нова връзка през май - 1
Снимка: shutterstock

Всяко ново начало е добре дошло. Чувството, че ще започнем нещо на чисто и то с човек, в който виждаме любовта, ни окрилява и презарежда.

През месец май 5 от зодиите ще стартират с нова връзка. Те ще се чувстват на върха на своето щастие и ще преливат от любов. Ето кои ще са те:

Овен

Овните най-накрая са решили да оставят проблемите настрани и да помислят малко повече за собственото си щастие. Те твърдо са решили да дадат шанс на човек, който от дълго време насам се опитва да ги впечатли по всевъзможен начин. През май ще направят първата крачка и ще стартират една смислена и изпълнена с мечти връзка.

Лъв

На Лъвовете обикновено им трябва много време, за да решат дали едно нещо си струва да се случи или пък не. През месец май те ще се чувстват изключително щастливи и ще предпочетат да се гмурнат в океана на любовта. Това тяхно решение ще се окаже правилно в бъдеще.

Стрелец

Стрелците са доста взискателни и може би това е една от причините почти никога да не успяват да намерят правилната половинка. През месец май обаче нещата коренно ще се променят. В момент, в който най-малко очакват, ще се влюбят и то от пръв поглед. Много е вероятно тази първа среща да бъде по време на пътуване.

Водолей

Водолеите нямат никакъв проблем с това да прекратят една връзка и незабавно да се впуснат в нова. През май е много вероятно да преминат през раздяла и нова връзка. Те умеят да гледат позитивно на нещата и това съвсем няма да ги смути.

Рак

Раците са доста интересни хора. Те мислят много, преди да направят първата крачка. През май обаче ще се решат на нея, защото твърдо вярват, че човека, с който се срещат в последно време, е правилният за тях. Радвайте се на живота и не спирайте да грабите с пълни шепи от любовта.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 без връзки

    8 0 Отговор
    Е , жалко мен ме няма за май .... ,шъ чакам юни