Last news in Fakti

24 Януари, 2013 15:10 4 349 5

Йосифова: Страх ме е да се омъжвам повторно

  • моника йосифова-
  • сергей станишев-
  • страх-
  • повторно омъжване

Известната пиар специалистка Моника Йосифова я дострашало да се омъжва повторно.Тя е майката  на дъщерята на лидера на БСП Сергей Станишев - Дария. Снощи Йосифова даде интервю в предаването на Слави Трифонов.

Йосифова и Станишев бяха обявили през ноември миналата година, че ще сключат брак  през пролетта на 2013 година.

Жената до лидера на БСП  потвърди намеренията си да се омъжи за Станишев, но призна: "Понеже вече имам един брак зад гърба си, изпитвам мъничко страх. И сега нещата са си много добре."

Тя добави, че изпитва голяма любов към партньора си Сергей Станишев, но бракът я плаши.

Пред Слави Трифонов Моника разкри, че Станишев е прекрасен баща, който се грижи страхотно, както за Дария, така и за другите й две по- големи деца. Именно това накарало майката на пиарката да заобича лидера на БСП, тъй като тя е заклета привърженичка на СДС и първоначално била ужасена от избора на дъщеря си. Майката научила за връзката на двамата, когато Йосифова била вече бременна и нямало как да не й съобщят.

Станишев и майката на Йосифова не коментирали политика, а само чисто човешки теми по обясними причини. "Разбира се, за политика не говорят, защото и двамата са на много различни позиции вкъщи и искат да запазят добрия тон", разкри Моника и добави, че са успели.

Йосифова каза, че откакто е заживяла заедно със Станишев, той много рядко пренасял у дома работните си проблеми.

Тя отново отрече политическите обвинения към нея, че е собственик на 140 декара земи от заменки по Черноморието ни.  За скандала с несебърските дюни е научила по време на почивка в Истанбул, където дори й звъняла притеснена майка й, защото повярвала на този слух.

Тя обаче не скри, че е работила с лобиста Хохегер, който преди два дни бе обвинен от австрийската прокуратура за "пране на пари", злопоутреби и лъжесвидетелстване по случай с фалшиви фактури на Telekom Austria.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Samuilov

    1 0 Отговор
    Таз, преди години, я омъжиха за палячото Йосифов - кандидат на комунягите за кмет на София (след ПърваЧестна Банка). Сега ще я омъжат за друг комуняга. Партийна повеля!
  • 2 Тц, тц...

    1 0 Отговор
    Комунистите и к..вите се наследяват, а идеологиите им се предават по полов път.
  • 3 Иракли Иракли

    0 0 Отговор
    КОМПАНИЯТА неможе да кометира този форум!.........притеснява се!
  • 4 Тодор Тодоров

    1 0 Отговор
    то си е страшно да се омъжиш за п......раст.
  • 5 свирката

    0 0 Отговор
    Моника, Моника .... да си беше купила хармоника.... :)