Last news in Fakti

15 Май, 2021 17:47 7 734 4

Анджелина Джоли изненада с лично признание за Брад Пит и децата им

  • анджелина джоли-
  • деца-
  • семейство-
  • брад пит-
  • развод-
  • брак-
  • попечителство

"Имам късмет с децата", заяви Джоли

Анджелина Джоли изненада с лично признание за Брад Пит и децата им - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Съвсем скоро на голям екран ще се появи нов филм с участието на уникалната Анджелина Джоли. 45-годишната актриса ще изгрее в главната роля в лентата „Те пожелаха смъртта ми“.

Именно заради това в последните дни холивудската звезда е гост в редица предавания и дава много интервюта. По време на едно от участията си тя успя да шокира всички с това, което каза.

Джоли направи доста изненадващо признание за децата, които имат с бившата ѝ половинка Брад Пит и какво ѝ се е случило след раздялата им. Анджелина призна, че е имала голям късмет с децата (тя и Брад Пит имат три осиновени и три биологични деца).

„Имам шест много способни деца. Разбира се, когато един родител се събуди, първата мисъл, която му хрумва, е да се увери, че всичко е наред с децата – физически и психически. Но честно казано, според мен преди няколко години при мен и децата ми всичко се промени. Сега те се събуждат и мислят, че трябва да се уверят, че майка им е добре.

Ние сме истински, сплотен и любящ екип, така че имам голям късмет с тях. Аз съм от тези, които винаги се притесняват, но не се притеснявам за тях. Те са страхотни деца“, споделя Джоли.

Тя и Брат Пит се разделиха през 2015 г., но все още се срещат в съда заради спорове за попечителството над деца. След раздялата бившият ѝ се впусна в нова, но кратка връзка с младо гадже, но Анджелина не е виждана с друг мъж. Джоли отбеляза, че е много взискателна към потенциалните си гаджета.

„Предполагам, че имам много дълъг списък с изисквания. Може би заради това съм сама от много време“, пошегува се Анджелина сама със себе си.

Въпреки факта, че Джоли не говори публично за развода си с Пит, наскоро тя даде да се разбере, че не ѝ е лесно и случилото се е оставило дълбока следа в душата ѝ. Освен това тя каза, че поради промените в личния си живот е била принудена да спре с режисьорските си изяви и да се върне към актьорството.

„Обичам режисурата, но има промени в семейното ми положение, които ми пречат да правя филми в продължение на няколко години. Просто трябваше да върша по-краткосрочна работа и да прекарвам повече време вкъщи“, категорична е Анджелина Джоли.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    6 1 Отговор
    Момичето с черната рокля е одрало кожата на брад Пит много си приличат.
  • 2 Гост

    17 1 Отговор
    Какво е наред психически с децата, щом Шайло си бие хормони, за да стане момче? Кой нормален съд ще й повери отглеждането и възпитанието на деца? На тия и ценностите им, и системата им, и страната им, и всичкото им е тотално объркано.
  • 3 пасторално

    2 0 Отговор
    Оу-оу, Джоли,
    имаш ли неволи,
    имаш ли неволи
    със тоз, със тоз Брадат Пит?
    Джоли, ти си страшна,
    но дали си дашна?
    Всеки мъж на тебе,
    на тебе още е навит...
  • 4 В е л и к и я

    0 0 Отговор
    Би трябвало да предполагаш че не си наясно с реалностите...!