Last news in Fakti

16 Май, 2021 15:06 5 521 3

Близък на Джей Ло разкри лични подробности за нея и Бен Афлек

  • бен афлек-
  • джей ло-
  • дженифър лопес-
  • връзка-
  • любов

Появиха се нови спекулации за възродените отношения на двете звезди

Близък на Джей Ло разкри лични подробности за нея и Бен Афлек - 1
Снимка: Shutterstock

Дженифър Лопес и Бен Афлек изненадаха феновете си с изненадващо възстановяване на връзката си от началото на хилядолетието.

Чуждестранните медии подозират, че бившите партньори не само се утешават взаимно след разделите си, но вече 3 месеца водят романтична кореспонденция. Според приближени всичко е започнало още в средата на февруари, пише jenata.blitz.bg.

В началото на годината актьорът се раздели с половинката си Ана де Армас. Джей Ло също сложи край на връзката си с бейзболиста Алекс Родригес, въпреки че двамата съвсем скоро си купиха пищен дом и стягаха сватба.

Искрите от бурната любов, която Афлек и Лопес изживяха преди 17 години, явно още не са угаснали, защото съвсем наскоро двамата бяха забелязани на почивка в луксозен ски курорт в Монтана, където актьорът притежава собствена хижа.

Те бяха на благотворителен концерт на VAX LIVE на 2 май, а след това са поели към курорта. "Бяха сами, заедно", казва запознат източник пред E! News. По думите му, звездите са прекарали там около една седмица.

"Поддържаха връзка дълги години", каза друг източник, близък до Дженифър, пред E! News, отбелязвайки, че двойката се е събрала отново, след като актрисата се е върнала от снимки в Доминиканската република.

"Бен я потърси, за да разбере какво се случва с нея. Последния месец са вечеряли два пъти", добавя той. "Химията между тях е нереална. Те продължиха от там, където последно приключиха и се наслаждават на компанията си", казва още той.

Говорейки за романтичното им бягство, източник на People казва, че Лопес и Афлек са прекарали няколко дни извън града. "Имат силна връзка. Нещата се развиват стремително, но Дженифър е щастлива".

"Прекара си страхотно с Бен. Тя е доволна и обича да прекарва времето си с него", казва друг източник на изданието.

След края на почивката, на летището бившите гаджета са забелязани да се държат за ръка. А пристигайки в Лос Анджелис двамата са се отправили не къде да е, а към дома на латино дивата.

Любовната история на Бен Афлек и Дженифър Лопес започна през 2000 година. През 2002 г. двамата мислеха да се сгодяват, но уморени от вниманието на журналистите, решиха да отложат сватбата за по-късно.

В крайна сметка церемонията така и не се състоя. И в началото на 2004 г. звездите се разделиха. След това Афлек се ожени за Дженифър Гарнър, с която се разведе през 2018 година.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Именолог

    8 2 Отговор
    Има мистична връзка в имената ДжениФЪР и АфЛЕК, нещо ефирно и летливо. Също така кръстосана мистика в ЛоПЕС и АФлек, а и Бен си е кучешко име. Родени са един за друг.
  • 2 Чичо Пепе Лопес

    1 1 Отговор
    Стара ви е информацията. Тази седмица Джей Ло е с мен - с Бен си я менкаме.
  • 3 MMA club

    0 0 Отговор
    и тоя пияндурник го топва отвреме навреме, докато може че толкова алкохол мина през него...