Last news in Fakti

18 Май, 2021 12:29 4 141 12

Мис България Радинела Чушева на конкурса „Мис Вселена“

  • мис българия-
  • радинела чушева-
  • мис вселена

Във всяко издание на „Мис Вселена“ претендентките за титлата дефилират в костюми, вдъхновени от традиционните за родните им страни носии

Мис България 2019 Радинела Чушева представи страната ни на 69-ия конкурс „Мис Вселена” в САЩ.

Короната спечели представителката на Мексико Андреа Меса, но българката впечатли почитателите на конкурса с уникална визия, вдъхновена от българските традиции, в кръга с национални костюми.

A post shared by Miss Universe Bulgaria 2020 (@radinela.chusheva)

Месец преди конкурса Радинела Чушева сподели, че в презентацията си на състезанието ще включи темата за красивата природа в страната ни. И допълни, че „Мис Вселена” е една много добра възможност за младите момичета, тъй като дава възможност те да представят страните си пред една огромна аудитория.

Радинела Чушева е висока 172 см. и с мерки: 88-62-88. Бакалавър е по журналистика и магистър по маркетинг в УНСС. До юношеска възраст е професионален състезател и български медалист по художествена гимнастика.

Когато беше обявена за Мис България тя получи остри критики заради заради корекциите, които има по лицето и тялото си. Това обаче не попречи на представителката на страната ни на "Мис Вселена" да се подготви усърдно за конкурса и да се надява да се класира на челна позиция.

Във всяко издание на „Мис Вселена“ претендентките за титлата дефилират в костюми, вдъхновени от традиционните за родните им страни носии.

Водещи на тазгодишния конкурс бяха Марио Лопес от предаването "Аксес Холивуд" и актрисата и модел Оливия Кулпо, носителка на титлата "Мис Вселена" за 2012 г.

Церемонията беше предавана на живо от "Семиноул Хард Рок Хотел и Казино" в Холивуд, Флорида.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 gost

    23 1 Отговор
    Да не се явява! Само ще ни излага. На тия конкурси не се ходи с фотошоп.
  • 3 баба ви Яга

    23 2 Отговор
    Кога ще забранят на подобни крокодили да излагат страната ни?
    Това е все едно да отидеш на фестивал на сирената в Алпите и да се представиш с бяло, саламурено сирене без мляко! Измама е това, да не говорим за фалша.
  • 4 глоги

    13 1 Отговор
    Хубава е Радинела,висока е,слабичка с дълги крака,ама с това оперирано носле и с тия филърни джуки не е за снимане отблизо. Иначе е хубава момата.
  • 5 майстор

    9 0 Отговор
    И с изкуственни мигли е.

    Коментиран от #12

  • 6 Това

    10 1 Отговор
    е мис патешки устни. Отвратителна е, как се гледа в огледалото не знам...

    Коментиран от #8

  • 7 О. Ч. З

    6 1 Отговор
    Мали вечерта си лягаш със лебед сутринта се събужда до крокодил. На това чудо ще му трябват повече пари от средната заплата само за да се гримира и то за около седмица
  • 8 О. Ч. З

    1 2 Отговор

    До коментар #6 от "Това":

    Във тъмна нощ във тъмна стая със човалче на главата става за веднъж
  • 9 дедо Шишарко

    7 1 Отговор
    Егати фотошопа!
  • 10 Niknay

    2 1 Отговор
    Освен носията на снимките не видях нещо което да е красиво и истиско ...
  • 11 Като я знам............

    1 0 Отговор
    Голям срам ще берем.
  • 12 Гого

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "майстор":

    То миглите да са проблема