Last news in Fakti

30 Януари, 2013 11:07 2 387 0

Нора с главна роля в мюзикъла "Чикаго"

  • нора караиванова-
  • мюзикъл-
  • чикаго-
  • роля

Нора Караиванова разкри в ефира на bTV, че се качва на сцената на Музикалния театър с роля в мюзикъла "Чикаго". Очаква се премиерата да бъде в края на месец април.

"Аз съм избрана за ролята на Мама Мортън, която е надзирателката в затвора. Спрях се сама на тази роля и много се радвам, че съм успяла да впечатля журито, така че да ме изберат", сподели Нора.

Битката за главни роли в предстоящата суперпродукция на Националния музикален театър "Стефан Македонски" – "Чикаго" е била изключително оспорвана. Повече от 70 певци са взели участие в кастинга с песен от мюзикъла, танц по избор и монолог, басня или стих.

Певиците Милица Гладнишка и Нора Караиванова станаха ще изпълнят ролята на Мама Мортън, която е  блестящо пресъздадена в удостоения с 6 награди "Оскар" филм-мюзикъл на Роб Маршал от Куин Латифа. Изпълнителките ще се редуват в различните състави на мюзикъла, като и двете ще влизат в образа на героинята.

"Освен това имам и още една добра новина около мен", допълни Нора.

"Поканиха ме да участвам и в мюзикъла "Зоро". Моята роля е малка и е по-скоро певческа, но определено много се забавлявам на репетициите.", каза весело тя.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА