25 Май, 2021 08:45 4 733 45

Рафи е големият победител в "Капките"

  • рафи бохосян-
  • като две капки вода-
  • капките-
  • победител

Вторият триумф на арменеца дойде след като сам избра да се преобрази във великия Васил Найденов

След три месеца, през които забавлява своите зрители с превъплъщенията на някои от най-популярните имена в родния шоубизнес, тази вечер деветият сезон на шоуто "Като две капки вода" официално приключи. И макар че в него участие взеха общо осем български звезди, представили наистина впечатляващи имитации, още от самото начало бе ясно, че победителят може да бъде само един, а публиката избра той да бъде Рафи Бохосян, спечелил първия сезон на предаването през 2013 г. Той си тръгна от риалити формата с чисто нов автомобил и застраховка "Злополука" на стойност 100 хил. лева, пише dir.bg.

Вторият триумф на арменеца дойде след като сам избра да се преобрази във великия Васил Найденов и да изпее емблематичната песен от репертоара на Кеца - "Сбогом моя любов".

"Искам да благодаря сърдечно на всички, които са гласували за мен, както и на моите колеги - за мен бе удоволствие да бъдем заедно в това предаване. Аплодисменти и за целия екип, без който нищо от това нямаше да се случи. За мен бе чест и удоволствие", каза развълнуваният Рафи, малко преди да получи своите награди.

Певецът, който в момента е част от бенда на "Забраненото шоу на Рачков", трогна всички с откровените думи, които изрече в интервюто, предхождащо последната му поява под ярките светлини на прожектори, осветяващи сцената на "Капките".

"Преди 8 години това беше най-голямата ми сбъдната детска мечта. Не вярвах, че отново ще изпитам това чувство. Участието ми в шоуто ми припомни част от мен, която бях забравил. От пет години насам не съм издавал собствена музика... Тук си спомних какво правих преди, откъде и защо изобщо тръгнах. Върнах си обратно гласа", каза той, отбелязвайки, че не вярва в късмета, понеже е от хората, които са убедени, че всяко нещо се случва с конкретна причина.

"Много фактори повлияха да бъда на финал", заяви той, уточнявайки, че е предизвикал съдбата.

Бохосян обясни, че е избрал да представи български образ по две причини. Първата е, че хората ще бъдат по-критични към него, а втората е днешният празник на славянската писменост - 24 май.

Втори стана Фики, който влезе в обувките на Елвис Пресли, изпълнявайки песента на Франк Синатра "My Way", трета се класира Михаела Маринова, представила вечния хит на Лара Фабиан "Je t'aime", а саундтракът от филма "Най-великия шоумен" - "Never Enough", донесе четвъртото място на Милица Гладнишка.

Финалът на изданието "All Stars", събрало на едно място най-големите любимци на аудиторията от предишните сезони на предаването, бе не само наситен с наистина широк спектър от емоции, преминаващи от смях до сълзи, а също така и изключително напрегнат, тъй като всяко едно от изпълненията на четиримата претенденти за заветното първо място изправи на крака присъстващите в студиото. По традиция днес журито, към което този път се бяха присъединили актьорът Юлиан Вергов и продуцентът Маги Халваджиян, нямаше право на оценки, оставяйки важното решение изцяло в ръцете на Негово Величество публиката.

Първа пред камерите застана Софи Маринова, която наред с Къци Вапцаров, Поли Генова и Азис представи своята заключителна имитация, без обаче да се състезава за победа. Тя изпя "Дяволско желание" на колежката си Преслава, след което изрази радостта си от възможността отново да бъде част от предаването.

"Изкарах си страхотно с вас", призна поп фолк звездата, която получи титлата "Мис Софи International" и специална статуетка за забавните си изпълнения на различни езици през отминалите 13 седмици.

След нея бе Милица Гладнишка, която влезе в ролята на Джени Линд от лентата "Най-великият шоумен". Тя призна, че през цялото време е гледала да се забавлява, а не да се състезава, като именно това ѝ е помогнало да стигне до финал.

"Човек не трябва да се сърди на журито. Когато ти си доволен от своята работа, това е важното!", сподели актрисата, получила титлата "Мис Funny" заради свежото си чувство за хумор, съпроводило участието ѝ.

Четвърти, след Рафи, излезе Къци Вапцаров, който се появи като Азис и изпя парчето му "Евала", облечен в неговото сако. Някогашният водещ на "Риск печели, риск губи", който получи приза "Мистър Wrecking Ball", присъден му за проявената смелост по време на превъплъщението му като Майли Сайръс, каза, че ще запомни 9-ия сезон като силен и уникален.

"Тази сцена се превърна в основната сцена за мен, на нея пораснах и се сблъсках с какво ли не. Благодарна съм за това. Да влизаш в образи, след като веднъж си представил себе си пред публика, е сложно, но така успях да опозная всичките си страни в това шоу. Всяко едно излизане е емоционално", призна Михаела Маринова, която бе пета по ред.

Тя сподели, че е избрала "Je t'aime", тъй като иска да каже "Обичам ви" на публиката и близките, които са я направили такава, каквато е. Младата певица бе наградена с приза "Мис Euphoria" за страхотно си представяне на песента, спечелила Евровизия през 2012 г.

Шести бе Фики, спрял се на личния си идол Елвис Пресли.

"Разликата между предишното и сегашното ми участие е в това, че сега е много по-емоционално, докато миналият път бях много притеснен. Имитацията, която се изненадах, че успях да изпълня, бе на Рей Чалрз. Любим образ, който пресъздадох бе този на Дони. Забавлявах се с женските образи, особено с Бионсе. Вокално се затрудних с Тина Търнър и "White Snake", каза синът на Тони Стораро, обяснявайки, че "Is this love" на групата Уайт Снейк го е върнала към лоши спомени, свързани с неговата собствена песен, носеща същото заглавие.

"Успях обаче да преодолея този страх, да се изправя и да продължа напред", обяви Фики, който също така се пошегува, че вече може да преподава уроци по ходене на токчета на всички желаещи мъже. Освен че се класира на второ място, той получи отличието "Мистър The Best".

Азис и Поли Генова взеха решението да се представят не поотделно, а заедно, изпълнявайки "За да те има" на Чочо Владовски и Лили Иванова. Поли си тръгна с наградата "Мис Dancing Queen", a Азис получи статуетката "Мистър БГ Rockstar".


Поставете оценка:
Оценка 2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    47 2 Отговор
    Лахмаджуните се подкрепят и дърпат един друг, в която и губерня да са избегали. Ганьо може само да гледа и да се учи.
  • 2 Логично

    58 5 Отговор
    Оставаше някой друг да е победител.Арменски номера.За това не гледам нищо от невчесания.
  • 3 гост

    47 2 Отговор
    Арменска телевизия, арменски победител!
  • 4 Гост

    9 22 Отговор
    Не спечели Фики както се писа вчера . Хората който гледат това шоу имат вкус и слух .

    Коментиран от #32

  • 5 Смех

    49 2 Отговор
    Смех и жал за това мъничко в пряк и преносен смисъл човече. Пожелавам му успех и да постигне успехите на поне един от колегите си финалисти. Дори Къци бе класа над него въпреки, че не е певец.

    Коментиран от #33

  • 6 Гост

    29 4 Отговор
    А аз мислех че турско-арменската любов ще победи
  • 7 Абе

    34 2 Отговор
    не знам кой е Рафи ама сладоледите им не са лоши. А тва предаване не го гледам от 5 години

    Коментиран от #9

  • 8 часовникарчето

    31 2 Отговор
    Този Бохосян беше почнал да залязва и хоп, айде пак победител на някой арменски конкурс за дълъг нос. Даже и холивудски филм "Обещанието" бяха пуснали за некой деда студента по медицина Микаел Бохосян и арменския геноцид. Така че тази фамилия не е случайна.
  • 9 ХЕИ

    21 0 Отговор

    До коментар #7 от "Абе":

    В тия сладоледи не бяха ли открили ако преди години?

    Коментиран от #10, #12

  • 10 Абе

    15 1 Отговор

    До коментар #9 от "ХЕИ":

    Не знам, но ще избягвам шоколадовите в такъв случай :D
  • 11 Хайл

    21 4 Отговор
    От това шоу съм гледал 1-2 предавания в първи сезон от интерес как ще го направят . Преди да се появи в нашия ефир. Съм гледал по руската тв няколко сезона . Голяма разлика от тяхното до това по нова. Тяхното ги бие по интелегентност , водещ , жури певци . Защото те канеха само певци . Няма такива лигавения на водещия . А за грим и сцена си личеше , че има яко пари и професионалисти . А на този Рафи съм слушал една песен отиди години , даже не я помня вече .А почнаха да правят чалга и да участват такива певци и се отказах да го гледам.

    Коментиран от #13

  • 12 Гост

    12 0 Отговор

    До коментар #9 от "ХЕИ":

    Добре , че не обичам сладолед много . Това ако е вярно направо отврат.
  • 13 Е да

    14 0 Отговор

    До коментар #11 от "Хайл":

    Точь в точь май се казваше, наскоро бях попадал на него, не знам бъкел руски, но наистина беше много интересно и видимо без простотия, което ме спечели.

    Коментиран от #19

  • 14 плюс минус

    5 6 Отговор
    Това шоу не съм го гледала, но малко от тук-там гледах шоуто на Рачков
    А там Рафи е много по- добър от водещия.
  • 15 Армензко шоу

    11 1 Отговор
    За г@лупци с главно Г.
  • 16 От Варна

    18 6 Отговор
    Това черничкото, което приличи на Абу - маймунката на Аладин, казват децата... как няма армени дуду, да си сложи свой. Фики беше за победител! Тези арменци са смееееешни!

    Коментиран от #20

  • 17 Wee

    20 4 Отговор
    Пускайте sms и хич да не ви пука , арменците си подаряват коли за ваша сметка . От тоя пигмей нищо не става иначе . Интересно ми е какви участници ще намери рошавия за другия сезон като се видя какво е шуробаджанащина .
  • 18 Анонимен

    12 10 Отговор
    Рафи е супер имитатор и много добър певец, жалко е че няма кой да му напише хубави песни, и не само за него, няма добри композитори една читава песен нямаме в чужбина виж Румъния, Албания, де е България!?

    Коментиран от #34

  • 19 Хайл

    7 1 Отговор

    До коментар #13 от "Е да":

    Точно така се казва. Нищо , че бе знаеш руски важно да се насладиш на хубава продукция.
  • 20 Гост

    6 2 Отговор

    До коментар #16 от "От Варна":

    Занпибобичаш чалга . Този е много зле в и итацията и пеенето . А чух , че Маги не обичал чалга , но кани такива и включва такива песни .
  • 21 пенсионер

    15 11 Отговор
    Големият победител на тазгодишното предаване безспорно е Фики, няма какво да се заблуждаваме. Със своето участие това момче показа скромност, знания, квалификация и най вече правилно и професионално пеене. Има ли някой, който да оспори изпълненията му във всеки жанър от музиката? Докато ако се прослушат изпълненията на Рафи, ще доловите даже и фалшиво пеене. Още от самото начало предаването даде да се разбере, че го лансират и той ще бъде "победителя". Жалко, у нас не признаваме талантите, а пробутваме протежетата . Телевизиите ни лансират едни и същи физиономии до втръсване ? Петканов, Евро, Кадиев, Рачков и м.д. "текат" по каналите. Затова хората престанаха да гледат БНТ,БТВ, Нова. Бъдете здрави и свалете розовите очла.

    Коментиран от #25, #35

  • 22 От ясно по-ясно

    17 2 Отговор
    Жалък Рафи спечели жалките Капки, с уж не режисирано и жалко представяне на всички, в жалка пародия, в жалка телевизия.
    Рафи не е пич, а циркаджия.
  • 23 Бай Стою касапина

    18 1 Отговор
    Арменците прецакаха циганите.
  • 24 Ало

    5 8 Отговор
    Съвсем заслужено Рафи си спечели.Имитатор е момчето, не може да му се отрече.Такава Лайза Минели беше направил, че ако не знавх кой пее , можеше и да се объркам.А дли е българин или арменец за мен няма значение
  • 25 Анти чалга

    11 2 Отговор

    До коментар #21 от "пенсионер":

    Добре , че спечели поп певец не чалгар. Вярно може и да са подкрепяли но я виж колко пъти му се падаше задача като за неговия глас и възможности . Имитацията на Тина Търнър беше отврат . А и защо така му се падали да имитира баща си и други чалгари . Я кажи . Натискат уж бутона ама друг го натиска и се пада лесна задача. На Къци се падаха трудни образи , но се справи и то той е артист не певец .Няма нужда да се лансира чалга и по национална телевизия има канали за тази тъпа музика който я харесва там да гледа .

    Коментиран от #36

  • 26 Дурак

    9 2 Отговор
    Предаването не е лошо, но е гейско и е нормално Рафа да спечели!
  • 27 Реалист

    5 1 Отговор
    Интересно ми е колко българи се радват на арменските куйчета:)
  • 28 АЗИС

    4 1 Отговор
    И колко да е голям тоя арменяк? Точно колкото един добре стимулиран пангар.
  • 29 изненада

    1 0 Отговор
    И на местно ниво Виктория не е в осмицата. И то с име на победител.
  • 30 Бивш Главен Склададжия,Военна рампа- БДЖ

    9 1 Отговор
    Жалък Рафи- и с лявата обувка на Михаела не може да се мери,но нали е арменче...!!!
  • 31 Гост

    8 0 Отговор
    Михаела Маринова класирана след Фики?! Много ви личи бе, уважаемо журе. Много ви личи, вече.
  • 32 Гост

    3 1 Отговор

    До коментар #4 от "Гост":

    Ади бе! Просто много хора се усетиха, че има нещо гнило и нагласено в тази работа. Коментарите със съмнения в нета не спряха да валят и някой е дал стъпка назад за "любимеца на публиката", да не излезе, че хората са прави.
  • 33 Гост

    10 1 Отговор

    До коментар #5 от "Смех":

    Къци си заслужаваше много повече, но пък Рафи също направи много добри превърплащения. Аз смятам, че Рафи е един от най-добрите имитатори с този формат. Не ме дразни неговата победа, а закопаването на Михаела и Къци, за да изпъкне един друг храненик, макар и не баш на върха.
  • 34 Гост

    5 2 Отговор

    До коментар #18 от "Анонимен":

    Като е толкова добър, защо трябва някой да му пише песни? На Елвис и на Ленън кой им е писал песните?
  • 35 Гост

    3 1 Отговор

    До коментар #21 от "пенсионер":

    Деденце, пусни си Г-жа Фазилет и се кротни малко!
  • 36 Гост

    6 0 Отговор

    До коментар #25 от "Анти чалга":

    А забелязахте ли как Фънки се дразнеше на чалга имитациите, дори стана и напусна предаването ведъж? Но вчера, когато Софка имитираше Преслава, самият Фънки си потропваше в ритъм и уж много се кефеше. Когато някой друг имитира чалга песен си тръгва от предаването, а когато Софка имитира чалга песен, нашия се кефи. Е то бива бива, ама чак пък толкова прозрачно не бива.
  • 37 hmhmhm

    1 1 Отговор
    шараните да гласуват! арменяните - да делкат тортата!
  • 38 Иван

    4 0 Отговор
    Кофти гласуване в два тура , грозно и по ярменски!
    Да са живи и здрави тези дето гласуват , а и да не забравят какво направи Алваджан младши на Йорданов ден
  • 39 Запознат

    2 0 Отговор
    От както спрях да го гледам това предаване в моя дом цари щастие. Голяма цървулщина
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Пацо

    2 1 Отговор
    Грозна работа. Малка маймунка да спечели. И Фики и Михаела са много по добри, но в БГ се знае, че всичко е нагласено. Вижте ни миските. Ужас.
  • 42 Дон Франко Де Ла Бранко Барезе

    1 0 Отговор
    В България ,никога няма нищо случайно.Винаги сме на наши и ваши.От самото начало се знае кой ще е победител.Фикрет уж много скромен ,голяма работа ,а и той като кобрата нямаше доблестта да се усмихне и да поздрави победителя.И той като Пулев казва че е бил по добрия и че той е трябвало да спечели.Омръзна
    ми да ви гледам нагласените глупости и някви тъпани да се имат за най най.
  • 43 Аз Рафаела

    0 0 Отговор
    Тоя Рафи където се появи ги мачка.Победител е в първият сезон на ексфактор и в първият сезон на"Капките" сега победи и в този звезден сезон на същата.Очакваме го в третият сезон на"Маскираният певец" където пак ще стане първи.
  • 44 Зрител менте

    0 0 Отговор
    Пак прецакаха Мишето и пак трета в екс фактор беше най-добра, а те я класираха трета след С.Илчев и Дара този път път я победиха пък Рафаела и Фикрета след като пак Маринова беше номер едно.Добре, че в "Маскираният певец" не я познаха та го спечели иначе пак щяха да я направят трета най-талантливите винаги са трети в армейските формати.
  • 45 Гост

    0 0 Отговор
    По добрият победи. Честито