26 Май, 2021 18:54 1 458 6

Индийска двойка се ожени в самолет заради мерките срещу COVID-19 (ВИДЕО)

  • индия-
  • сватба-
  • противоепидемични мерки-
  • коронавирус-
  • covid-19

Младоженците наели цял самолет, за да се венчаят пред над 160 човека

Индийска двойка се ожени в самолет заради мерките срещу COVID-19 (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

Индийска двойка нае самолет, за да сключи брак в облаците пред 161 гости. Сватбата е замислена така, че хитро да заобиколи наложените противоепидемични мерки в страната, предаде Франс прес.

Булката и младоженецът, чиито самоличности не бяха разкрити, се врекли във вечна вярност в момента, в който самолетът на компания "Спайсджет" се бил насочил към град Бангалор и прелитал над храма Минакши в град Мадурай, пише БТА.

Видеозаписи и снимки от церемонията бързо добиха популярност в социалните мрежи. Никой от приставащите на небесната венчавка не носел маска и не спазвал мерките за социално дистанциране, което е в нарушение на приетите противоепидемични мерки в Индия.

Ръководителите на индийската гражданска авиация провеждат следствие по случая и временно са отстранили членовете на екипажа. Те настояват компанията "Скайджет" да санкционира младоженците и техните гости, които могат да получат забрана да се качват на граждански полети. Повечето от щатите в Индия позволяват присъствието на подобни тържества на максимум на 50 души.

В Индия, която беше силно засегната от пандемията от COVID-19, броят на жертвите надхвърли 300 000 души, припомня агенцията.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ихаа

    4 3 Отговор
    Евала на младоженците!!!

    Коментиран от #3

  • 2 Бaро Вкаров

    4 3 Отговор
    Що не дойдат да сключат брак в Столипиново?🥳👍
  • 3 Местя

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "Ихаа":

    Да живее сичкото сиганин,сиганин!
  • 4 BigBulgarianBoss

    2 1 Отговор
    Това са Джаги и Гопи, който ме разбрал разбрал
  • 5 Честито

    2 0 Отговор
    Остана да качат на борда някоя свещена крава, слона-мой приятел,един бенгалски тигър, куп свещени маймунки от храма и всичко щеше да е точно. Малко постна е била тази сваДба откъм хайванчета.
  • 6 Гост

    1 1 Отговор
    И в Шекар маалата, и в Хаджи Асан маалата, и в Столипиново, НА ВСЯКЪДЕ СЕ ЖЕНЕХА, БЕЗ ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАТ СЪС МАСКИ, ДИСТАНЦИЯ И РЕД ДРУГИ ЗАБРАНИ,а ни спокойно си плащахме осигуровките и УМИРАХМЕ по стълбите, за да има място за "богоизбраните" от партията...!