Last news in Fakti

27 Май, 2021 14:55 1 989 3

Анджелина Джоли атакува съдия

  • анджелина джоли-
  • съдия-
  • съд-
  • дело-
  • бракоразводно дело-
  • брад пит-
  • деца

Съдията по бракоразводното дело отказал да чуе показания от децата на Джоли и Пит

Анджелина Джоли атакува съдия  - 1
Снимка: Shutterstock

Анджелина Джоли разкритикува съдията, който разглежда попечителството над децата в бракоразводното ѝ дело с актьора Брад Пит, за отказа му да разреши на децата да дадат показания, съобщи Асошиейтед прес.

Актрисата, която поиска съдия Джон Удъркърк да бъде отзован от бракоразводното дело, заявява в молба до съда, че съдията е отказал да чуе показания и доказателства, които според нея имат отношение към безопасността и благосъстоянието на децата. В молбата не се посочва какви са въпросните показания и доказателства.

"Съдия Удъркърк отказва на госпожица Джоли справедлив процес, като неправомерно изключва нейни доказателства, отнасящи се до здравето, безопасността и благосъстоянието на децата, доказателства, ключови за нейния иск", се посочва в документите, внесени във втори апелативен районен съд в Калифорния.

Актрисата твърди също, че съдията е пренебрегнал предписанията в калифорнийските закони, че е вредно попечителството на деца да се дава на човек, упражнявал домашно насилие. В иска липсват подробности и за това твърдение, но през март адвокатите ѝ внесоха други документи, които съдържат информация във връзка с това нейно твърдение.

Анджелина Джоли поиска развод с Брад Пит през 2016 г. след двегодишен брак, дни след остър конфликт, възникнал помежду им по време на полет на семейството и децата им от Франция до САЩ. Пит бе обвинен, че е упражнил насилие спрямо 15-годишния им тогава син, но разследване на ФБР и службата за закрила на детето приключи, без да бъде отправено обвинение към популярния актьор. Адвокат на Джоли тогава обяви, че тя иска развод в името на "здравето на семейството".

Пит поиска съвместно попечителство, а Джоли настоя тя да е основен попечител на децата им, което означава, че те ще живеят основно с нея. Три от децата на звездната двойка са тийнейджъри - Пакс, 17 г, Захара, 16 г. и Шайло, 14 г. Близнаците Вивиен и Нокс са на 12 г. Най-голямото им дете, Мадокс, вече е на 19 г. и при него не става дума за попечителство.

В отговор на иска на Джоли за отзоваване на съдията, адвокатите на Пит заявиха, че "Удъркърк извърши разширено проучване през последните шест месеца, по задълбочен и справедлив начин и достигна до решението си, след като чу мнението на експерти и свидетели".

Удъркърк бе избран от Джоли и Пит, за да гарантира правото им на личен живот, но Джоли впоследствие обвини съдията в неподходящи бизнес отношения с един от адвокатите на Пит. Тя заяви в молбата, внесена в понеделник, че ако решението на съдията за попечителството стане окончателно, тя ще обжалва, допълва БТА.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    20 1 Отговор
    Домашно насилие е да си смениш пола на дъщерята, само защото не те слуша главата. А после да пледираш за някакви права над децата, че и да се пишеш на добър родител. Това е домашно насилие.
  • 2 Отвратен

    10 1 Отговор
    Тази жена ще се окаже демон в женски образ,станаха по-известни и богати,и се самозабравиха...Дай Боже далече от такива жени,които само гледат да ти изпият кръвчицата.
  • 3 сороснерес

    0 0 Отговор
    ще ми изпие каквото иска пре шнорхела...