Last news in Fakti

27 Май, 2021 13:43 4 786 9

Дарина Павлова заживя в Америка

  • дарина павлова-
  • америка-
  • дубай

Дипломираната актриса се наслаждава на слънчевите лъчи в Маями

След като напусна Рим и изкара повече от година в Дубай, Дарина Павлова заживя във Флорида и отново изненада последователите си в социалните мрежи с решението си.

Дипломираната актриса се наслаждава на слънчевите лъчи в Маями и е чест посетител на един от най-скъпите местни ресторанти "Милос", където вечерят американски милионери.

Дарина е в трескава подготовка и за своя 58-и рожден ден на 30 май, който ще посрещне с грандиозно парти с отбрани гости и фойерверки. По всяка вероятност за него ще пътуват и някои известни българи, с които Мадам Мулти е близка от години.

А през лятото ще стегне куфарите за кинофестивала в красивия пристанищен град Иския в Италия, който тази година ще се проведе от 17 до 27 юли.

На него по традиция се събират знаменитости от световната филмова и музикална сцена, а Дарина е традиционно желан гост на партитата. Паметливи си спомнят как в предишни години Мадам Мулти по цял ден беше в компанията на топ продуценти и дъщерята на Фил Колинс – актрисата Лили Колинс.

Вдовицата на Илия Павлов продължава да се занимава с продуцентство и е в тесен контакт с израелско-американския основател и главен изпълнителен директор на "Милениум Филмс“ Ави Лернер, който прави основно екшън филми.

Освен това Мадам Мулти работи по различни проекти на един от най-богатите мъже в Близкия изток Акрам Микнас, който е свекър на доведената ѝ дъщеря Венцислава. Микнас притежава огромна империя в хотелиерската индустрия, бизнеса с недвижими имоти и е собственик на една от най-мощните рекламни агенции в Дубай.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Верно е

    9 1 Отговор
    че е актриса.
    Може и дипломиран да е.
  • 2 Обективен

    10 4 Отговор
    Ами... Какво да прави завалийката.... Да имаш прекалено много пари е тежко бреме, защото грижите и проблемите са големи..... По добре е да имаш умерено и достатъчно богатство, за да живееш нормално
  • 3 Мара Захарова

    13 5 Отговор
    Изненадаааа,аз мислех,че в Масква ще завърши краят на земните и дни! Чудна работа,в Масква е хубаво!
  • 4 hmhmhm

    14 2 Отговор
    а аз си мислех , че тая не работи нищо и само се кефи на живота .... А тя работела яко , виж ти ....
  • 5 Що що що

    21 1 Отговор
    Разследване за капиталите на Мулти груп и 58 мата годишнина ще я празнува в Тутракан!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Дипломирана Актриса?? Значи с тапия?

    9 0 Отговор
    ЩЕЕ пуснат да мине Турската граница, щом има Тапия! Явно има и още пари??
  • 9 дедо

    10 0 Отговор
    Дарина да се благодари на Илийчо. Инак щеше да ми живее на ........