31 Май, 2021 12:55 7 852 11

Най-одумваната нова "тайна" връзка

  • ирина шейк-
  • кание уест-
  • връзка-
  • афера-
  • тайна-
  • ким кардашиян

Наистина ли са заедно Ирина Шейк и Кание Уест?

Най-одумваната нова "тайна" връзка - 1
Снимки: Shutterstock

43-годишният Кание Уест е в романтична връзка с 35-годишния руски модел Ирина Шейк, пише Daily Mail, като се позовава на уебсайта за знаменитости DeuxMoi. Как се е стигнало до това разкритие не е известно, но е факт, че сайтът публикува новини за знаменитости на база информация от Instagram.

Потребител в официалния акаунт на DeuxMoi в Instagram, който е последван от 952 хиляди души, твърди, че моделът и музикантът наистина се срещат. Малцина обаче подкрепят това твърдение.

Звездите се познават от повече от десет години. През 2010 г. Кание заедно с американския рап изпълнител Dwele (истинско име - Andvele Gardner), пуснаха видео към песента Power. Във видеото музикантът е изобразен като гръцки бог, заобиколен от красиви жени - всяка от тях играе ролята на "вълшебно същество". Във видеото участват американският модел Джесика Уайт, афро-американският модел албинос Диандра Форест и други. Е, звездата на видеото е Ирина Шейк, която седи по средата под формата на ангел.

След това през 2010 г. Кание пусна парчето Christian Dior Denim Flow. В текста са изброени моделите, с които Уест би искал да има романтична връзка. Шейк, разбира се, също присъства в този списък.

"Искам да видя Ирина Шейк до Дауцен (Дауцен Крус е холандски супермодел)", се казва в текста.

През 2012 г. Ирина излезе на модния подиум на изложението на есенно-зимната колекция на марката Кание Уест Yeezy в Париж. Но колкото и рапърът да искаше да види рускинята до себе си, тя беше заета.

От 2010 до 2014 г. Ирина се среща с португалския футболист Кристиано Роналдо.

Любопитното е, че се предполага, че една година преди да се срещне с Шейк, Роналдо е имал кратка романтична връзка с Ким Кардашиян - пресата пише, че са били виждани да се целуват в Мадрид в един от почивните дни.

Отдавна обаче нищо не се пише официално за личния живот на Ирина Шейк. През 2014 г. тя започна да се среща с американския актьор Брадли Купър. Три години по-късно се роди първородната им дъщеря Лея. През май 2019 г. стана известно, че са се разделили след слуховете, че Купър е започнал афера с Лейди Гага покрай снимките на "Роди се звезда". И двамата отрекоха твърденията. Какво точно е причинило раздялата е неизвестно, но звездите са успели да останат в добри отношения. Те отглеждат дъщеря си заедно и често се появяват с нея по улиците на Ню Йорк.

Проблемите в отношенията на Кание Уест с бившата му Ким Кардашиян пък започнаха миналото лято. По време на президентската надпревара в САЩ Кание Уест, който се кандидатира, заяви, че съпругата му е искала да направи аборт, когато е била бременна с дъщеря им Норт. Той нарече майката на Кардашиян - Крис Дженър, тиранин. През февруари 2021 г. Ким подаде молба за развод. Сега адвокатите подготвят документи и уреждат възникналите финансови и имуществени проблеми.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 XXX

    11 1 Отговор
    Идеални са за категория BBC.
  • 2 Мето

    25 1 Отговор
    Тая Шейк натръшка безброй нерези.
  • 3 ИСТИНАТА

    13 2 Отговор
    САТАНИЗЪМ, ИЛЮМИНАТИ.
  • 4 Искрен

    6 5 Отговор
    Голямото си е голямо, всяка го търси.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Радо

    12 0 Отговор
    Канчо ше и обруси сливата на Иринчето.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Бледолики

    9 2 Отговор
    И после защо имало расизъм, белите мъже и жени са в морален упадък в САЩ, в България има една поговорка вземи си жена от своите и да е възпитана от добро семейство. След като мултирасовия либерален джендърски глобализъм и демократичната диктатура в САЩ преоблада то света ще го вземат Изтока, до 3000 година ако съществува изобщо света то ще е планетата на маймуните от филма
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 сили

    1 0 Отговор
    С надута уста - защо?