Last news in Fakti

11 Юни, 2021 10:55 24 239 15

Анахид Тачева е съсипана

  • анахид тачева-
  • твоги-
  • дъщеря-
  • алкохол-
  • теодора цончева

Дъщеря ѝ отново посегна към алкохола

Драмите в живота на Анахид Тачева не спират. Тревоги отново ѝ създавала дъщеря ѝ Теодора, плод на любовта ѝ с големия актьор Коста Цонев. Щерката на легендарната говорителка пак залитнала по алкохола, след като известно време не пиеше, тъй като направи два опита да посегне на живота си и уж преодоля депресията, която я бе налегнала, пише седмичникът "Ретро".

Сега обаче Теодора редовно можела да бъде забелязана да изкарва часове наред на масите в капанчетата около жилището ѝ в София в компанията на алкохолни питиета. Близки до сестрата на Димитър Цонев споделят, че тя пак влязла в порочен кръг и не можела да си намери работа, която да я удовлетворява. Теодора до такава степен загубила желание да бъде пълноценна, че дори не искала да се грижи за домашния си любимец куче и го дала на познати.

Тя е майка на две деца – Мария и Дейвид, които са от различни бащи, все чужденци. В момента не е ясно дали са при нея, или татковците им се грижат за тях. Още преди да се прибере в България и да опита да посегне на живота си двукратно, дъщерята на Анахид имаше проблеми с властите в Италия, които бяха на косъм да ѝ отнемат родителските права над сина ѝ Дейвид. Тогава Цонева нямала никакви доходи, а с бащата – италианец по произход, били разделени. Така институциите на Ботуша без малко да дадат детето им за осиновяване, но в последния момент Теодора намерила адвокат, който да ѝ помогне. Момченцето отново щеше да попадне в приемно семейство, когато през 2017 г. майка му се нагълта с хапчета и обилно количество алкохол и изпадна в кома. Именно Анахид, прибрала се по спешност от САЩ, успя да вземе невръстния Дейвид.

Щерката на Теодора – Мария, е вече в тинейджърска възраст и е от връзката ѝ с американец. Известно време момичето живееше при него в Щатите. После бе ту при майка си, ту при баща си. Баба ѝ Анахид също я бе поела за няколко месеца. През 2019-а отново се разчу, че наследничката на Коста Цонев повторно е направила опит да се самоубие. После вдовицата на брат ѝ Митко я извади от кризата, помагайки ѝ да си купи жилище и намирайки ѝ работа в голяма фирма. Теодора обаче не се справи с позицията. След това опита да прави японски масажи и да бъде детска учителка, но без успех. По професия тя е джаз певица, но у нас не открива поле за изява. Според запознати разчитала финансово на приятели, както и на по-малката си полусестра, която е от втория брак на майка ѝ с покойния вече бизнесмен Васил Тачев. И в момента Анахид живее при нея в Америка и няма намерение да се прибира у нас.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 41 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Честито

    67 1 Отговор
    Славата от родителската сянка тежи. В началото живота е хубав и лек, но после става като канара и натежава върху раменете. Тази е поела по водовъртежа надолу-само силна ръка и желязна воля могат да я измъкнат. Алкохола не прощава, малцина са се измъкнали от ноктите му.
  • 2 Пълен

    36 4 Отговор
    мазиляк в живота, как да не се притеснява жената.
  • 3 Състудент

    33 3 Отговор
    Теодора с прякор Пършинга е актриса завършила някогашния ВИТИЗ и това определя професионалната и квалификация. В последствие може да пее или сервира или каквото и да е, но това е работа а не професия.
    Добре ще е поне в тези неща да сте по-прецизни в прекрасния сайт.

    Коментиран от #7

  • 4 Отглеждат глезотии и Търтей!! Трябва и

    34 4 Отговор
    Работа!! А не им се работи, да пият, до края!!
  • 5 324

    24 3 Отговор
    Този плод на любовта им явно от глезотии е стигнал дотук, а може и по рождение да си е гнил. Само, че преди 2,3 месеца писахте, че Тачева е с деменция, та не съм сигурна дали въобще помни този"плод" или това е съчинение на "факти"?
  • 6 любител

    36 5 Отговор
    ами обикновенно така става като се родиш със златна лъжичка в устата след това имаш всичко за което другите само за частица отнего се изгърбват от работа гледаш си кефа нагоре надолу и като дойде време когато трябва сами да се издържат а няма оставени милиони и трябва да се бачка ги хваща депресия и лесното алкохол и наркотици.
  • 7 любител

    28 6 Отговор

    До коментар #3 от "Състудент":

    ами тя е завършила явно защото са били мама и тати зад гърба но явно за нищо не става защото всички артисти са доста добре платени и не им липсва работа.показателно на почити всички новоизлюпени лумпени от децата им нищо не става освен да обикалят по островите и да пипат чашката и дрогата защото е най лесно.сори така ги възпитавате.
  • 8 ПЕНКО

    17 11 Отговор
    НЯМА НАМЕРЕНИЕ ДА СЕ ПРИБИРА !!!!!!!!! НА КОЙ ТОГАВА МУ "ПУКА "В БГ ЗА ТЕЛЕ ДИКТОРКА -ОТКАЗАЛА СЕ ОТ БЪЛГАРИЯ ... И САМО С ЧУЖДУНЦИ !!!!!!!!!!! МИ ДА СИ МРЕ НЯКЪДЕ ПО СВЕТА - НИЕ СМЕ ЗА БЪЛГАРИТЕ -ЗАКЪСАЛИ ПО СВЕТА И ЩЕ ПОМОГНЕМ -НИЕ БЪЛГАРИТЕ В БЪЛГАРИЯ !!!!!!

    Коментиран от #9, #13

  • 9 Ами в тоя водевил ,аз за Българи не ...

    3 2 Отговор

    До коментар #8 от "ПЕНКО":

    Чух!Имаше всякакви племена,но за нашето нямаше място в сцената..
  • 10 ЧАЛГАААА

    6 5 Отговор
    ПОМНИТЕ СЕРИАЛА ,,ДАЛАС" .......... ТАМ ПОСТОЯННО СЕ ПИЕШЕ УИСКИ .......... ТОВА ЗАПАДНАТА КОЛТУРА !............. ЖИВКОВ И ДЪЩЕРЯ МУ НИ ГО ПУСНАХА В ОБОРОТ ТОЯ САПУН !
  • 11 Оставете

    34 2 Отговор
    жената на мира ! И не се хранете с чуждото нещастие като лешояди.
    Анахид беше еталон за висок професионализъм и култура. Нещастието може да споходи всеки...
  • 12 Бай ТанаС

    1 4 Отговор
    Като чуя за Аневата култура, моментално се хващам за к.а! Да де, за кубура!
  • 13 Анахид

    10 0 Отговор

    До коментар #8 от "ПЕНКО":

    е с деменция, и няма как да се прибере. Хайде оставете хората да си живеят страданията.
  • 14 днес

    8 0 Отговор
    Не можела да си намери работа - та в ЛИДЛ търсят касиери !!!!
  • 15 истинко

    2 0 Отговор
    Не ме интересуват тия! Отказвам да им съчувствам! Набълбучиха се с милиони при управлението на БКП а след това и на НДСВ и ГЕРБ и сега трябва да ги съжаляваме! Чета: Анахид в САЩ, дъщеря й в Италия, децата и двете от чужденци.... Нещо българско има ли в тия хора?!
    Нас, които си нямаме "вуйчо владика" кой ще ни съжали?!