11 Юни, 2021 19:05 9 792 14

5 зодии, склонни да изневерят и да го скрият

  • зодии-
  • зодиакални знаци-
  • тайна-
  • изневяра-
  • скриване на истината-
  • прикриват-
  • астрология

Кои са най-големите прелюбодейци в зодиака

5 зодии, склонни да изневерят и да го скрият - 1
Снимка: shutterstock

Когато се замислите за изневяра, вероятно наум ви изскачат някои зодии, които са известни с непостоянството си в любовта. Една от тях са Близнаците. Те са склонни да губят интерес бързо. Трудните и напрегнати ситуации в любовта ги напрягат и ги карат да търсят моментална утеха на друго място, защото така е по-лесно.

Не само Близнаците са сред най-известните прелюбодейци в зодиака. Има още 4 зодии, които са склонни не само да изневерят на партньорите си, но и да го скрият и да се направят, че нищо не е станало, пише az-jenata.bg.

Кои са зодиите, които са склонни да изневеряват и да го крият?

Овен

Овенът е огнен знак, управляван от Марс. Това е планетата на действието, агресията и силната сексуалност. Тази зодия има изключително голямо сексуално желание, но има и склонността да се отегчава лесно. Партньорът на Овена трябва да е постоянно нащрек, защото Овните имат лошия навик да изневеряват, но и да се правят най-безцеремонно, че нищо не се е случило. Дори да бъдат хванати в изневяра, те ще отричат до последно, а накрая може да прехвърлят вината и върху партньора си, обвинявайки го, че е скучен.

Овните често губят интерес, когато партньорът им не може да отговори на тяхното бързо темпо на живот. Те се занимават с много неща едновременно. Работохолици са. Обожават да са в центъра на вниманието, да получават похвали за добре свършената работа. Обичат и да бъдат хвалени от половинките си. Когато не получават обожанието им, губят интереса си и изневеряват.

Овенът е знак, който ще изневери вероятно без изобщо да се замисли. Желанията им и страстта им често им пречат да реагират разумно, а действат под диктовката на емоциите си. Правят онова, което усещат на момента. По-вероятно е Овенът да прекара една бурна нощ с някого и да се върне при половинката си, отколкото да поддържа дългосрочна афера. Овните не обичат да лъжат половинките си, затова предпочитат да не броят еднократната забежка за изневяра.

Близнаци

Сред всички зодии в зодиака, Близнаците са едни от най-големите неверници, както във физически, така и в емоционален смисъл. Тяхната двулика природа им помага да изневеряват и в двата смисъла на това понятие. Те могат да лъжат партньора си, че го обичат без това изобщо да е така. Когато изневеряват, те не смятат, че правят нещо нередно, а по-скоро че половинката им си е заслужила това с поведението си. Никога не биха си признали какво са извършили, а дори биха го повторили.

Близнаците са сред зодиакалните знаци, които са най-податливи на емоции, променливи настроения, внушения и желания. Те са въздушен знак, което ги прави летящи в облаците и бягащи от отговорност във връзките. Близнаците имат непрестанна нужда да изпитват вълнение във връзките си. Лесно им доскучават традиционните улегнали отношения. Търсят приключения и знаят как да ги открият, тъй като притежават общителна и обаятелна аура. Човек никога не знае с какво отблъсква Близнаците. Самите те нямат обяснение за отегчението си.

Близнаците се нуждаят от разнообразие, свобода, гъвкавост в живота, така че да не чувстват никакви окови. Това ги прави щастливи и това би ги оставило в дългосрочна връзка. Ако се чувстват притиснати, те бягат и търсят свобода и удоволствия на друго място, но често не изоставят партньорите си, а поддържат отношенията си с тях, макар и хладни.

Понякога мотивът им за изневяра е свързан с изследването на други партньори, връзки и възможни отношения. Ако хванете Близнаци в изневяра, те ще отричат до последно, дори истината да е очевидна. Близнаците са изключително умни и интелигентни и са по-склонни да измислят страхотно оправдание, с което да ви убедят, че грешите, отколкото да признаят и да се извинят. Не се учудвайте, ако ви кажат онова, което искате да чуете. След това ще правят отново каквото са си наумили.

Везни

Везните се управляват от Венера, планетата на романтичността и фокуса върху връзките и отношенията. Везните са приказливи, общителни, обичат да флиртуват, дори да нямат за цел да изневерят. Харесва им погалването на егото им, харесва им да са харесвани. Те са прекрасни любовници и го знаят. Често изкушението надхвърля флирта и те пристъпват към изневяра. Рядко партньорите им ги хващат обаче, защото Везните са изкусни лъжци.

Когато смятат, че не получават достатъчно от партньорите си, Везните изневеряват. Така разтоварват вината от плещите си, защото смятат, че са били подтикнати да го направят. Ще направят всичко възможно да скрият изневярата от половинката си, защото не обичат да затръшват вратите зад гърба си.

Ако партньорът им все пак ги хване в изневяра, ще направят всичко възможно по силите си, за да отрекат или да убедят половинката си, че греши. Тази зодия предпочита пасивния подход в отношенията. Ако бъдат притиснати в ъгъла, чак тогава ще бъдат честни с партньора си. Обикновено са склонни и да поддържат дългосрочна афера. Ако тази афера се окаже с потенциал за връзка, може и да преминат от едната връзка в другата. Везните просто не обичат да са необвързани.

Везните обичат да бъдат обожавани и да бъдат третирани по романтичен начин. Ето защо, ако имат връзка със земни знаци, които са най-малко склонни на романтични прояви, като Козирог или Дева, Везните биха изневерили.

Скорпион

В действителност Скорпионът е един от най-верните зодиакални знаци. Той изневерява само когато се счита за емоционално наранен и неразбран. Трябва да има по-дълбока причина за Скорпиона, която да го накара да изневери. Той не би го направил само от страст, порив или просто за спорта. Скорпионите притежават силна сексуална енергия, но въпреки това тя не ги подтиква да изневеряват без никаква причина.

Когато изневерят обаче, никой не е в състояние да ги хване. Няма да си признаят до последно. Ще отричат дори очевидното, но няма да поемат вината за стореното. Няма да проявят ни най-малко съжаление. Биха пазили изневярата си в дълбока тайна.

Това е така, защото Скорпионът се управлява от Плутон – планетата на загадъчността и тайните. Когато става въпрос за укриване на нещо, Скорпионите са най-добри в това. Ако деянието им излезе наяве, ще направят всичко възможно да прикрият следите си.

Сексът играе голяма роля в подсилването и заздравяването на връзката със Скорпион. Ако нещо в секса куца, Скорпионът го приема твърде лично и обръща поглед навън в търсене на партньор, с когото да задоволи страстта си. Ако Скорпионът има връзка с егоцентрик, какъвто например е Лъвът, той би се чувствал пренебрегнат, потиснат в сексуален план. Ако Скорпионът не получава достатъчно сексуално удоволствие от половинката си, той го търси на друго място, защото емоциите и сексът за Скорпионите са тясно свързани.

Риби

Рибите са другият зодиакален знак освен Близнаците и Везните, които проявяват изявена двойственост. Неслучайно и наименованието на зодиакалния им знак е в множествено число. Рибите плуват в различни посоки. Стрелкат се в търсене на любов и щастие. Интересуват се от противоположни на тях личности. Привлечени са от полярности.

Често носят розови очила, които им пречат да видят ясно картината, в която се намират. В много случаи не оценяват обективно връзката и отношенията си, което ги кара да страдат и да изневеряват, търсейки емоционална утеха. Рибите се управляват от Нептун – планетата на фантазиите, сънищата, мечтите. Това им пречи да имат реална и обективна преценка за отношенията, в които се намират.

Водните знаци имат много голяма склонност да изневеряват. Въздушните и водните стихии, на които са подвластни Рибите и останалите водни знаци, както и въздушните, не могат да бъдат спрени. Водата и въздухът преминават през всичко, протичат, прелитат, техният свободолюбив дух търси нови тръпки и приключения във всичко. Задълбочаването в чувствата е възможно, но трябва да е на много дълбоко ниво, за да спре представител на зодия Риби да изневери.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Счупи тъпомера

    15 0 Отговор
    Ха, че коя зодия или човек, ще изневри и ще се хвали? :)

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Асан

    12 1 Отговор
    Мата Хари изневерява за 5 бона тарифа 😁🎃
  • 6 Киро

    14 0 Отговор
    Да го муна намодератора ,той ква зодия е?
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Всичко е

    1 3 Отговор
    Строго индивидуално, но с един италиански футболист, защо не..... а дано ме ареса най сетне....!
  • 10 Милена

    1 0 Отговор
    Масторбацията също ли е изневяра. Че аз не си признавам.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Тя се мисли за, малко девойче

    2 0 Отговор
    Той за,, италианец,,...... хахаха....тва също като,, турския,, репортер.....!
  • 13 Извънредна командировка

    2 0 Отговор
    И другите изневеряват, ама тях по-лесно ги хващат.
  • 14 💯 знам от личен опит...

    0 0 Отговор
    Най-много изневеряват стрелците и никой не може да ме разубеди !!