Last news in Fakti

24 Юни, 2021 09:33 4 876 6

Нови треньори и нов водещ на "Гласът на България"

  • гласът на българия-
  • водещ-
  • треньор-
  • шоу-
  • талант-
  • риалити

Дара, Галена и Любо Киров се присъединяват към Иван Лечев като треньори в шоуто

Талантлив, млад, популярен и харизматичен – музикантът и актьор Иван Тишев е новият водещ на сезон 2021 на “Гласът на България”, който тръгва в ефира на bTV тази есен. Той е добре познат на зрителите на bTV с ролята си на Боби от тийн сериала “Рeвoлюция Z: Секс, лъжи и музика”. Завършил музикалното училище “Любомир Пипков” в София с класическа китара, Иван Тишев посвещава времето и енергията си най-вече на музиката – свири, продуцира и пише песни - за себе си и за свои колеги. След успеха и славата, които постига с участието си в “Революция Z”, той печели още фенове и с ролята си на Дидо в уеб сериала „Не така, брат“.

“Да съм водещ в новия сезон на “Гласът на България” е голяма радост и поредното предизвикателство за мен. Обичам да излизам от зоната си на комфорт и нямам търпение да се срещна с всички талантливи и гласовити изпълнители, които ще се явят на сцената. Сигурен съм, че заедно ще подарим много изненади и свежо настроение на зрителите”, коментира Иван Тишев.

Александра Петканова и този сезон ще бъде чаровният и усмихнат V-REPORTER и водещ на дигиталната рубрика „Гласът зад кадър“. Тя ще влиза зад кулисите на шоуто, от където ще представя авторски видеоматериали, които онлайн потребителите ще могат да гледат в официалния сайт и Facebook страницата на предаването.

„Много съм щастлива да бъда част от екипа на най-гледаното музикално шоу по bTV и този сезон. В “Гласът за кадър” ще има много забавни моменти, както с новите треньори – DARA, Галена, Любо Киров и Мастър Иван Лечев, които много много харесвам, така и с кандидатите за титлата “Глас на България”, които пък нямам търпение да видя и опозная”, каза с вълнение Алекс Петканова.

Сезон 2021 на „Гласът на България“ стартира в ефира на bTV през есента с цели три нови треньорски попълнения и нов водещ в лицето на синеокия Иван Тишев. В култовите червени кресла вече са готови да се настанят звездните DARA, Любо Киров и Галена, които заедно с трикратния носител на треньорската корона - Иван Лечев, ще оформят новия менторски състав. Новите треньори и водещ на емблематичното музикално шоу по bTV обещават да внесат още много нови емоции и страхотно настроение, в новите епизоди на формата.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хъхъ

    9 0 Отговор
    Гей мафията не спи.
  • 2 Просто съвет

    3 1 Отговор
    Намалете му опиатите на това, ако искате да ви представя продукцията пред Българският зрител...
  • 3 Help Credisimmo

    11 0 Отговор
    Кои са тия бре ??? Звездите са на небето,тези са обикновенни Айляци.
  • 4 Абе

    10 0 Отговор
    Дара Мара и Галена.. закривай
  • 5 Мръсния Фикри

    3 0 Отговор
    Аз ще гледам друго предаване....вечния младеж Данчо и грозната. леля...!
  • 6 бамбам

    6 1 Отговор
    Тези съвсем се о(раха...Дара и Галена?!?Уата фак,мен?Дара,каква певица е тя,кога учи,кога завърши пеене,или музикално образование,че да предава концепции и гласови възможности?За Галена няма коментар-трагедия.По-известна с порното,отколкото с гласовите си данни.Толкова.Беше добро предаване,но сега...