Необходими продукти:
свински бут - 800 гр.
олио - 2 с.л.
сол - 2 щипки
черен пипер - 2 щипки
лук - 2 големи глави
Начин на приготвяне:
Нарязвате месото от свински бут на малки парченца и ги сипвате в купа. Добавяте солта, олиото и черния пипер, разбърквате и покривате с фолио. Прибирате в хладилника за 1 час.
Задушавате хапките в тенджера с малко олио за около 20 минути, като от време на време разбърквате. Отгоре разпределяте лука, предварително нарязан на едро, и продължавате да готвим още 15 минути, като отново периодично разбърквате свинските хапки. Сервирате с гарнитура от свежа зелена салата.
Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 15 гласа.
Напиши коментар:
КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА
1 Скорпи
16:11 04.07.2021
2 Гого
16:12 04.07.2021
3 Мръсния Фикри
17:15 04.07.2021
4 Чистия Фикри
Коментиран от #5, #9
17:24 04.07.2021
5 Този коментар е премахнат от модератор.
6 Аре
17:38 04.07.2021
7 Гост
19:15 04.07.2021
8 Лесно
19:37 04.07.2021
9 Яж си го.ти...!
До коментар #4 от "Чистия Фикри":
Я не ям у.. й...... ям филета, локанки и кренвирш..!Коментиран от #10
19:46 04.07.2021
10 Чистия Фикри
До коментар #9 от "Яж си го.ти...!":
Имах предвид уйка,демек пуйка,тя е по лесна за дъвкане20:34 04.07.2021
11 Помак
09:09 05.07.2021
12 Ей туй
10:26 06.07.2021
13 Шрек
11:30 06.07.2021