Last news in Fakti

4 Юли, 2021 18:58 6 053 2

Звездите, които живеят втори живот след сблъсък със смъртта

  • арнолд шварценегер-
  • смърт-
  • на косъм от смъртта-
  • оцеля по чудо-
  • звезди-
  • холивуд-
  • сандра бълок

Това са холивудските знаменитости, които се отървават на косъм от фаталния край

Звездите, които живеят втори живот след сблъсък със смъртта - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Всички сме склонни да мислим, че известните личности имат всичко, което си пожелаят и когато си го пожелаят, както и че са родени под щастлива звезда и във всичко им върви. Но и те, както много от нас, имат моменти, в които са се разминавали на косъм от смъртта, пише Дарик. Ето и техните истории:

Кание Уест

Рапърът попада в автомобилна катастрофа през 2002 г. След като претърпява обширна реконструктивна операция на лицето и челюстта , той написва и записва дебютния си сингъл "Through the Wire", който бележи старта на кариерата му на рапър. Дотогава е предимно продуцент. В интервю, коментирайки случилото се, споделя, че днес живее всеки ден сякаш е последен.

50 Cent

През 2000 г. в близост до дома на 50 Cent започва стрелба. Целта е именно той, а нападателят го прострелва с 9 куршума. Рапърът прекарва 13 седмици в болницата, но се възстановява напълно.

Ейми Шумър

Когато е гимназистка, комедиантката се учи да сърфира, но един от опитите ѝ завършва почти фатално. Така случаен непознат я открива на плажа в кръв и с открити рани. Актрисата има белег от 41 шева.

Сандра Бълок

Малко преди "Мис таен агент" да тръгне по кината, Сандра Бълок се разминава на косъм със смъртта. Тя пътува в малък самолет, който се поврежда заради лошото време. По ирония на съдбата само година по-късно актрисата заедно с Бен Афлек се снима в романтична комедия, като в историята героите им се запознават покрай самолетна катастрофа.

Харисън Форд

Подобно на Индиана Джоунс и Харисън Форд има авантюристичен характер. Той обича да лети със самолети, които сам управлява. Така през 2015 г., докато управлява самолет от Втората световна война, забелязва, че двигателят е повреден. Разбива се на гол игрище близо до Санта Моника. Закаран е веднага в болница и за щастие се разминава само със счупени кости.

Арнолд Шварценегер

Случката е от 2001 г. Тогава актьорът управлява мотор в Лос Анджелис, а автомобилът пред него изведнъж спира. Така той се забива в колата. Сходна история се случва и 5 г. по-късно.

Кейтлин Дженър

През 2015 г. риалити звездата участва в тежка верижна катастрофа, в която загиват 4 души. 69-годишна жена се забива в автомобила на Кейтлин Дженър, която пък помита и колата пред нея. Впоследствие се оказва, че Кейтлин Дженър е карала в рамките на ограниченията.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 васик атанасова

    0 1 Отговор
    а къде е Кърк Дъглас

    Коментиран от #2

  • 2 Алф

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "васик атанасова":

    Кърка си нейде! Ми той умря на!