Last news in Fakti

6 Юли, 2021 09:35 4 063 7

Този път наистина: Поли Генова се сгоди (СНИМКИ)

  • поли генова-
  • сгодена-
  • годеж-
  • певица

Половинката на певицата ѝ предложи брак на морето

"Този път наистина", това гласи посланието към една от последните публикации в Instagram профила на Поли Генова, обявяваща, че певицата вече официално се е сгодила за половинката си Джоузеф Шардън. След като преди почти месец блондинката, която в момента е бременна с второ си дете, разбуни духовете в социалната мрежа, карайки почитателите си да останат с грешното впечатление, че се е омъжила за своя любим заради кадър, озаглавен "Младоженци", оказал се просто сцена от видеото към последната ѝ песен "No More", сега тя показа, че в крайна сметка вече действително е с една стъпка по-близо до брачния олтар.

През почивните дни изпълнителката на "If love was a crime", класирала България на четвърто място в песенния конкурс Евровизия, сподели галерия от три снимки, разкриващи, че нейният партньор най-после се е осмелил да поиска ръката ѝ по време на ваканцията им на Златни пясъци, където се намират заедно с първородния им син Даниел от две седмици насам. На изображенията, заснети сред романтичната вечерна обстановка на едно от заведенията на 4-звездния комплекс, където са отседнали, бившата участничка в предаването за имитации "Като две капки вода" показва пръстена с диамант, накарал я да каже "Да" на холандеца с филипински корени, пише сайтът life.dir.bg.

На първата фотография двамата вдигат тост под открито небе с чаши шампанско, празнувайки радостната вест, а на масата до тях се вижда отворена черна кутийка, в която само допреди миг е стояло бижуто. Генова, чиито очи са приковани в пръстена на ръката ѝ, е облечена в електриково зелена рокля с дълбоко деколте, а мъжът, откраднал сърцето ѝ, който се усмихва широко заради щастието, дошло с положителния отговор на избраницата му, е заложил на черна риза.

Сред първите, отправили своите поздравления към двойката, бяха колежката на Поли - Мария Илиева, сноубордистката Александра Жекова и дизайнерът Живомир Домусчиев, обличал световни звезди като Лейди Гага и Дженифър Лопес. Те, наред с още стотици потребители на платформата, честитиха на важното житейско събитие на някогашната съдийка в "Гласът на България", пожелавайки ѝ много щастие.

В края на юни, посредством кратко видео, Генова изненада феновете си, съобщавайки, че очаква втора рожба. В него тя носи черен бански на бяло райе от две части, показващ наедрелия ѝ корем, който нейният 2-годишен наследник на два пъти целува по заръка на родителите си. В типично неин стил, показващ само част от цялостната картина, Поли не посочи нито в кой месец на бременността е, нито какъв е полът на бебето.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шопо

    14 2 Отговор
    А че се ожени ли за амуджата ?
  • 2 Оооо

    10 0 Отговор
    Две непорочни зачатия и най-сетне годеж... чудесата продължават!
  • 3 Керанов

    6 2 Отговор
    Една камила ме гони в дебрите египетски Не вярвай ефенди на тези фирми туристически! Оставиха ме без пари във центъра на Кайро и за да се прибера през пустинята пеш ударих НО преди да достигна аз до поречието на Нил прежаднях ,припаднах и явно в кома съм бил и след около един час халюцинация на тема как Поли Генова се бори с менструацията събудих се в оазис и чувах гласа на Криско. Изненадан бях ,че чувах тва копе-ле феминистко.
  • 4 Невзрачна жена

    6 0 Отговор
    Дали ще се сгоди илк ще се ожени, какво значение има за чужди хора..!
  • 5 МЕСТЯ ГО

    4 0 Отговор
    БЕЗ КОЛЕБАНИЕ
  • 6 Свинарника на Фикри

    1 0 Отговор
    Да запознаваш някого с , леша,, си и родата си, които не са, стрували и гологан като тебе си е баш,, едеотизъм,,.... не се отнася за тебе Генова....!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.