12 Юли, 2021 08:43 21 260 11

Почина известен български диджей

  • почина-
  • ники генов-
  • диджей-
  • dj

През последните години Ники Генов се бореше с коварно заболяване

Починал е легендарният български диджей Николай Генов. Тъжната вест съобщиха в социалната мрежа десетки негови колеги.

През последните години Ники Генов се бореше с коварно заболяване, заради което загуби много килограми.

"Пример за човечност и професионализъм", "страхотен човек и професионалист, "легенда", "майстор зад пулта"... Това са само част от определенията, с които тъгуващите дисководещи определят Ники Генов при изказването на съболезнованията си към семейството му.

Ники Генов е родом от Плевен, където стартира кариерата му, но от години живее и се развива във Варна. Работи като DJ от около 30 години, като успоредно с това е бил като водещ в различни радиа, продуцент, водещ на фирмени партита, шоу програми, конкурси. Повече от 3 години работи в радио „Силвър“ във Враца, където остави стотици приятели.

Почина известен български диджей

Член на съюза на артистите в България, на Международната федерация на артистите и на Националната асоциация на професионалните сватбени дисководещи.

През кариерата си на DJ работи в едни от елитните дискотеки и клубове в страната. Ники Генов бе дългогодишен водещ и председател на журито на националния конкурс за DJ -"SPS".

Винаги е споделял, че е успял да превърне детското хоби в професия и бе много щастлив от този факт.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чуйте батко си

    34 5 Отговор
    ГЛАД му е МАЙКАТА.Ядеш само в краен случай,и то Чиста храна..Гледайте на храненето като на приятно задължение,а не като на КЕФ.Пътят е труден,но е Истински Верният.И ще мрем по нарядко..
  • 2 Гост като гост

    28 2 Отговор
    Лека му пръст на човека.
  • 3 Будалата

    25 2 Отговор
    Потен вода не е пил. Човек дори добре да живее умира и друг се ражда и те така.
  • 4 ⚜️Илюминат⚜️

    29 0 Отговор
    Водеше програмата на сватбата на сестра ми и стана чудесно празненство! Лъчезарен и позитивен човек , мир на душата му , дано музиката я отнесе на хубаво място , той зарадва и усмихна много хора!
  • 5 ковид19

    5 2 Отговор
    ковида е ускорил неговото основно заболяване и така си е отишъл внезапно човека.
  • 6 Мир на прахта му. Нека почива в мир.

    7 1 Отговор
    Не съм присъствал на парти водено от него, но определено ремиксите, които е правил на доста песни, са ми действали изключително положително

    Коментиран от #7

  • 7 xxx

    2 2 Отговор

    До коментар #6 от "Мир на прахта му. Нека почива в мир.":

    Съжалявам за минуса. Ръката ми трепна в последния момент. Да се брои за " + " Иначе мир на праха му. Радио Силвър беше супер с него.
  • 8 В е л и к и я

    1 4 Отговор
    Трупал пари и си живуркал от таланта на другите , крал музика и пускал без да си плаща на никой .. а музикантите правили тази музика са били без детство и давали в последствие хиляди долари за инструменти да запишат продукта на дългогодишния си труд та тоя и такива червеи като него да е вземат наготово и да си живуркат като само натискат копчето ... Да го последват всички като него дано ...!
  • 9 дааа

    0 3 Отговор
    гласувал е за ИТН
    един чалгар по-малко
    Цветелина и Dj Ники Генов - Чалга до дупка
  • 10 comentar

    0 1 Отговор
    Добро момче е дано да се оправи!
  • 11 Тиесто

    0 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: водещ на фирмени партита, шоу програми, конкурси. Еми щом толкоз е известен лека му пръст,ама Марийка требва да спре да се излага стакива бомбастични заглавия. Известен е човека в свадбарските среди,ама нивото на Факти се сгомолясва във същатата категория.