Last news in Fakti

13 Юли, 2021 14:28 7 399 8

Бела Хадид се показа дръзко в Кан (СНИМКИ)

  • бела хадид-
  • кан-
  • филмов фестивал-
  • тоалет-
  • рокля-
  • schiaparelli

Супермоделът се появи на червения килим в рокля на марката Schiaparelli

Бела Хадид се показа дръзко в Кан (СНИМКИ) - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Нито една от звездите на конофестивалът в Кан не успя да предизвика фурора, който Бела Хадид провокира. Появата ѝ в изключително дръзкия тоалет от последната колекция на бранда "Schiaparelli", представена за първи път преди няколко дни на Парижката седмица на модата, бе шеметна.

Бела Хадид се показа дръзко в Кан (СНИМКИ)
Снимка: ЕРА/БГНЕС

24-годишната американската манекенка от палестински произход, която през миналата година бе обявена за най-привлекателна жена в света заради перфектните пропорции на лицето си, изчислени чрез формулата за "Златното сечение", накара всички глави да се обръщат след нея, стъпвайки под ярките светлини на прожекторите. Причината за това, освен, разбира се привлекателната ѝ външност, бе смелият ѝ избор на облекло, с което позира пред фотографските обективи.

Тя посети премиерата на филма "Three Floors" в изчистена черна рокля от вълна с дълги ръкави, чиято кройка следваше извивките на нейното тяло. Дрехата можеше да бъде съвсем незабележима, ако не бе огромното ѝ, изцяло открито деколте, каращо онова, с което Дженифър Лопес отиде на наградите "Грами" през 2000 г., да изглежда напълно благоприлично, та чак скромно.

Бела Хадид се показа дръзко в Кан (СНИМКИ)
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Завършвайки цялостната визия обаче, Хадид бе прикрила изрязания участък с грандиозно позлатено бижу, дело на дизайнера Даниел Роузбери. Масивната огърлица с кристали, наподобяваща т.нар. бронхиално дърво, част от белите дробове, скриваше голите ѝ гърди от любопитните очи на тълпата, изпълнила пространството пред Фестивалния и конгресен дворец, приютил събитието. Освен това светлооката хубавица бе сложила и висящи обеци с рубини, отразяващи проблясъците от светкавиците, идващи от фотоапаратите.

Списание "Vogue" пише, че в средата на миналата седмица Бела е напуснала за малко Лазурния бряг, отправяйки се към френската столица, за да гледа от първи ред на дефилето на модна къща "Balenciaga". Очевидно именно през кратката си визита в Града на любовта тя е набелязала тоалета, с който вчера успя да ускори сърдечния ритъм на мъжете, присъствали на 74-ото издание на авторитетната филмова проява.

Именно в нейните рамки тя разкри на последователите си в Инстаграм, че отново е влюбена. В края на миналата седмица Бела качи в платформата галерия от осем изображения, показващи я в хотелската ѝ стая, където компания ѝ прави младия мъж, с когото бе засичана на няколко пъти, след като се раздели с последния си партньор - изпълнителя Weeknd. Името на новата ѝ половинка е Марк Камлман, а към кадъра, на който той я е притеглил в обятията си, тя е написала, че се чувства обичана.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 платка

    11 2 Отговор
    отврат.
  • 2 Мръсния Фикри

    5 1 Отговор
    С този кич отпред и там има златно сечение, американка, да но от другаде е пък като отидеш в чужда, страна, се чувстваш свой сред свои, може би...между другото, не я харесвам....!
  • 3 Радо

    1 1 Отговор
    Дързост и красота, както се казва.
  • 4 Иво

    8 2 Отговор
    Тази пък кой откачен я провъзгласи за красавица с този грозен нос и мъжко излъчване

    Коментиран от #8

  • 5 Гост

    3 2 Отговор
    Публикувано във факти.бг: 24-годишната американската >>>. Ах, тоз редактор! Ахх, тоз редактооооррр! Формули, мормули...... красотата се оценява от човека, не от формули. И лицето й е 1:1 с това на Жизел Бюндхен.
  • 6 123

    7 1 Отговор
    Брутален кич и пошлост.Каква мода , каква красота, хаха.
  • 7 Ирена

    3 1 Отговор
    Хамид Рамбзъ пък се изтупа за събора в Учин Дол.
  • 8 Така е

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Иво":

    Аз малко за сривиститка го помислих тази.