Last news in Fakti

16 Юли, 2021 12:29 2 163 5

Малка победа за Бритни Спиърс

  • бритни спиърс-
  • дело-
  • певица-
  • дело за попечителство-
  • попечителство-
  • адвокат

Позволиха на певицата да си наеме нов адвокат по делото за попечителство

Малка победа за Бритни Спиърс - 1
Снимка Архив: ЕРА/БГНЕС

Певицата Бритни Спиърс получи право да си избере адвокат, който да ѝ помогне за премахване на попечителството, предадоха световните информационни агенции.

Това се определя като малка победа на поп звездата.

На поредното заседание през сълзи тя поиска от съда баща ѝ Джейми Спиърс да бъде незабавно отстранен от управлението на нейните бизнес дела. Бритни Спиърс участва чрез телефонна връзка.

Бащата на певицата бе определен от съда за неин попечител през 2008 г. заради сериозните психични проблеми, които Бритни Спиърс имаше. В момента той е единственият човек, който може да се разпорежда с финансите на певицата. Смята се, че те са около 60 милиона щатски долара.

"Позволявате на баща ми да руши живота ми", заяви певицата пред съдията Бренда Пени. "Трябва да отстраня баща си и да го обвиня в злоупотреба с попечителството". Бритни Спиърс говори 10 минути, като заяви също, че винаги "изключително много се е страхувала" от родителя си.

Певицата сподели също, че ѝ е омръзнало от многобройните оценки на психичното ѝ здраве през изминалите 13 години и поиска да бъде сложен край на попечителството, пише DarikNews.

"Не съм перфектен човек... но тяхната цел е да ме накарат да се чувствам луда", смята Спиърс. Подробности за здравословните ѝ проблеми досега не са оповестявани публично.

Съдията Пени одобри бившия федерален прокурор Матю Роузънгарт да представлява певицата, след като досегашният ѝ назначен от съда адвокат се оттегли.
Роузънгарт, който е защитавал интересите на холувудски звезди като Шон Пен и Стивън Спилбърг, обяви, че целта е да се сложи край на попечителството на Бритни Спиърс. Той призова баща ѝ незабавно да се оттегли от ролята си на попечител.

Певицата изрази задоволство от новия си защитник.

Адвокатът на Джейми Спиърс пък обяви, че много от оплакванията на дъщерята са несъстоятелни.

Пред съдебната зала в Лос Анджелис фенове на Бритни Спиърс крещяха "Свобода за Бритни".

Следващото заседание по делото за попечителството е насрочено за 29 септември.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 2 Отговор
    успех БРИТНИ

    Коментиран от #2

  • 2 Ние И дио Тите от Градовете

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Сме с теб и те поткрепяме
  • 3 Бръкни Спръс

    2 2 Отговор
    Тая откачалка я превърнаха в зомби и психяса. Който иска пари и слава и се продаде на Сатанистите не свършва добре. Много певци превъртяха и хванаха грешните пътища.

    Коментиран от #5

  • 4 Гост

    3 0 Отговор
    И това в страната на свободните хора? Меката на демокрацията? The land of the free?
  • 5 Гост

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "Бръкни Спръс":

    Тя беше прекалено млада и неориентирана, когато сатанистите си впиха ноктите в нея. Баща й, вместо да я защити си заби и той зъбите в шията й. Момичето нямаше шанс да направи избор или да реши.