Last news in Fakti

20 Юли, 2021 20:57 11 457 33

3 огромни НЛО са забелязани до Луната (СНИМКИ)

  • луна-
  • нло-
  • извънземни-
  • космически кораб-
  • наса

Уфолог изсветлил изображението на Луната, направено от НАСА, за да види по-ясно обектите

Известният уфолог Скот Уоринг съобщи за необичайна находка върху снимки на лунната повърхност, получени от мисията Аполо 9.

Според уфолога на изображенията на Луната са заснети три гигантски НЛО с форма на пура, които са прелетели покрай единствения естествен спътник на Земята. Изследователят подчертава, че тези изображения са получени от мисията Аполо 9 на НАСА, което показва известна достоверност на източника.

3 огромни НЛО са забелязани до Луната (СНИМКИ)



Освен това уфологът смята, че това не може да бъде драскотина или дефект на обектива, тъй като НАСА купува само висококачествени и високоефективни части за своите научни изследвания.

Факт е, че оригиналното изображение на Луната изглежда твърде тъмно и Уоринг просто добавя малко яркост към него, за да види по-добре детайлите. Той вярва, че НАСА умишлено потъмнява някои образи, които биха могли да разкрият истината за извънземния живот, пише Блиц.

3 огромни НЛО са забелязани до Луната (СНИМКИ)



Според Уоринг НАСА знае всичко за извънземни кораби, летящи из Слънчевата система, така че прави всичко, за да скрие този факт.

По-рано уфологът съобщи за огромен 8-километров космически кораб, който според него се крие в лунен кратер. Снимка на южната повърхност на Луната, която беше разследвана от Скот Уоринг, се намира в официалните архиви на НАСА. Получена е от сондата на мисията Clementine.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 45 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Орцето бре

    22 6 Отговор
    Па теа са от наште люге дека Зайо ги проводи да му носат камне за иследуване бре! Вашто Славе ли да чекаме да ни води у наша земля?
  • 3 Може

    2 2 Отговор
    И другите г.. на
  • 4 ТАКА СИ Е

    13 46 Отговор
    Ако не бяха американците да измислят тази дума[НЛО ] в телевизиите , в киното преди доста години нямаше да знаете , това са измишльотини , лъжи и глупости, Нито ще има нито някога е имало други освен нас хората . Малко се осъзнаите .''Стъпете на земята'' .Тези уж нло обекти са нови проекти на зона B51 , стелт самолети, ръкети .

    Коментиран от #8, #11

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Щом Безос и брат му

    20 2 Отговор
    Изхвърчаха като тапа от шампанско в част от атмосферата и бяха щастливи от този факт, защо да не повярваме и в това, Боже опази от прости богаташи...!
  • 7 Алтер

    14 0 Отговор
    Дядо Коледа с шейната и елените, не е НЛО.
  • 8 Гост

    21 8 Отговор

    До коментар #4 от "ТАКА СИ Е":

    Хахах сами сме били а? Че то ти не си сам/а ;) камо ли човечеството.

    Коментиран от #20

  • 9 Лунатика

    5 5 Отговор
    на Жул Верн космическите кораби, хахаха
  • 10 Смех

    16 0 Отговор
    северно македонец/ка та и двамата българи със собствени кораби са забелязани... Никакво НЛО не е тва знаем кои са...
  • 11 Я се скрий

    31 7 Отговор

    До коментар #4 от "ТАКА СИ Е":

    В Космоса има милиарди планети, които се намират на същото разстояние, както е нашата планета от своето Слънце. Трябва да има много планети с живот на тях.

    Коментиран от #19

  • 12 Behemoth

    11 1 Отговор
    Крий са гадината ...у кратера вътре ...сигурно и пръст фърга отгоре си ...да са скрий...
  • 13 One

    17 1 Отговор
    Явно този уфолог е гледал много пъти "Денят на независимостта" , щом твърди, че 8-километров космически кораб се крие в лунен кратер - тук определено мирише на конспирация. Има три начина да се разбере кое какво е-първо, оня тарикат, Мъск-праща една от неговите там ракети с черни нинджи да отидат до Луната, да намерят този кратер и кораба и да претрепят чисто и безшумно невинните извънземни. Втория вариант е НАСА да прати т.нар.-парламентьори,които да установят контакт с пришълците, да видят каква е технологията им за джиткане из Космоса и да ги поканят да гостуват в Белия дом. Третия вариант е малко........брутален: BG ракетен носител, маке-донска наденица...опа-совалка, а вътре един лют шоп и едно още по-люто маке-воевода! Снабдени с разни оръжия, но и с люта ракия, те и само те ще се разправят с чуждоземните нашественици подобаващо. А и езиците няма да имат проблеми. Подозирам, че при последния вариант, свирепите,страшни и кръвожадни извънземни ще запалят суб-орбиталния си двигател и с мръсна газ, повече от 200 - ще си бият камшика към тяхната си планета, бледи и разтреперани.
  • 14 Дельо Хайдутин

    15 1 Отговор
    В много бойна формация летят!?
  • 15 журналя

    11 3 Отговор
    Ебaси безмислените простотии. Журналя, зле сте
  • 16 Рошко

    8 2 Отговор
    Около обектива са обикаляли мухи или комари
  • 17 Анджело

    9 1 Отговор

    До коментар #5 от "селтак":

    Ми имат си я. Инзвънземните поддържат контакт само с високоинтелигентни човеци, не със селтаци. Хаха

    Коментиран от #26

  • 18 Явно са

    3 4 Отговор

    До коментар #1 от "ИДААТ":

    северномакедонеца, българина и Румен кРадев. Слави ги е изпратил, както обеща. Браво!
  • 19 истина е

    1 6 Отговор

    До коментар #11 от "Я се скрий":

    Майкооооо , има планети ама няма нло няма нищо , ТАМ НЯМА НИЩО
  • 20 ИСТИНА Е

    3 11 Отговор

    До коментар #8 от "Гост":

    САМИ СМЕ НЯМА , ИЗВЪН ЗЕМНИ НЯМА НЛО , НЯМА ЛЕТЯЩИ ЧИНИИ НЯМА ГЛУПОСТИ , ИМА САМО ХОРАТА НА ТАЗИ ПЛАНЕТА , ДРУГИ НЯМА . ТОВА ВСЕ ЕДНО ДА КАЖЕТЕ ЧЕ 11 СЕПТ, НЕ Е ИМАЛО И КУЛИТЕ СА ОЩЕ ТАМ , АМА ГИ НЯМА .
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Гого

    15 3 Отговор
    Както днес по рано писах,повечето във форума не искат, или не могат да видят реалността,а именно:5G антените,създадени за въздействие и контрол върху хората,сателитите които Мъск изстреля и всеки може нощем да ги види как подредени в редица обикалят земята-с каква цел,неизвестно..Така нареченото ваксиниране-какво и с каква цел се инжектира и най важното КОЙ СТОИ ЗАД ТОВА..ХОРА ИЛИ ИЗВЪНЗЕМНИ ЗАЕЛИ КЛЮЧОВИ НА ЗЕМЯТА ПОЗИЦИИ...Вярно е,събудете се-ПРЕДСТОИ ИНВАЗИЯ...

    Коментиран от #23, #29

  • 23 00014

    11 2 Отговор

    До коментар #22 от "Гого":

    Твоят коментар напълно покрива моите виждания. Ще допълня -- защо е този натиск за признаване на многото полове? Много просто - така се размиват двата истински пола, и от многото полове по-лесно се преминава към безполовост. Още от детските ми години - преди половин век се говореше, че извънземните са безполови. А бумът на компютъризацията в САЩ? И остава въпросът -- кой на кого с какво плаща в мечтата си да си запази господството в света.
  • 24 !!!!

    1 4 Отговор
    Три мухи минали пред обектива му се видяли НЛО. Само лъжи по сайтовете.
  • 25 www

    0 2 Отговор

    До коментар #1 от "ИДААТ":

    Има и по-лесен начин. Спрете да гласувате да такива!
  • 26 селтак

    2 4 Отговор

    До коментар #17 от "Анджело":

    Mи събирайте се и начело със Корнела палете и отлитайте!😆🎈🎈🎈
  • 27 Тия нло са с размерите на половината

    0 2 Отговор
    Щати..!?!?!!?! Холивуд им е дал и обектива и плаката.......
  • 28 Еди

    0 3 Отговор
    Измишльотини абсолютни.. Има кифли
  • 29 Огог

    6 0 Отговор

    До коментар #22 от "Гого":

    Само една грешка имаш. Това, което описваш като "сателитите на Мъск", не са сателити. Това са кораби, които евакуират свръх богатите от Земята, защото скоро тук ще стане страшно. Виж какво се случва с климата навсякъде по света. А къде отиват, няма нужда да пиша. Ние няма да отидем с тях. Ако не вярваш, правери на каква височина трябва да летят сателитите на Мъск и какъв е техния размер. След това помисли, или направи изчисления, дали могат да се видят от земята с тази големина...

    Коментиран от #33

  • 30 Наблюдател

    4 1 Отговор
    О да, определено НАСА покриват всички документални снимки и кадри които касаят НЛО . Включително ги заличават от документални снимки и видиа! Представят ги като замърсявания боклуци или дефекти!! По възможност освен това ако е възможно като рефлекс им е да ги обявяват за фалшификат! Изобщо не е рядкост и е почти като правило такива документални записи аудио и видио да изчезват от архивите им! Как могат да изчезнат от архивите им обаче о чудо изобщо не се интересуват и не дават никакви обяснения!!
  • 31 Готин

    3 0 Отговор
    Ако знаехме пълната информация за тези странни неща, при всеобщата всемирна простотия, едвали може да се очаква развитие с успешен край за цивилизацията ни.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Калчев

    6 0 Отговор

    До коментар #29 от "Огог":

    Светът няма да загине. Това което
    се случва е поредната цикличност. Човечеството, ако спре войните, бър
    зо ще подобри нещата, само че бога
    тите корпорации не го желаят.Ако се
    обединят усилията на държавите в
    света, Сао задестина години ще бъде
    РАЙ на земята! Има още време, но се
    иска воля и умни държавници. Тряб
    ва да се осъзнаят, защото и те ще за
    гинат!!!