Last news in Fakti

22 Юли, 2021 21:03 7 938 45

3 неща, заради които жените винаги ще късат с мъжете

  • връзка-
  • мъже-
  • жени-
  • зарязване

Това са трите неща, които дамите не могат да търпят що се отнася до сериозна връзка

3 неща, заради които жените винаги ще късат с мъжете - 1
Снимка: Shutterstock

Много се е изписало за това как и защо мъжете напускат половинките си. Какви са правилните подходи това да не се случва или, ако се е случило, как да го поправим? AIA.BG събра трите основни причини, поради които жените напускат мъжете.

Когато стане въпрос за нашите изисквания, първото, което изниква в съзнанието на повечето хора е, че жените искат много и редом с това май не знаят какво искат. Дали? Толкова неуравновесени и алчни ли сме, колкото масово се смята? Отговорът категорично е отрицателен.

Просто човек рядко допуска простите неща като основна причина и дълбае в несъществуващи желания и мисли. Защото, всъщност жените не искат толкова много! Когато обичат, те обичат с цялото си сърце и са готови на всичко за своята любов. Но не и, ако са на лице ето тези 3 фактора. Заради тях, рано или късно, всяка жена ще прекрати връзката си!

Ограниченията

Това, че тя ти подарява любовта си, не означава, че и волята ѝ ти принадлежи. Мъжете често приемат половинката си като собственост, с която по право могат да се разпореждат. Не се виждай с тази, спри цигарите, няма да обличаш толкова къса пола, боядисай си косата черна, защото не обичам блондинки… И ред подобни „може“, „не може“, „недей“, „направи”. Не става така! Или поне не за дълго, защото тя съвсем скоро ще усети, че се задушава. И несъмнено ще потърси чист въздух.

Приемането за даденост

Момчета, нищо не е вечно, нищо не ви се полага, никой не ви е длъжен да се грижи за вас и да ви обича до края на живота си. Няма такива работи. За любовта човек трябва да се бори ежедневно. Започне ли да пренебрегва грижите за нея, тя просто увяхва. Точно като красивото цвете, което радва с цветовете си, но умира, ако не го поливаш редовно. Не обичате цветя? Тогава не ги взимайте вкъщи!

Застоят

Както всяко нещо в този живот, връзката също трябва да се развива. Или най-малкото – да бъде интересна. Не може да ходиш 5 години с едно момиче и още да се чудиш дали да заживееш с нея. Или го искаш, или не. Ако не го искаш, не ѝ губи времето! Другият основен проблем при застоя е, че тя не се чувства желана. А това е основен фактор да я задържиш. И не става въпрос само за романтика, доста мацки не си падат по такива неща. Говорим за способността да накараш партньорката си да се чувства единствена и неповторима за теб. А това няма как да се случи, ако я сравняваш, ако намираш идеите ѝ за общото ви време за глупави, ако не искаш отношенията ви да вървят напред.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 стефчо

    56 5 Отговор
    Така ли ,ами те какво трябва да правят за да ги понясяме? Само да вдигат краката ли??
  • 2 ЯДЕ..ПИЕ..МУШКА

    17 6 Отговор
    ЧУШКАТА И БЯГА 🤣🤣🤣
  • 3 Пффаа

    35 6 Отговор
    Много тенденциозна статия писяна от някоя неолиберална... к.. жените това , жените онова , лгбти и цялата азбука ако искате . Ай.... сик...ир от тука бе....
  • 4 Анонимен

    29 2 Отговор
    Вярно е. Но същото важи и за мъжете, любовта е велика, и всеки ще я познае, когато срещне човека с когото тези правила не важат и за двамата.
  • 5 Скорпион

    14 14 Отговор
    Жените обичат да бъдат ограничавани!

    Коментиран от #17, #22

  • 6 Сексиста

    21 3 Отговор
    Като иска разнообразие да спрът да горвят само супа топчета!
  • 7 Камерунеца

    7 15 Отговор
    Няма жена която да е късала с мен, аз съм този който ги разкарва. Сигурно се сещате какво харесват в мен.

    Коментиран от #12

  • 8 МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК

    7 12 Отговор
    най ВАЖНОТО е един мъж да бъде РОМАНТИК да подарява рози на съпругата си всеки ден да я води на слаткарница и РОМАНТИЧНИ расходки както и на супер романтични места които всяка жена си мечтае да посети като например язовир КОПРИНКА край най хубавия български град град КАЗАНЛЪК просто защото всяка жена обича РОМАНТИКАТА

    Коментиран от #14, #18, #29, #35

  • 9 Хахаха..!

    10 7 Отговор
    Та кой харесва камерунец, освен някоя камерунка закъсала..правете разлика между стара ДМ закъсала и млад човек... и.т.н....

    Коментиран от #10

  • 10 Камерунеца

    7 8 Отговор

    До коментар #9 от "Хахаха..!":

    Аз не съм виновен че сте обезкосмени малкопи.шко.вци

    Коментиран от #13

  • 11 Чудомир

    14 6 Отговор
    Притежавана жена е прочетен вестник.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 СОФИЯ

    9 2 Отговор

    До коментар #8 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    В РЕАЛНОСТА РОМАНТИКА няма и не пиши с ник РАДИО АЛТАФ
  • 15 Интересчийки

    22 3 Отговор
    Като свършат парите и отиват при следващия!
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 1 Отговор

    До коментар #5 от "Скорпион":

    не е вярно
  • 18 Ленин

    10 1 Отговор

    До коментар #8 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    Абе Гутьо,знаеш ли,че на язовир Копринка се ловят много хубави каракудки?

    Коментиран от #21

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Коментар

    20 1 Отговор
    Всичко, дето сте го изброили важи и за двете страни!!! Не може ни единия ни другия партньор да си развява карантиите на ляво надясно, а после да обвинява другия, че не го е развеселявал/а!!! Семейството бе институция преди т.нар. "демокрация" (дето демократично те задължават да си биеш експериментална течност, променяща днк), а сега омръзнат си и детето да се спасява??? Алооу, ако сте такива непукисти и не ви се обвързва, ами не го правете бе!!! На работа е пълно с колежки без мъж до тях, но с поне по едно дете???? Къде ви бе акъла като ги правихте??? Една пък се изказала, "той да ми го направи, пък аз ше си го гледам..."??????
    До там я докарахме, че вече почти няма истински влюбени двойки, а само такива които си чешат крастата, и като им омръзне, се почна с ония горните 3 причини и разни други???!!!
    Алоу младите, събудете се!!!
  • 21 МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК

    1 5 Отговор

    До коментар #18 от "Ленин":

    всъщност незнаех но щом казвате значи е така господине ние с моята съпруга често ходим на язовир КОПРИНКА но просто наблюдаваме водата и природата хванати за ръце докато всеки си расмишлява някакви ФИЛОСОФСКИ и романтични неща

    Коментиран от #24, #28, #36, #37

  • 22 Виталия

    0 2 Отговор

    До коментар #5 от "Скорпион":

    Само ако е част от игра между мъж и жена за събуждане и поддържане на интерес да не увяхва ограничителя. Тия, за които пишеш са като вас мъжете, бройкаджийки които ще търпят ограничения но на някаква цена.

    Коментиран от #40

  • 23 Белгиеца

    18 1 Отговор
    Жените обичат да командват-това им е в кръвта. Това с ограниченията е спорен въпрос: жените дават да бъдат ограничавани, но правят каквото си искат. Риска от това да напуснат дори за малко т.нар . златна клетка-ги възбужда. Второ- жените вземат за даденост работата на мъжете си, и парите, които той печели. Мъжете нямат време да мислят кое е даденост и кое-не. И трето-застоят идва от жените. Те "наказват" мъжете си без секс. Те търсят поводите, но не виждат причините- мъжете са готови 24/7 за ласки, но разните там..."главоболие, ох, уморена съм, дойде ми, не сега-детето ще ни види, майка ми ще идва, болна съм" - все познати поводи за отказ. Аз не съм чувал мъж да го боли главата и да откаже секс. Феминизмът не е слободия- ако иска да бъде обичана, ценена и уважавана, една жена трябва да бъде кралица за мъжа си, приятел за децата си и личност за околните.
  • 24 коментар

    3 1 Отговор

    До коментар #21 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    По нашия край,плевенско на каракудите им викаме таранки,а някъде им викат тротоарни рибки.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 и ся

    3 3 Отговор
    ко да прайм ний дет сми в критическа и сме фригидни мазни и дебели?
  • 27 Гошето и той е обезкосмен

    1 2 Отговор
    Но пък камерунка, плюсь, че е обезкосмена има и витилиго и акне, че и дърта..... знае ли някой, кой се обезкосмява, с деоелтоар, неграмотните ромки...!
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 СОФИЯ

    3 2 Отговор

    До коментар #8 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    ти на ЯЗОВИ КОПРИНКА ходил ли си можеш ли да ловиш риба а и защо ползваш ник РАДИО АЛТАФ и подиграваш КОЗЛОДУЙСКИЯ НИТ
  • 30 Бурунди

    3 1 Отговор

    До коментар #25 от "Камерунеца":

    Е да де,ама като са те клъцнали,кво правим?Я кажи езика ти не е ли дълъг като на мравояд?Апропо, в Камерун живеят ли мравояди?Ядете ли ги или още сте на канибалска диета?

    Коментиран от #31

  • 31 Камерунеца

    6 2 Отговор

    До коментар #30 от "Бурунди":

    При нас дойдоха незадоволени бели жени защото искат много хубав секс които няма в техни дЪржави. Идваха и много както им казвате джендъри.
  • 32 Ми кво пък

    5 0 Отговор
    Не е включено най-важното нещо от това, което не е даденост - парите ти. Винаги на хоризонта може да се появи по-голям паралия от теб и любФФФФта направо изфирясва.
  • 33 Анджело

    9 0 Отговор
    Аре стига сте публимували глупости бе!
  • 34 Гост

    10 1 Отговор
    Съпи дами, с толкова изисквания и капризи, май бая ще почакате някой да ви се върже.

    Коментиран от #42

  • 35 Село Казанлък

    5 0 Отговор

    До коментар #8 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    Аз ойта я водя на язовир Хувър за по романтичен секс . На палатка и чист въздух . Да знаеш какъв секс се прави навън в природата . Трябва да пробваш . Не само да зяпаш водата .
  • 36 Гост666

    3 2 Отговор

    До коментар #21 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    Хаха вие и философия . Голям смях . Я първо се виж как пишеш . Каква музика слушаш и какви филми харесваш къде има философия при такъв интерес . Вие вярвахте , че Сандокан е истинска личност . Как не знаеш каква риба има в този язовир , ходиш там и не знаеш нищо заязовира само да зяпаш в водата и да държиш жената за ръка . Скука . Вземи си въдица,налови риба, ако не ти харесва , взимаш хапване и пиене ,одеало и поза ай какво следваслет това 20 минутен секс със мацето на теферич. Затова се ходи в гората и навън .
  • 37 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    2 1 Отговор

    До коментар #21 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    Знаешли къде е точно този язовир или си чувал за него и град Казанлък ,от разказите на хората . Само някаква сладникава романтика и държане заръце във главата ви.
  • 38 Скорпион

    5 0 Отговор
    Като им кажеш да прави каквото иска правят веднага кръглите очи затова се казва:там там и там най много там ДА НЕ ХОДИШ!!!
  • 39 Счупи тъпомера

    13 0 Отговор
    Ето затова има толкова стари моми. Описанието на идеалния мъж, ще го намерите в книгата "Как останах стара мома" :) Егати претенциите, всичките принцеси, пък ние сме им роби :)
  • 40 Скорпион

    1 0 Отговор

    До коментар #22 от "Виталия":

    Здрасти Брендица!Разбираш ги тези неща за броикаджийките ,скрита лимонка си ти.
  • 41 От това, което забелязвам аз

    8 3 Отговор
    жените напускат партньора си, точно когато има нужда от подкрепа(примерно починал родител, инфаркт, загубил си работата и т.н.) и затова мъжете трудно преживяват разделите; а пък мъжете напускат партньора си, когато се чувстват маловажни, ненужни, неоценени, пренебрегнати. Затова и жените го преживяват по-леко.
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Точно така!

    5 0 Отговор
    И те ни имат само за банкомати и стават ДЕБЕЛИ !
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.