Необходими продукти:
1 пакет твърдо тофу, отцедено и натрошено
1 глава лук, нарязан грубо
1 червен пипер грубо нарязан
1 пакет гъби
1/2 ч. л. куркума
1/2 ч. л. къри на прах
морска сол и черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Задушете всички зеленчуци в малко количество вода в тенджера. Когато зеленчуците са предимно меки, добавете раздробеното тофу, подправките и сол и черен пипер и разбъркайте, за да се смесят. Сместа трябва да пожълтее от подправките и да започне да прилича на яйца. Продължавайте да готвите, докато по-голямата част от тофуто се свари и се нагрее, като често се разбърква, за да не залепне, пише Actualno.com.
Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.
Напиши коментар:
КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА
1 ГРАД КОЗЛОДУЙ
10:08 01.08.2021
2 Хехе
10:09 01.08.2021
3 Една
10:09 01.08.2021
4 месояден веган
10:20 01.08.2021
5 Зука
10:26 01.08.2021
6 Jacques Yves Moineau
Коментиран от #12
10:43 01.08.2021
7 Петел
11:22 01.08.2021
8 Торбалан
11:45 01.08.2021
9 ОВЦЕВЪД
11:59 01.08.2021
10 Мръсния Фикри
12:11 01.08.2021
11 Този коментар е премахнат от модератор.
12 Този коментар е премахнат от модератор.
13 Питанка
13:46 03.08.2021