26 Юли, 2021 14:56 43 383 21

Емилия е пред тежка раздяла

  • емилия-
  • поп фолк певица-
  • сцена-
  • жорж башур

Бременност, раздяла с „Пайнер” и хранително неразположение са популярните слухове за ненадейното спиране на участиявна на певицата

Какво се случва с Емилия? Този въпрос феновете ѝ си задават от 16 юли насам, когато в профилите ѝ в социалните мрежи се появи съобщение, подписано от администратор: „Поради непредвидени обстоятелства, всички участия и изяви на Емилия на този етап се налага да бъдат преустановени”.

Бременност, раздяла с „Пайнер” и хранително неразположение са популярните слухове за изненадващото ѝ слизане от сцената, пише таблоидът "Уикенд".

Певицата, която на 21 март празнува 39-тия си рожден ден, е сред активните в социалните мрежи, но е предпочела съобщението да е подписано от администратор, което допълнително озадачи почитателите ѝ. Още повече само до преди дни Емилия пътуваше от участие към участие. При две от последните си сценични изяви хитовата певица се изяви с лачения костюм от клипа си „Турбуленция”. Тоалетът, който представлява боди, е доста впит, така че ако Емилия очаква трето дете, което бе сред първите предположения за внезапното ѝ излизане в отпуск, вероятно е съвсем в началото на бременността.

Както е известно, певицата, която е омъжена за бизнесмена Жорж Башур, има син Иван и дъщеря Мира от връзката си с Коко Динев.

„Много съм щастлива от резултатите, които показва „Турбуленция”, от цялото внимание, вашата любов и загриженост, но имах нужда да забавя темпото. Предстоят все по-интересни проекти, за които нямам търпение да ви споделя, но те изискват цялото ми внимание и време. Благодаря ви”, написа Емилия дни по-късно в социалната мрежа и сподели свои кадри, на един от които коремът ѝ изглежда доста издут. Певицата сподели снимката часове преди рождения ден на мъжа ѝ Жорж Башур на 21 юли. Разбира се, Емилия не пропусна да го поздрави и да засвидетелства любовта си, както и да сподели нови снимки: „Отношението е нещо малко, но с голямо значение. Уважението е също толкова малко но с трайно значение в живота ни. Любовта ли? Тя е за смелите. Тя е за търпеливите. Тя не винаги е лесна, но винаги си заслужава! Честит рожден ден на моята луда и истинска любов Жорж.”

Въпреки снимката, на която коремът ѝ изглежда издут, и изненадващото „забавяне на темпото”, засега предположението, че Емилия е бременна си остава такова. Затова пък фенове изнамериха аргументи за слуха, че певицата се е разделила „Пайнер”. Емилия продължава да фигурира в каталога на фолк гиганта, но името ѝ се открива и в графата „Бивши изпълнители” в Уикипедия. Там е уточнено, че сътрудничеството ѝ с компанията е от 2000 до 2021 г. Някои веднага предположиха, че може да е грешка или друго, но все пак съмнението си остава. И все пак внезапното слизане от сцената предполага „непредвидени обстоятелства”, както е посочено в съобщението, което едва ли би могло да е свързано с отношенията ѝ с „Пайнер”. Затова се появи и трета версия – Емилия имала неразположение, предизвикано от храна. Каква е истината, засега остава мистерия.

Певицата едва ли ще държи още дълго феновете си в напрежение, а и рискува слуховете да ескалират. Вече се прокрадва пак мълвата за развод. Последно за такъв се заговори през февруари. Тогава Емилия побърза да опровергае мълвата и да подчертае, че с Жорж Башур са заедно и всичко е наред.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 29 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 цербер

    5 3 Отговор
    Бременност, раздяла с „Пайнер” и хранително неразположение са популярните слухове за ненадейното спиране на участияТА на певицата
  • 2 розодендрон

    4 8 Отговор
    МОЖЕ И ТРУДНА БРЕМЕННОСТ ДА ИМА ЕМИЛИЯ. ПРИ ВСЯКА ЖЕНА НЕЩАТА ПРЕЗ ТРИТЕ ТРИМЕСТЪРА СА РАЗЛИЧНИ.
  • 3 Аноним

    7 3 Отговор
    Нищо подобно няма лъжа на факти за пореден път
  • 4 Вирус

    30 4 Отговор
    Яла е бахур.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Емито

    19 5 Отговор
    Е много сладка милфка!
  • 7 Ръб

    27 3 Отговор
    Поредната овца търсеща внимание.

    Коментиран от #8

  • 8 Не съм софиАнец

    16 0 Отговор

    До коментар #7 от "Ръб":

    Ама много точн коментар...търсеща внимание
  • 9 Бай...

    17 2 Отговор
    Ама защо ни товарите с такива грижи? Сега и Емилия да мислим не ни стига прима долната барба ГАНЬОС!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 гонзо виелицата

    13 0 Отговор
    И това ли ..как ще го преживеем . То не беше пандемии, вируси , правителства ...ами сега и раздяла
  • 12 К ва да си

    7 0 Отговор
    в тия години. А ако си и певачка - вървежността е гарантирана...
  • 13 Жените харесват

    7 0 Отговор
    Ако може да се каже че харесват само изтърбушлеци и изтърбушлеци с пари нормалните мъже не са интересни трябва да си пияница наркоман с татуси да водиш деградивен живот и тогава 20 ти се лепнат и се бият за тебе😂😂😂😂
  • 14 Тоа неземе красавец

    8 3 Отговор
    Ако беше лесничей или таксижия или портиер или да коли прасета или кранист или шлосер пак ли щеше да и бъде мъш на тъз😂😂😂😂😂
  • 15 любител

    8 2 Отговор
    абе истината е че тоя башур явно има голям к-р и си е свършил добре работата вурху тази чалгарка-проститу--а. хахаха.
  • 16 koлибap

    3 0 Отговор
    На прандемиата се не дадох ма са ке умрем за неа!!!
  • 17 Пръц

    6 0 Отговор
    Невероятно съм загрижен за хранителното неразположение на Емилия и нейния бахур!
  • 18 Потърпевш

    6 0 Отговор
    Емилия имала газове Ами сега?
  • 19 ooo

    7 0 Отговор
    Въпрос: Какво е блондинка, която си е боядисала косата в черно?
    Отговор: Изкуствен интелект.
  • 20 Зоя

    0 0 Отговор
    Да припаднеш от смях с тия чалгарки ..На Башур бахур му свьршили парите и сега предстои раздяла хахаха .. Идва следващия барон
  • 21 Ицо

    0 0 Отговор
    много е сладка за близане