3 Август, 2021 14:36 24 112 13

Ето кой е „Ергенът“, за чието сърце ще се борят дамите в новото риалити (СНИМКИ)

  • ергенът-
  • бтв-
  • риалити-
  • любов-
  • състезание-
  • виктор стоянов

Дамите, които искат да се включат в новото романтично тв приключение, имат време до средата на август

Известният фитнес инструктор и модел, бивш национален състезател и треньор по гребане – Виктор Стоянов е Мъжът, който ще се впусне в търсенето на любовта в най-романтичното риалити – „Ергенът“.

Целият живот на 31-годишния софиянец е свързан със спорта. Завършва спортно училище и продължава образованието си в НСА, а едва 16-годишен става част от националния отбор по академично гребане. Има множество титли, бил е многократен републикански шампион. След контузия остава за известно време на гребната база, но като треньор на деца и успоредно с това фитнесът се превръща в негова страст. Към настоящия момент работи като управител на фитнес зала, а към многобройните му ангажименти се прибавят и изяви като модел, участия в рекламни и музикални клипове.

 Ето кой е „Ергенът“, за чието сърце ще се борят дамите в новото риалити (СНИМКИ)

Спортът и многобройните препятствия в живота му учат Виктор на дисциплина и отговорност към околните и към самия себе си. Здравето и добрата форма – физическа и емоционална, са се превърнали в негов начин на живот. Със същата отговорност и сериозност подхожда и в личния си живот.

 Ето кой е „Ергенът“, за чието сърце ще се борят дамите в новото риалити (СНИМКИ)

„Да си влюбен е най-страхотното чувство на света. Дъхът ти спира. Малко е плашещо, но в същото време е невероятно. Правил съм много откачени неща в името на любовта, но да съм първият Ерген в България е може би най-откаченото от всички. Всъщност това е най-безумното нещо, което някога съм правил в живота си“, споделя Виктор Стоянов.

 Ето кой е „Ергенът“, за чието сърце ще се борят дамите в новото риалити (СНИМКИ)

Виктор вярва в любовта и е готов за нея. Той търси жена, която да влезе в ума и сърцето му, с която да имат не просто общи интереси, но и да гледат в една посока. За себе си казва, че е романтичен и не би си позволил да се отнася към своята дама по друг начин, освен като джентълмен. В интимните отношения за Виктор е важно неговата половинка да бъде и да се чувства обгрижвана и желана, да намира подкрепа в него както за лични казуси, така и за професионални. Готов е да отвори сърцето си за жената, която също като него е откровена и готова за истинската любов.

Дамите, които копнеят да срещнат любовта в лицето на Виктор и да изживеят своята романтична приказка, могат да направят първата стъпка към щастието, като се запишат за кастинг за шоуто на сайта btv.bg до средата на месец август. Участието в предаването ще им даде възможност не само да опознаят един уникален мъж-мечта, но и да попаднат във вълшебната обстановка на едно от най-впечатляващите, романтични и екзотични места в света, където те ще бъдат принцесите, а срещата с Виктор - тяхната приказка.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джмуч

    23 0 Отговор
    А не трябваше ли да е и милионер за десетина Златки и един РОМАНТИК от Казанлък питам ?

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ШНОРХЕЛО🤓

    19 2 Отговор
    И АЗ ТАКА СЪБИРАМ МИНИСТРЕСКИ СЪВЕТ!ШНОРХЕЛ ТЪРСИ МИНИАСТРИ С ПЛАВНИЦИ
  • 4 КАБРИОЛЕТ МОТОР

    3 3 Отговор
    ВСЕ КАЧЕСТВА НА ЕДИН ЕРГЕН👳КАК ДА НЕ СЕ ЖЕНИШ/ОМЪЖИШ ЗА ТАКЪВ👷💏💏💑💑
  • 5 Ддд

    23 0 Отговор
    Унизително ...жалко...за участничките
  • 6 Поредното настъкмено тв театро

    9 0 Отговор
    На тоя и оня хората “денсят” на запис. Ще пропусна.
  • 7 Бате

    22 0 Отговор
    Бате, бате - голяма простотия бате!
  • 8 Бре, бре, бре

    18 0 Отговор
    Прилича ми на актьор от турски сериал, а момите с кастинг ли ще ги избират, като министрите на славчо. Този ако не е поне с едно милионче хич няма да се записвам за кастинг. От такива простотии по телевизиите се докарахме до този хал, да избираме шутове да ни управляват.
  • 9 Kandi

    19 1 Отговор
    Упрaвител на фитнес зала с 1000 лв заплата тоя е мъжка златотърсачка и си търси баба реститутка да плаща химикалите за тренировка ако може и кола!
  • 10 Трейси Чапман

    14 1 Отговор
    Свързано ли е работа и фитнес зала е мизерник!
  • 11 Азазел

    15 0 Отговор

    До коментар #2 от "русенец":

    За нега е ясно, но какви трябва да са участничките. И на какво падение са готови да се подложат, само да ги дадат по телевизора.
    Но пък няколко дена падение и "цял живот" ВИП-ове, сигурно си заслужава :)
  • 12 Готин Джендър

    6 0 Отговор
    Одобрявам го. Нали две чалга певици се бяха скарали за него като за мъжка про....
  • 13 най

    1 0 Отговор
    известния ерген е бибитко джипкип-чекмеджан!Кви са тия тука...