Last news in Fakti

6 Август, 2021 09:46 4 123 8

Топ DJ Миконос идва в Слънчев бряг

  • dj-
  • миконос-
  • dj agent greg

Само седмица след като най-скъпоплатеният турски Dj – Махмут Орхан изнесе шоуто си в Слънчев бряг, у нас идва и сензацията на остров Миконос – Dj Agent Greg

Резидентът на Cavo Paradiso e едно от най-актуалните имена на европейската хаус сцена. Присъствието му в Слънчев бряг на 7 август (събота) е гаранция за силната заявка, която дава Bedroom beach за Лято 2021. Медиите го определят като „феноменален“, а изявите му са само в топ клубовете на Ибиса, Маями, Миконос, Атина, Амстердам, Сидни и Мелбърн. Собственото му радио шоу „Obsessions“ се излъчва ежеседмично в близо 20 страни по целия свят, а миксовете му получават признание от легенди като Tiesto, Bob Sinclar, Fedde Le Grand, Roger Sanchez, Robbie Rivera. Музиката на Agent Greg е част от над 100 компилации в световен мащаб. Той заедно с Махмут Орхан заемат челни позиции в класациите за най-търсени и желани Dj-и.

Топ DJ Миконос идва в Слънчев бряг

През уикенда на 13 и 14 август, Bedroom Beach отново ще се превърне в сцена, на запомнящи се хаус събития. Кулминацията определено ще бъдат култовото дуо Crazibiza, които идват за впечатляващия 11-ти път в Слънчев бряг. Зад това име се крият двама унгарски музиканти с артистични псевдоними Tommyboy и Agebeat. Crazibiza са на върха на музикалните класации и определено са любимци на българската публика. Гостите на клуба ще имат възможност да спечелят истински диамант в своята чаша шампанско, а на сцената на клуба ще се изявят атрактивните румънски артисти Daniela Dolha-Ella, Roberta Alyssam и Daniel Andronic.

Топ DJ Миконос идва в Слънчев бряг


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Носи

    2 2 Отговор
    корона безплатно !
  • 2 Язи слушам чалга

    5 3 Отговор
    Върла чалга, “Камъните падат”. Смукам ракиджоз и поря Шопска. Какви са тия диджей мериджей?
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 някой си

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "Наркоманска радост":

    ти си някъв комплексар с промит мозък който може само да злобее и завижда но незбравяй ме който желае зло другиму сам го получава…
  • 5 адаша

    2 1 Отговор
    Хич да не идва. Агенти си имаме достатъчно. И хаоса е пълен...
  • 6 странни звуци

    2 1 Отговор
    Освен джендър наркомани, кой друг слуша тази пишман музика?

    Коментиран от #7, #8

  • 7 бравос

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "странни звуци":

    абе слуша се да ти кажа...и от нормалните хора...но наистина това е една покана за дрога парти....,но имали лошо е друг въпрос...."))
  • 8 ИМПЕРИАЛИСТ

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "странни звуци":

    Българщината ни е атакувана непрекъснато и от всякъде. Този могъщ извор, българската народна песен, целенасочено се отравя и затлачва. На нас денонощно ни се натрапва, ЧАЛГА, ПОП, РОК, МЕТЪЛ и разбира се некъдърно обработен фолклор с малки изключения. Целта е, -"ПРОСТ НАРОД-СЛАБА ДЪРЖАВА"- народна поговорка.
    copy-paste: "...........Традиционната музика на всеки народ представлява една от най-важните съставки на неговата култура, наред с езика, религията, обичаите и др. Безспорно, всеки народ представлява сбор от производители и консуматори, но културата е това, което поддържа равновесието между тях. Без културата, балансът се измества в посока към консуматорите, което е естествен природен закон. ........."