Last news in Fakti

7 Август, 2021 13:35 4 998 5

Ивана стана работодател на бившия си

  • ивана-
  • работодател-
  • валентин димитров

На госпожица Димитрова не й е скучно с такава майка

Звездата на фолка Ивана е взела на работа в бившия съпруг Валентин Димитров. Дъщеря им Теодора, която се занимава с режисурата на последните проекти на майка си, препоръчала татко си като известен майстор в родния Айтос, писа в. "Телеграф".

„Много хора са "замесени", за да се случват тези концерти, но да, в основата на цялата идея беше дъщеря ми Теодора. Сценарият, постановката и режисурата са изцяло нейни. На госпожица Димитрова не ѝ е скучно с такава майка, но нека трупа опит и да изгражда характер на терен. Да си поскъса нервите с артисти като мен - капризни, променливи, изискващи и импровизиращи на мига, след това с другите ще ѝ е вече лесно. Ха-ха, включи се даже в изработването на декорите, като ангажира изцяло баща си - Валентин, ходиха да купуват материали, сглобяваха, разглобяваха…Абе, оправна е“, казва Ивана.

Тя се развежда с бащата на дъщеря си още преди да стане известна. Конфликтът между двамата започва с раждането на Теодора. Ивана кръщава Теодора на баща си, без да иска мнението на Валентин. Той пък от своя страна не отива да ги вземе от родилното. После се сдобрили, но нещо във връзката им се счупило.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кънчев

    7 6 Отговор
    Старата любов ръжда не хваща,особено ако ципата и е станала една педя.
  • 2 Обичам MILF-ки

    10 6 Отговор
    Голям късмет е да имаш такова готино МИЛФче за шефка!
  • 3 хе хеее

    5 1 Отговор
    Че та и преди му си беше , нали се трудеше върху нея чилякът. Са поне да се надяваме , че му плаща изработеното.
  • 4 БАЙ Х@Й ‼️

    8 2 Отговор
    Звездата на фолка Ивана е взела на работа в бившия съпруг Валентин Димитров. 🤔🤔🤔🤔🤔🤔
  • 5 Реалист

    10 4 Отговор
    Начи ивана била за бой още преди раждането:) как няма да пита за името ве:)