Last news in Fakti

9 Август, 2021 13:08 2 429 4

Кит Харингтън разказа за проблемите си с алкохола

  • кит харингтън-
  • актьор-
  • игра на тронове-
  • алкохол-
  • проблеми-
  • признаниев-
  • проблеми с алкохола

Актьорът признава, че не е съумял да се справи със славата

Кит Харингтън разказа за проблемите си с алкохола - 1
Снимка Архив: ЕРА/БГНЕС

Актьорът Кит Харингтън разказа за проблемите си с алкохола и мислите си за самоубийство, пише вестник Independent.

"Нещата, които ми се случиха, след като приключиха "Троновете", а и по време на тях, бяха доста травматизиращи и наистина беше намесен алкохолът", признава той в искрено интервю пред в. "Sunday Times". Той продължава, че е стигнал дотам да чувства, че е "лош" човек, който "трябва да се срамува", преминава през дълбока депресия и обмисля да се самоубие.

Кит Харингтън се подлага на лечение в скъпа клиника в Кънектикът, предимно за "вещества" и "поведенчески проблеми", "основно алкохол".

Актьорът разказва, че не е споделял проблемите си и те са изненадали много хора около него. Той признава, че не е съумял да се справи със славата.

От две и половина години Кит Харингтън е въздържател.

"Трезвеността е процес, в който разбираш, че можеш да се промениш - добавя актьорът. - Едно от най-хубавите неща, които научих, е че изразът "петната на леопарда не се променят" не е верен. Те всъщност могат да се променят и това е най-хубавото. Това ме крепеше - идеята, че мога да променя из основи това, което бях".

Кит Харингтън изпълняваше ролята на Джон Сноу в сериала "Игра на тронове" на телевизия HBO осем години. Той се ожени за актрисата Роуз Лесли от сериала и двамата имат момченце.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 стар рокер

    1 0 Отговор
    Актьоре не се притеснявай,донт уори,бърбън,скоч и бира лекуват короната!Това е песен на Джордж Торогуд.
  • 2 Механик

    4 0 Отговор
    Държави, които се напиват от бира, да не си мерят "пищовите" с държави, които изтрезняват с бира и дори я ползват за разредител на водката/ракият, а в това време замезват макарони с хляб!
    Край и точка.
  • 3 ПЕНКО

    2 0 Отговор
    КОГАТО "КЪРКАШ " БЕЗ ШОПСКА САЛАТА ; БАБЕК ; АГНЕШКО ПО ХАЙДУШКИ ; РУСКА САЛАТА ; СЕЛЬОДКА И ............ ЕСТЕСТВЕННО ---!ТРЯБВА ДА СЕ САМОУБИЕШ !!!!! ХАЙВЕРЪТ И ТРЮФЕЛИТЕ НЕ ПОМАГАТ !!!!!!!!!! ЕЛА СИ ДА ПИЕШ СЪС МОЖЕТЕ БЕ ПАРАЛИЙО !!!
  • 4 гост

    0 0 Отговор
    Слаба ракия се е оказало момчето! Мамо, спаси ме много бързо станах известен давя си проблемите с пиене! Ох горкия сега е богат и известен няма как да не се оплаче от това.