9 Август, 2021 22:28 6 905 26

Студент опита да се самоубие заради изневяра

  • разбито сърце-
  • опит за самоубийство-
  • студент-
  • несподелена любов-
  • история

Историята на трагичната си любов разказва самият той

Студент опита да се самоубие заради изневяра - 1
Снимка: shutterstock

Лекарите ме спасиха след опит за самоубийство заради изневяра. Това сподели в един от най-големите сайтове за любовни терзания spodeli.net. Това, което младият мъж разказва, може да ви се стори глупаво, но след болката идва прозрението - „не си струваше да нараня хората, които не заслужават, заради нея“. Да, не си струва, но той осъзнава грешката и уверява, че никога повече няма да я повтори.

„Тези дни четох истории като моята - било то на желаещи да се самоубият заради несподелена любов, както и на партньори, включително на дама, чийто приятел се е обесил и всички обвинявали нея. Искам да споделя и моята лична драма, защото усетих какво е да си на мястото на момчето“, споделя младият мъж. Той е на 20 години и е студент в София, а момичето, заради което посяга на живота си, имали 4-годишна връзка. Била първата му любов, но сега определя връзката им като токсична.

„Бяхме от един клас. Преди нея бях щастливо момче. Бях пълен, нисък, но щастлив. С нея тръгнах на 16, постепенно изваях тяло, харесваха ме и много други, но аз ги отсвирвах. С моята приятелка се ревнувахме, но се оказа, че съм имал причини. Обичахме се силно, карахме се много и сексът беше страхотен. Това беше връзка на крайностите. Аз съм овен, а тя – Рак“, разказва студентът, цитиран от burgasart.com.

„При всеки скандал накрая все аз бях виновен. Тя ревеше дори когато сама е оплескала нещата и се чувствах като боклук. Нейните всичко знаеха, а моите – нищо. Криех от тях и нямаше как да забележат проблемите. Връзката ни се разпадна, когато я хванах в изневяра. Много пъти по-рано съм ѝ предлагал ако не иска да сме заедно да ми каже, но тя ревеше и ме молеше да се борим още веднъж“, добавя той.

„И накрая с общ приятел я хванах на калъп! Едвам съм се сдържал тогава да не ги пребия. Наши общи приятели ме упътиха и ги проследих. Бях в тотално умопомрачение. Казах си, че няма да съм глупакът - или ги убивам, или се самоубивам. Изпих уиски и водка микс, бях на път да взема ловната пушка на баща ми и да ги застрелям, но осъзнах, че не мога да сложа такова петно. Пияният ми задник обаче ме подтикна да си сложа край на живота, та да не могат да живеят спокойно, защото знаех, че тя пак мен ще натопи“, пише в сайта за любовни истории младият мъж.

„Не съм я тормозил никога. Прибрах се пиян и с още водка нагълтах една кутия силни приспивателни на майка ми, която тя държеше в аптечка. Написах едно изречение само за мама и тате, никого не съм винил и прочие. Добре, че не реших, нямах смелостта да се хвърлям или беся“, добавя той.

Майка му влязла в стаята, за да му занесе храна и така видяла прощалното писмо. Тогава веднага набрала телефона и потърсила медицинска помощ.

„Спасиха ми живота, но за една нощ този на нашите беше преобърнат на 180 градуса. Ако бяха закъсняли с няколко часа, щях да съм мъртъв. Впоследствие седмица бях в болница, като бълнувах името ѝ. Като всяка майка моята се нахвърли като орлица. Обади ѝ се и я попита дали няма поне да дойде да ме види“, разказва мъжът опитал да се самоубие от мъка.

„Милата ми кучка дори не дойде. Вместо това разправяше из града, че май съм препил и съм се дрогирал заради мой филм и тогава окончателно поставих точката. Бях станал лабилно леке заради нея. Нашите не бяха виновни. И разбирам, че е голяма глупост на пияна глава да се опитвам да се отровя. Не съм социопат, имал съм чувства и его. Съзнавам, че много невинни хора щях да нараня“, признава той, цитиран от burgasart.com.

„Във въпросната вечер просто някаква сила ми нареди: "убий ги или умри". Сега вече съм спокоен. Имам си цели, но когато посегнах на живота си, бях побъркан от любов. Оттогава много помъдрях“, разказва студентът.

Семейството му е задружно. Той има сестра на 10 години, която е много привързана към него.

„Баща ми е тих и възпитан човек, но не си показва открито чувствата. Майка ми е детска учителка, педагог и това е било голям удар за нея, защото един се обвинява. Тя вярва, че тези неща се надушват. Истината обаче е, че нямаше как да знаят, усетят и помогнат, защото аз не позволих. След бурни скандали съм крещял и ревал навън с гаджето, но съм се прибирал вкъщи с усмивка и съм сядал да ям с тях, а като ме питаха какво става, отговарях, че всичко е идеално“, споделя момчето.

„Когато се събудих в болницата, мама не ми даде телефона, а аз исках само да скъсам с нея. Още същия ден нейните ме блокираха. Знаете ли кое е жалкото - с нея бяхме 4 години, познавахме се от 6. Яла е и е спала у нас. Близките ми я обичаха, а тя даже тях не подкрепи тогава“, добавя той.

„Накрая нараних тези, които ме обичат заради някой, който не заслужава. Дотогава не показвах никакви наченки на депресия и в един момент се нагълтвам с опасна доза хапчета и алкохол. Майка ми ме е заварила по потник и шорти и в краката ми намерила бележката, в която написах "Съжалявам, мамо и тате, моля ви да ми простите - при други обстоятелства щеше да е друго, не е заради вас, вие бяхте идеални". Помня само как двайсетина минути след хапчетата и пиех поредната глътка водка, просто се унесох и заспах“, разказва студентът.

„Събудил съм се като човек чак след 3 дни. Бях изтощен като парцал и с някакви несвързани сънища. Няколко промивки са ми направили още първата нощ“, добавя той.

„Убеждавам родителите си. Повече никога няма да се повтори това, но майка само изтръпва при мисълта, че мога да имам нова приятелка и да мина през същата драма. Първата тежка любов боли, мен ме удари повече отколкото трябва, но сега като се връщам назад осъзнавам, че е по-добре. Ние само се карахме, токсичността бликаше, станах депресиран заради нея, отдалечих се от приятели и близки“, споделя младият мъж

„Спомням си в болницата ключовия момент, когато осъзнах какво съм направил. Тогава исках майка ми да даде телефона да говоря с тази, която ме предаде. Майка ми се дърпаше и ревна. Каза ми - "още ли искаш заради нея да нараняваш мен?". Тогава видях истинските майчини сълзи на жена, която е била на косъм да загуби детето си. А аз просто исках да нахуля и да скъсам с оная, но осъзнах какъв егоист съм бил спрямо любимите“, добавя той.

„Винаги има причина да живееш, винаги има нова мечта, а и любов ще дойде. С мацката съм се срещал само 2 пъти случайно. Хвърлих ѝ най-убийствения злобен поглед, който имам, до там, че да гледа в земята като ме види. Самоубийството е избор, грешен при това, но изневярата и предателството също са такива. Не одобрявам някой насила да държи друг чрез такива заплахи и поведение, но аз никога не съм го правил, а по-скоро беше да си върна за причинена болка“, разказва мъжът.

„Най-виновни се чувстваха майка и татко. Тя ми каза как е треперила, ако ще трябва да обясни на малката ми сестричка къде е батко ѝ“, добавя той.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Майна

    15 4 Отговор
    Тихомирчо, тая статия по какъв случай я изтипоса?
  • 2 Рошко

    7 5 Отговор
    Тцтцт написах едно писмо само за мама и тати, това обяснява всичко
  • 3 русенец

    24 5 Отговор
    Опитах се да прочета текста , разплаках се от умиление и се сетих да вестник "Лична драма". Много ми липсва, ама "Чук чук" ми липсва повече.

    Коментиран от #11

  • 4 слави чалгата

    2 10 Отговор
    Изневерило на ГЕРБ момчето?Донякъде го разбирам.Нещастник!
  • 5 16л

    5 0 Отговор
    Когато не си вървял дълго, този път винаги ти се струва единствен. Когато вече знаеш, че не е, някъде в паяжината на душата остава желанието да вървиш по единствен път, защото в него няма избор, особено грешен избор.

    Коментиран от #6

  • 6 Майна

    4 1 Отговор

    До коментар #5 от "16л":

    Философсопоетично и ..меланхолично...,взеха да ми липсват тези струни в това време..Адмирации към Вас..

    Коментиран от #15

  • 7 Госあ

    5 2 Отговор
    Любовта озарява този, който я изпитва. И изобщо не е нужно да бъде споделена. Отново източна мъдрост. А Ницше казва, че човек изобщо не е нужно да бъде щастлив. Към това се стремят само англичаните. Простолюдието да се оправя.
  • 8 Никога не е

    7 2 Отговор
    твоя, просто е твой ред!

    Коментиран от #17

  • 9 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 1 Отговор
    господине
    самоубйството е грях ще причините мъки само на близките ви а живота продължава ще си намерите друга ДАМА която ще ве ОБИЧА ИСТИНСКИ

    Коментиран от #14

  • 10 Орел

    1 11 Отговор
    Гей, сър!
  • 11 ААААА

    5 2 Отговор

    До коментар #3 от "русенец":

    СЕГА И АЗ СЕ РАЗРЕВАХ КОГАТО СПОМЕНА ВЕСТНИК „🔨🔨”😫😫👬👬👭👭👫👫
  • 12 Механик

    5 10 Отговор
    Моля, не ни занимавайте с пубертетски вълнения!
    Когато някой е психически лабилен, то е за цял живот. Ако днес са спасили момчето от смърт, то утре (недай Боже) няма да могат.
    Животът ни се дава и трябва да го живеем. Нищо не е така окончателно за живота, както смъртта.
    Ако човек е болен и страда физически, бих приел такова решение, но заради изневяра, несподелена любов и пр. .... идва ми множко!
    едно време подобни калпазани си прострелваха краката и ръцете, пиеха киселина и какво ли не (в казармата), само и само да могат да се доберат до "възлюбената", която отдавна вече спеше с другИ.

    Коментиран от #18

  • 13 Иван

    8 3 Отговор
    И аз съм имал раздели и всеки от вас е имал.Едната раздяла дори ме промени и като човек,но никога не съм помислял дори и за секунда да се самоубия.Живота е за да се живее,жените идват и си отиват колкото и да мислиш че последната е била специалната,не е
  • 14 ТАЯ СТАТИЯ Е МЕТАФОРА

    1 7 Отговор

    До коментар #9 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    ЗА ЖИВОТА НА МЕСИЯТА ОТ УЧЕН ДОЛ И НЕГОВИЯ ПОЛИТИЧЕСКИ ЖИВОТ😫😫😫😫„ИН И ЯН ”И ДЯВОЛЧЕТО ФЮТ ПРЕМИЕР😈
  • 15 16л

    1 1 Отговор

    До коментар #6 от "Майна":

    "Рождество" "Так хочется жить!"
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Виталия

    9 3 Отговор

    До коментар #8 от "Никога не е":

    Глупости! Момъкът се е заблудил, че е любов. Било е просто секс и той "натъртва" на тази думичка в цялата статия. Жегнало го е, че и друг я притежава. ЛЮБОВТА е за сърцати, смели хора. Тя обичайно идва внезапно и не си тръгва лесно.

    Коментиран от #19

  • 18 Майна

    3 1 Отговор

    До коментар #12 от "Механик":

    Прав си...Но пък изведнъж ми светна, че чувствата ни и емоциите ни ни правят ЧОВЕЦИ...Това е ,от което искат да ни лишат д тази ПЛАНДЕМИЯ.

    НЕ Е КОНСПИРАЦИЯ ,ЧЕ ВКАРВАТ ГРАФЕНОВ ОКСИД ,С КОЙТО СЕ СЕ СЪЗДАВАТ БИОСХЕМИ, КОИТО БЛОКИРАТ ЦЕНТЪРА НА ЧУВСТВАТА ,,ДУШАТА,, С ПОМОЩТА НА 5G
  • 19 Правилно

    5 0 Отговор

    До коментар #17 от "Виталия":

    Точно така! Особено на тази възраст масата хора въобще не са наясно със значението и съдържанието на думите и понятията.... Бъркат физическото привличане и желанието за интимност с любов. А тя предполага умствена и духовна зрялост, себепознание и куп други неща, които те не притежават по обективни причини. И се почват едни драми, едни сополиви истории... Винаги съм се чудел как е възможно някой да твърди, че обича човека до себе си, при положение, че постоянно се кара с него, отношенията им са обтегнати, стига се до обиди и дори физическа саморазправа и т. н.... Това със сигурност не е любов!
    Между другото това с "реването" ми дойде в повече... По принцип хората ПЛАЧАТ, реват животните. Какъв е тоя уличен, хъшлашки изказ?!
  • 20 Анджело

    0 1 Отговор
    Той изневерил а?
  • 21 Такива меки души

    1 0 Отговор
    Трябва да ги оставят са се самоубиват. Щото догодина ще го гледаме на прайда. А прайда става все по-многолюден
  • 22 Kobrabg

    1 2 Отговор
    По смотана статия не бях чел отдавна .
    Опитал да се самоубие - поредния психясал боклук .
    Днешно време маи свършиха мъжете и се навъдиха само трансджендъри.Бъди мъж на място смазваж и двамата от бои и преключваш всякакви отношения с 2 ,а ама не ще ходи да се нагълта с хапчета - пред**ас и то пълен женчо
  • 23 Той бил

    2 1 Отговор
    Той бил Овен, тя Рак хахаха
  • 24 ЗеленТаДрънка

    3 3 Отговор
    Абе момче младо.Няма такъв филм в живота да няма изневяра.Моногамия има само при пингвините.Не можеш да вървиш срещу природата.Проблема е да не знаят познатите и комшиите и да ти се присмиват.Всички жени без изключение изневеряват.Има една поговорка.Никога не купувай на жена си или приятеклката си секси бельо,защото други ще го свалят.
  • 25 До ЗеленТаДрънка

    2 0 Отговор
    Не говори глупости! От 20 г. съм с мъжа ми и никога не съм му изневерявала. Изневярата има отношение към светогледа, а не към пола. А иначе жените, които ви изневеряват с кого ви изневеряват, с други жени или сдруги мъже.
    Едно е да си тръгнеш от някого и да прекратиш една връзка и съвсем друго - да хванеш настоящата/ настоящия на калъп с твой приятел/приятелка.
  • 26 До Kobrabg

    0 0 Отговор
    По твоята логика, ако жена хване гаджето си в изневяра, трябва или да наеме биячи или да ги простреля.