Last news in Fakti

12 Август, 2021 17:58 4 513 23

Големите фенове на марихуаната сред звездите

  • марихуана-
  • звезди-
  • цигари-
  • пушене-
  • наркотици-
  • майли сайръс-
  • снуп дог-
  • лейди гага

След легализирането на марихуаната за лечебни цели в Калифорния, все повече холивудски звезди започнаха да насърчават пушенето

Големите фенове на марихуаната сред звездите - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Редица знаменитости откровено признават, че употребяват марихуана. Някои от тях я употребяват за удоволствие, други за лечебни цели, а трети дори развиват свой собствен бизнес с нея, пише каналът "Скандално" във vbox7.

Ето и кои са звездите, които са почитатели на марихуаната:

Лейди Гага

През 2017 г. в документалния филм, „Gaga: Five Foot Two“ Лейди Гага споделя, че марихуаната ѝ помага да се справи с хроничната болка, която изпитва от фибромиалгията - мускулно разстройство, което може да доведе до болка, умора и проблеми с настроението. Също така и помага със стреса, който ѝ носи славата, а понякога ѝ служи и като стимул в творческия процес.

Снуп Дог

Големите фенове на марихуаната сред звездите
Снимка: БГНЕС/ EPA



Снуп Дог открай време обича тревата. Изпълнителят често я споменава в текстовете на своите песни. Той споделя, че подкрепя порасналите му деца, които пушат трева.

„Никое от децата ми не пие, но пушат отговорно. Опитвам се да бъда пример, опитвам се да не съм лицемерен. Как мога да им кажа да не го правят, когато аз го правя? “.

Майли Сайръс



Като тинейджър Майли Сайръс трудно пази баланса между професионалния и личния живот, докато участва в сериала на Дисни - „Хана Монтана“ и стреса покрай това да бъде звезда на такава крехка възраст я кара да започне да пуши много трева още докато е тийнейджър. Тя спира след операция на гласните струни, след като научава за ефектите, които пушенето може да има върху гласа ѝ.

Кейт Хъдсън

Актрисата признава, че е пушила трева с известните си родители Голди Хоун и Кърт Ръсел. А на снимачната площадка на „Как да разкараш гаджето за 10 дни“ се случило да пушат и заедно с Матю Макконъхи.

Пийт Дейвидсън

В интервю Пийт Дейвидсън споделя, че употребата на марихуана му е помага да се справи със симптомите на личностно разстройство и болестта на Крон. Американският комик казва, че винаги е обичал да пуши трева и прави това всеки ден в продължение на 8 години.

Бела Торн

Големите фенове на марихуаната сред звездите
Снимка: БГНЕС/ EPA



Актрисата винаги е била против пушенето на марихуана. След тежка емоционална роля, Бела моли брат си да ѝ даде марихуана, за да ѝ помогне да заспи. Тревата помага на актрисата да запази психичното си здраве. Сега Торн казва, че има цяла част от кухнята си „посветена на марихуаната“, но тя се възмущава от факта, че хората смятат, че тя употребява „тежки“ наркотици.

Уиз Калифа

Големите фенове на марихуаната сред звездите
Снимка: БГНЕС/ EPA



Музикантът е толкова голям фен на марихуаната, че кръщава свой албум „Rolling Papers“. Той споделя, че тя му помага да освободи ума си и да мисли по-креативно. Калифа влиза и в бизнеса с марихуана, като създават сорт, който носи неговото име.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дрън та пляс

    19 20 Отговор
    С нищо не помага. Халюцинациите не ти решават проблемите в реалния живот. Прави ги наркомани.

    Коментиран от #4, #11, #15

  • 2 Легализация

    14 9 Отговор
    веднъж за винаги!! В Панелистан това обапе няма как да се случи-кeнефа на Европа
  • 3 БРАВО

    4 6 Отговор
    ВЕЧЕ ИМАМЕ НАИСТИНА ДОБРИ КАНДИДАТИ ЗА МИНИСТРИ!!!☝☝
  • 4 тоз пък

    18 15 Отговор

    До коментар #1 от "дрън та пляс":

    какви халюцинации те гонят тебе на какви хапчета си ??? пробвай малко да се образоваш по теми които искаш да засягаш а неразбираш нищо…

    Коментиран от #17

  • 5 Чичку тревичку

    2 6 Отговор
    Това, са идиотщини, пущайте си Сузанитка и решавяйте по нататък, живота си е ваш, малко грешки без марихуана и чужда намеса и камера, дори и не богат, живота си го бива....!
  • 6 Арман Башбакан

    0 4 Отговор
    Квот каже Ян Бибиян това ще правим тук в БГто.
  • 7 Пушил съм

    14 2 Отговор
    На Ди Джей Станчо на мотора!
  • 8 Дайте ми

    5 2 Отговор
    Повече,ако не ви трябва!
  • 9 Трябват санкции

    9 7 Отговор
    За непушещите марихуана!Който не пуши трева да не влиза в магазина!
  • 10 Трябват санкции

    5 4 Отговор
    За непушещите марихуана ,съд!

  • 11 Hellish

    8 5 Отговор

    До коментар #1 от "дрън та пляс":

    Още един говорещ на изуст глупак. Халюцинации, сигурно. Ама смучеш ракия всяка вечер нали. Аман от тъпанари които си нямат хабер, но коментират.

    Коментиран от #14, #18

  • 12 Чалгарите ще бъдат

    2 3 Отговор
    Изктртени от рапърите,както винаги,те си знаят.

  • 13 Gowo

    3 2 Отговор
    Гледайте Славчо , и вземете си едно на ум.Кскво ви чака след 20 години редовно пушене
  • 14 Gowo

    7 3 Отговор

    До коментар #11 от "Hellish":

    Гледай Вежди Рашидов и си вземи едно на ум.Какво те чака след 30 години редовно смуркане на ракия
  • 15 Борис

    1 7 Отговор

    До коментар #1 от "дрън та пляс":

    Образовай се сельо тези който пушат трева са тревомани не наркомани

    Коментиран от #19

  • 16 Мхм

    6 2 Отговор
    Защо не споменават Илън Мъск той и буквално се напуши на живо в шоуто на Роуган
  • 17 кой тоз

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "тоз пък":

    Акъл от глупаци не искам.
  • 18 мучо

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "Hellish":

    Акъл от глупаци не искам. Не знам кой е тъпанара
  • 19 маносан

    1 0 Отговор

    До коментар #15 от "Борис":

    Като кажеш селянин и погледни в огледалото. Щото може да се пишеш за гражданин, но душичката ти е селска. Акъл от глупаци не искам.
  • 20 Знаещ

    4 1 Отговор
    Преди десетилетия, някъде в 20 вк лобито на производителите на памук, се зае с PRопагандна кампания срещу конопа. за целта го прекръстиха на марихуана, канабис, викат му и трева,

    Конопа в древни времена а и до скоро бе стратегическа култура. Но пропагандата срещу му изпържи доста мозъци, в т.ч. на държавни водачи и конопа бе повсеместно забранен и оплютза кеф на памуковото лоби.
    Конопа се е използвал за направа на здрави тъкани, платна, въжета, лекарства, лечение и др.
    Пристрастяване може да се получи от всичко -- цигари, алкохол, шоколад, захарни изделия -- с тях пристрастяването е по силно отколкото към конопа.
    Естествено, че не е добре човек да се пристрастявакъм нищо
  • 21 Мръсния Фикри

    1 0 Отговор
    Отървахме се наистина, но не и от духа му, отврат.....!
  • 22 Коко

    1 0 Отговор
    Браво на “Fakti”! Как може да рекламирате наркотици! Нали знаете,че от марихуана се почва и се стига до марихуана и алкохол,а после и до тежки наркотици! Нали знаете,че дори марихуаната( приета за лек наркотик,но наркотик) води до деградация! Не мога да разбера,как може да се пишат поръчкови статии,щтото някой иска да развива бизнес за сметка на подрастващите! Защо не пишете са позитивни и здравословни примери?
  • 23 Коко

    2 0 Отговор
    Браво на “Fakti”! Как може да рекламирате наркотици! Нали знаете,че от марихуана се почва и се стига до марихуана и алкохол,а после и до тежки наркотици! Нали знаете,че дори марихуаната( приета за лек наркотик,но наркотик) води до деградация! Не мога да разбера,как може да се пишат поръчкови статии,щтото някой иска да развива бизнес за сметка на подрастващите! Защо не пишете са позитивни и здравословни примери?