Last news in Fakti

23 Август, 2021 16:33 4 256 9

Един от ангелите на Victoria's Secret с кошмарна изповед

  • елза хоск-
  • victoria's secret-
  • изповед-
  • алкохолик

В своя Instagram профил Елза Хоск сподели откровен пост, в който призна, че дълги години се е борила със зависимостта си от алкохола.

Един от ангелите на Victoria's Secret с кошмарна изповед - 1
Снимкa: Shutterstock

Един от ангелите на Victoria's Secret, 31-годишният шведски модел Елза Хоск, направи кошмарна изповед, в която сподели какви ужасни неща са ѝ се случили.

Важно е да се уточни, че Хоск започва кариерата си на модел, когато е била на 14-годишна възраст. Тогава баща ѝ показва снимки на дъщеря си на модни агенти и те веднага се влюбват в нея. След като завършила гимназия, тя искала да се занимава професионално с баскетбол, но в крайна сметка избрала да стане модел.

През годините Елза си сътрудничи с марки като Dior, Dolce & Gabbana и Anna Sui, но титлата ѝ на „ангел“ на Victoria's Secret ѝ донесе най-голямата си слава, пише jenata.blitz.bg.

В своя Instagram профил тя написа откровен пост, в който призна, че дълги години се е борила със зависимостта си от алкохола.

„Бях алкохоличка! Това е истината“, сподели Елза, правейки анализ за отминалото десетилетие. „Преди десет години се загубих, нямах много оферти за снимане, затова реших да се преместя в Ню Йорк. Този град беше завладяващ и аз се обърках още повече. Отне ми известно време, докато разбера, че всичките ми проблеми започват с мен. Като започнах да водя трезв, здравословен начин на живот, разбрах, че съм алкохолик, но има цял свят, в който можеш да живееш с трезв ум. Срещнах невероятни хора и приятели... Не можех да си представя какво ще стане по-нататък“, написа Елза под колаж от осемнадесетте си корици от лъскави публикации, които излязоха през 2010 г.

„През Нова година ви пожелавам много любов, здраве и щастие. И ако се борите и се чувствате изгубени по някаква причина, тогава това е нормално. Надявам се, че ще намерите сили да продължите и да намерите щастието“, добави моделът.

Елза допълва, че е спряла да пие, когато е била на 20-годишна възраст. Тя също така допълва: „Изминаха 10 години, откакто спрях да пия алкохол. Мислех, че животът ми приключва, но когато станах трезвеничка, почувствах красота, щастието и успеха.

Не можех да си представя такова нещо! В началото не беше лесно, защото бях алкохолик, а това ще трябва да го помня до края на живота си. Но да се откажа от пиенето е най-доброто решение, което съм вземала. Не пийте и не приемайте наркотици - това е правилното решение. И вече две години не пуша”, похвали се Елза.

Един от ангелите на Victoria


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АФЕРИМ МАШАЛА

    12 0 Отговор
    НА 30 Г.ЗАВЪРШЕН АЛКОХОЛИК.ГОЛЯМ АНГЕЛ СИ НАМЕРИЛИ
  • 2 БАЙ Х@Й ‼️

    19 0 Отговор
    Ох, отдъхнах си ! Помислих ,че и тая ще описва как е била сексуално малтретирана ‼️

    Коментиран от #6

  • 3 Нормално

    19 1 Отговор
    Си е за Швеция. Там като се прибереш от работа освен да удариш няколко водки. Какво друго да правиш в тоя студ или се стъмва в 14 часа или въобще не се стъмва. Сега като имат 4 работна седмица в Скандинавия ще имат време за още пиене.
  • 4 Масон

    9 2 Отговор
    Смятайте как са я разцепвали във всички дупки малката, пияна парцалеса още от малка !
  • 5 Киро Жарта

    2 0 Отговор
    Че ву изпапкам поничката
  • 6 ми ту ту ру ту

    8 0 Отговор

    До коментар #2 от "БАЙ Х@Й ‼️":

    Ааа чакай, чакай още не изтрезняла и не си е спомнила! Да минат няколко години и ще се "сети" !
  • 7 Осман

    3 1 Отговор
    Аз харесвам аналгелите на тази фирма :)
  • 8 Мръсния Фикри

    1 0 Отговор
    Звучи мнооого добре това голямо име за модели на красиви тела с бельо, а алкохолик, нз кой може да бъде, нз, честно..... и други лоши неща...
    !
  • 9 спомени

    1 1 Отговор
    под колко от ония облечени с чаршафи е легала та да има гузна съвест