Last news in Fakti

28 Август, 2021 11:04 6 907 13

Радина Червенова се завръща, но не в БНТ

  • радина червенова-
  • btv-
  • преди обед

Радина става част от екипа на "Преди обед"

Едно от най-обичаните телевизионни лица в България Радина Червенова отново ще се изявява на тв екран за радост на многобройните си фенове, пише show.blitz.bg.

Този път обаче не в БНТ, където бяхме свикнали да я виждаме от години, а в bTV - Радина става част от екипа на "Преди обед", където всеки понеделник ще среща зрителите с позабравени герои от миналото, а в сряда ще коментира със специалисти вечните теми за човешките отношения.

"Преди обед" се завръща на 6 септември в ефира на bTV и Радина Червенова е само едно от новите лица в екипа. Ще видим още и младата актриса Сара Драгулева, която стана популярна наскоро като приятелката на Папи Ханс.

Тя ще се впусне в приключението "Долче вита". Сред новите попълнения е и популярният влогър и актриса, позната от сериала "Съни бийч" - Поли Недкова, която ще следи социалните мрежи изкъсо.

Обичаният актьор Ненчо Илчев, когото зрителите познават от "Столичани в повече" и "Комиците и приятели", ще зарадва малките зрители с много игри, фокуси и изненади в новата рубрика "Вълшебствата на Ненчо".
Нова ще е и рубриката "УспешниТЕ", в която пластичният хирург д-р Мартин Генов ще разказва истории за успеха на личности от различни сфери на живота.

Колоритната Веси Цюрбрюг ще ръководи кулинарния парад в студиото на "Преди обед", а Лео Бианки ще продължава да пътешества с неговата рубрика "Животът е прекрасен". Разбира се, ще му помага актрисата Рая Пеева, която ще следи и за интересни светски новини.

В "Духът на здравето" д-р Неделя Щонова и тази есен ще бъде човекът, който ще помага на малки и големи да бъдат здрави и балансирани през новия сезон. Камен Лисички също продължава да търси колекционери и ще ни припомня игрите на 90-те години.

Венета Георгиева ще продължи с помощта на доказани специалисти да променя визията на зрителите в рубриката "Променените", а Косьо Филипов ще разказва как са създадени най-популярните български песни.

Водещите Сашо и Деси също готвят изненади - те ще имат свои тайни мисии, които зрителите ще разгадават в продължение на седмици.

Последователите на "Преди обед" в социалните мрежи могат да очакват допълнителни предизвикателства и съдържание и в каналите на предаването в Инстаграм и Фейсбук.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Радо

    6 2 Отговор
    Хубавица, що Радини познавам - всичките от хубава по-хубава!!!!!!!!!
  • 4 Тошко

    8 1 Отговор
    Ще ги измъдри не какви,за пенсионерките и айлякчиите...!
  • 5 Тоути

    10 7 Отговор
    Аре сега, на 62 години и водеща??? По-добре на ново предаване 60+. За всяко нещо си има време, а нейното мина и замина.
  • 6 С баби и без баби

    11 2 Отговор
    И какво от това? Пак предавания дрънканици. Не искаме дрънканици, искаме филми и не турски, индийски и тъпи. Какво да гледаш по бг телевизиите? Дрънканици и политиканстване.
  • 7 Баба казваше

    5 4 Отговор
    човек трябва да има мярка на всичко и да знае кога трябва да спре.
    Я се поогледайте колко народ е време да се поспре, да даде възможност и на младите.
    А предаване за пенсионери, защо не ако има кой да гледа.
    Все по малко хора висят пред телевизора, защото няма за какво.
  • 8 Qwerty

    7 1 Отговор
    Яка милфка…,бравос!

    Коментиран от #9

  • 9 Беше яка

    0 2 Отговор

    До коментар #8 от "Qwerty":

    Сега е като тебе ...!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Горо

    4 1 Отговор
    Радина Червенова е истински бисер, но лигльовците Деси и Сашо мамин Евро направо цепят нервите на зрителите!
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Коко Джъмбо

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "надарена кака":

    Надарена... с 1 (една) мозъчна клетка, с която да пази равновесие!