Last news in Fakti

29 Август, 2021 15:35 5 256 11

Как всяка зодия защитава сърцето си

  • зодии-
  • астрология-
  • сърце-
  • болка-
  • емоционална болка-
  • зодиакални знаци

Понякога отнема месеци, дори години, за да се отървете от емоционалната болк

Как всяка зодия защитава сърцето си - 1
Снимка: shutterstock

Понякога отнема месеци, дори години, за да се отървете от емоционалната болка, но всеки човек има свои способи за справяне с нея. Според астролозите, знакът, под който сме родени играе голяма роля за способността ни да се справим с тъгата, разочарованието и изобщо емоционалните рани, които получаваме.

Разберете как зодиите защитават сърцето си от болката.

Овен

Държите се така, сякаш другите хора въобще не ви интересуват. Струва ви се, че фалшивата безчувственост ще защити сърцето ви, но не ви се получава.

Телец

Никога няма да признаете любовта си първи. Чакате потвърждение, че партньорът ви споделя чувствата ви. Никак не ви се рискува да се изложите.

Близнаци

Вие сте много внимателни за това кого допускате в социалния си кръг. Ако някой премине границата, веднага го изгонвате от живота си. Не допускате никакъв компромис. Никой не трябва да ви наранява.

Рак

В отношенията си се движите много бавно. Първо трябва да се уверите, че човекът е достоен за вас, за да отворите пътя към сърцето си. Всичко става много предпазливо и внимателно.

Лъв

Отделяте повече време на работата си, отколкото на личния си живот. Държите се така, сякаш не ви пука дали ще намерите любовта си или не. Но това е само защитна поза. Всъщност имате крещяща нужда от някой, който да повдига самочувтствието ви.

Дева

Имате дълъг списък от причини за раздяла. И няма да срещате някой, чийто морал е различен от вашия. Високите стандарти са от първостепенно значение. А вие сте перфекционист.

Везни

Влюбвате се във всеки, когото срещнете, така че никой няма власт над вас. Ако пострадате, незабавно се насочвате към някой друг.

Скорпион

Криете чувствата си зад шеги и закачки. Следователно е невъзможно да говорим сериозно с вас за любовта.

Стрелец

Не позволявате на никого да види истинската ви същност. Криете се зад стените, докато почувствате, че можете да се доверите на някой човек.

Козирог

Преструвате се, че сте щастливи, че сте сами. Също така се преструвате, че сте доволни от всичко. Никога не признавате факта, че сте самотни и нещастни от този факт.

Водолей

Изливате всичките си емоции в изкуството, но не говорите за тях на глас. Вашата болка се изразява в творчеството. Ако се намери някой, който може да я прочете, то вие ще останете завинаги заедно.

Риби

Криете чувствата си. Струва ви се, че ако не говорите за тях, това означава, че те не съществуват. Но това по никакъв начин не ви облекчава.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Диагностика

    7 2 Отговор
    Ако не отваряш сърцето си, не се налага да го защитаваш. Умът е по-добър в решаването на тези проблеми. Ако оставим на сърцето може да станат хронични.
  • 2 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    5 1 Отговор
    Зодиите и астрологията са пълна глупост!

    Коментиран от #3

  • 3 ИМПЕРИАЛИСТ

    5 2 Отговор

    До коментар #2 от "4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣":

    Caтaнaтa e рeaлeн и мнoгooo cилeн. Нeгoвитe cлуги ca нaвcякъдe и нa нaй-нeoчaквaни мecтa. Зa примeр щe Ви дaм caмo хoрocкoпитe, c кoитo e пълнa буквaлнo вcякa мeдия! Кoe му e caтaнинcкoтo нa хoрocкoпитe?- Тa тoвa e гaдaeнe! 10. нe бивa дa ce нaмирa у тeбe (тaкъв), кoйтo прeкaрвa cинa cи или дъщeря cи прeз oгън, прeдcкaзвaч, гaдaтeл, врaжaч, мaгьocник,....................................... Caтaнaтa ocвeн, чe e рeaлeн и мнoгo cилeн e и мнoгo хитър. Бoг зaбрaнявa гaдaeнeтo пo вcякaкъв нaчин, вкл. и хoрocкoпи. Кoй e прoтив Бoгa и зaкoнитe Му? Кoй Му e прoтивник? Тoвa e дявoлa и нeгoвитe изчaдия(дeцa). Вceки, кoйтo e прoтив Бoгa e c дявoлa, нямa cрeдeн път. Бoг иcкa дa гo oбичaмe и тoвa ce изрaзявa в cпaзвaнe нa зaкoнитe Му. Вceки, кoйтo Гo мрaзи и ce прoтиви нa нaрeдбитe Му, щe пocлeдвa лукaвият в oгнeнoтo eзeрo зa вeчнocттa.

    Коментиран от #7

  • 4 Суетната

    1 0 Отговор
    Това ми е чара....защо ме мразят старите ДК....!
  • 5 123

    0 0 Отговор
    Ни позна.
  • 6 Австролог

    3 2 Отговор
    А а останалите хора ходят на кардиолог, като не разбират.
  • 7 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    2 2 Отговор

    До коментар #3 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Поздрави за интелигентно написаното от теб! Само че, аз не изхождам от набожни истории, а от реалността, от науката. Зодиите и хороскопите са отживелица от едни времена, когато с наука са се занимавали единици хора. Въпреки това, още преди новото летоброене се е знаело, че Земята е с формата на сфера и даже един библиотекар е изчислил диаметъра й! Използвал е наскоро откритата теорема на Питагор. Да, това е вярно и истинско! А днес е забавно да определяме кой коя зодия, но само толкова!

    Коментиран от #8

  • 8 ИМПЕРИАЛИСТ

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣":

    Сатаната е невероятно нагъл и хитър ...Много често всичко започва със ЗАБАВА...И ПРОДЪЛЖАВА ДО ПЪЛНОТО ОБСЕБВАНЕ.
  • 9 Черна котка

    0 0 Отговор
    Астрологията се използва от евреите и се е използвала от египтяните...не случайно.

    Коментиран от #11

  • 10 Анджело

    1 0 Отговор
    Аз съм зодия Лъв и съм намерил любовта. До мен е "Лъвицата Елза", книга от Джой Адамсън
  • 11 Анджело

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "Черна котка":

    Прабългарите измислят и астрологията.