Last news in Fakti

30 Август, 2021 12:26 12 614 3

Драстични промени за 5 зодии през есента

  • зодии-
  • промени-
  • есен-
  • хороскоп

Някои ще успеят да се издигнат в кариерата, други ще имат късмет в любовта, а трети ще успеят значително да подобрят финансовото си състояние

Драстични промени за 5 зодии през есента - 1
Снимкa: Shutterstock

Краят на лятото наближава, а с него все повече хора са нетърпеливи да научат какво ги очаква през есента. Астролозите вече са готови с прогнозата си, пише jenata.blitz.bg.

Специалистите казват, че тази есен представителите на пет зодиакални знака трябва да се готвят за драстични промени в живота си. Според предсказанията на звездите, те могат да засегнат различни области от живота.

Някои ще успеят да се издигнат в кариерата, други ще имат късмет в любовта, а трети ще успеят значително да подобрят финансовото си състояние.

Ето малко повече за щастливците:

Овен

През есента представителите на този зодиакален знак няма да имат никакво време да страдат или да скучаят. Пред тях ще се отвори възможност да подобрят финансовото си състояние. И най-накрая да успеят да превърнат в реалност нещата, за които от години са мечтали.

За да могат да променят живота си към по-добро обаче, ще е необходимо да положат известни усилия. Също така е важно да си взаимодействат повече с околните.

Не е изключена голяма покупка под формата на лек автомобил или дом.

Телец

Хората, родени под този зодиакален знак, ще почувстват, че късметът е на тяхна страна. Има голяма вероятност за интересни познанства, от които не трябва да се страхуват.

По време на предстоящите романтични срещи Телците може да изпитат невероятни чувства. В случай, че вече са срещнали сродната си душа, не е изключено в скоро време да узаконят връзката си.

Някои ще успеят да стартират собствен бизнес, благодарение на който финансовото им състояние ще стане по-стабилно.

Лъв

Представителите на зодия Лъв да се готвят за пътешествие, което може да се окаже доста интересно. Това е наградата, която представителите на знака ще получат за упоритата си работа.

Не е изключено по време на пътуването да срещнат човек или хора, благодарение на които животът им ще се промени драстично.

Ако ви помолят да отидете на бизнес среща или вечеря, не трябва да отказвате, тъй като тя може да ви бъде много полезна.

Скорпион

Звездите вещаят резки промени в живота ви, но какви точно - не може да се каже с точност, защото всеки има различни цели.

Късметът ще съпътства хората, родени под този зодиакален знак, във всичко и следователно всичко започнато ще може да се реализира. Важно е да проявите самочувствие и постоянство.

Някои Скорпиони могат да променят семейното си положение, други могат да се преместят, а трети да се върнат при старата си любов или да срещнат човек, с когото по някаква причина са загубили връзка.

Водолей

През есента Водолеите ще могат да подредят личния си живот, а финансовото им състояние може да се стабилизира.

Някои могат да сключат брак, а други - да научат за предстоящото попълнение в семейството.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КРЕДИСИМО

    1 0 Отговор
    СТИГА ГЛУПОСТИ!!!
  • 2 Ани

    3 0 Отговор
    Всеки човек е отровен сам по себе си, зависи с кого се е събрал.
    Настъпи някого по мазола и не питай коя зодия е, при всички случеи ще те ужили.

    Коментиран от #3

  • 3 ИМПЕРИАЛИСТ

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Ани":

    Caтaнaтa e рeaлeн и мнoгooo cилeн. Нeгoвитe cлуги ca нaвcякъдe и нa нaй-нeoчaквaни мecтa. Зa примeр щe Ви дaм caмo хoрocкoпитe, c кoитo e пълнa буквaлнo вcякa мeдия! Кoe му e caтaнинcкoтo нa хoрocкoпитe?- Тa тoвa e гaдaeнe! 10. нe бивa дa ce нaмирa у тeбe (тaкъв), кoйтo прeкaрвa cинa cи или дъщeря cи прeз oгън, прeдcкaзвaч, гaдaтeл, врaжaч, мaгьocник,....................................... Caтaнaтa ocвeн, чe e рeaлeн и мнoгo cилeн e и мнoгo хитър. Бoг зaбрaнявa гaдaeнeтo пo вcякaкъв нaчин, вкл. и хoрocкoпи. Кoй e прoтив Бoгa и зaкoнитe Му? Кoй Му e прoтивник? Тoвa e дявoлa и нeгoвитe изчaдия(дeцa). Вceки, кoйтo e прoтив Бoгa e c дявoлa, нямa cрeдeн път. Бoг иcкa дa гo oбичaмe и тoвa ce изрaзявa в cпaзвaнe нa зaкoнитe Му. Вceки, кoйтo Гo мрaзи и ce прoтиви нa нaрeдбитe Му, щe пocлeдвa лукaвият в oгнeнoтo eзeрo зa вeчнocттa.