Last news in Fakti

31 Август, 2021 16:28 24 771 74

Мариана Попова защити Зуека с брутална СНИМКА

  • мариана попова-
  • васил василев-
  • васил василев - зуека-
  • емиграция-
  • решение-
  • защити-
  • актьор

Певицата застана зад решението на актьора и показа нещо, което предизвика бурни реакции в мрежата

Емигрирането на Васил Василев-Зуека, за което се говори активно в последните дни, предизвика много коментари на популярни личности и в социалните мрежи, пише show.blitz.bg

Отприщи и въпросът за родната действителност, която всъщност е една от причините актьорът да напусне родината си. Намериха се, разбира се, и хора, които да критикуват Зуека за решението му, както и такива, които да защитят правото му на избор. Една от тях е именно Мариана Попова.

"След фестивала в Юндола. Ей за това говорим. Не се сърдете на Зуека, сърдете се на себе си. Не парите определят стандарта. Процесите се случват от вътре на вън", това написа певицата в профила си в социалните мрежи, а думите ѝ мигновено предизвикаха реакциите, най-вече заради това, което тя показа в снимка.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 75 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сила

    161 60 Отговор
    еми по селските събори явно е така....лошото е че си пренесоха манталитета в София

    Коментиран от #2, #5, #16, #40

  • 2 123098

    94 31 Отговор

    До коментар #1 от "сила":

    А мислите след рог фест е по-чисто!

    Коментиран от #9, #26

  • 3 Поне

    51 102 Отговор
    да го беше изчисти с Цоцолана , преди да се изтипосат на готово в Испания ! Ей на , и тая Марияна , вместо да показва мръсотията , да беше запретнала ръкави !

    Коментиран от #28

  • 4 Сатъра на Хана

    170 18 Отговор
    Не сравнявайте Зуека с другите - той избяга с няколко милиона от чалга, А аз пристигнах с 20 долара в Новия Свят и съм близо до първия милион долара. ... А в България Мутрите и Бейовете убиха Българската Мечта - Че с ТРУД можеш да си осигуриш старините и живот без финансови притеснения

    Коментиран от #14

  • 5 Селянин

    77 6 Отговор

    До коментар #1 от "сила":

    Я отиди в центъра на народен или някоя друга градинка и виж какво става вечер...
  • 6 На море

    77 13 Отговор
    В цял свят е така. Вдигнете двойно данъците и ще има кой да почиства след такива "пърформанси" и да чисти по принцип.... ама бай ганьо пари не дава само иска да получава

    Коментиран от #23

  • 7 Гост

    91 11 Отговор
    Бир феста в Германия няма само боклуци, но и всичко и навсякъде е покрито с екскременти, които гостите оставят като кучета навсякъде, по време, като го правят пред другите хора публично.
    Това тук спрямо Германия е леко петно върху полянката.

    Коментиран от #13

  • 8 Аха

    94 7 Отговор
    То това да е проблема.Цялата ни българска система е прогнила от мафията,която е качена по високите етажи.Една поляна със боклуци лесно ще се изчисти,ама как да изчистиш мафиотските мутри.

    Коментиран от #74

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 гост

    94 14 Отговор
    Този сега национален герой ли ще го правим, заради това, че е емигрирал? Един от многото, повече от два милиона са вече. Стига ни занимавахте с него.
  • 11 Гоуст

    67 20 Отговор
    Марианчето е голяма овчица. Как може да направи снимка рано сутрин, веднага след фестивала? Нормално е да е толкова мръсно като все още не е чистено. Нека да иде след 1-2 дена и да снима пак

    Коментиран от #18

  • 12 Цял един народ сме

    40 15 Отговор
    Без грам култура и възпитание!
  • 13 разлика

    43 18 Отговор

    До коментар #7 от "Гост":

    Да ама в Германия се чисти. Пък тук в БГ си живеем в мръсотия и боклуци.
  • 14 Къде

    23 7 Отговор

    До коментар #4 от "Сатъра на Хана":

    Е тоз нов свят бе?????

    Коментиран от #17

  • 15 Ам тъй то

    29 9 Отговор
    Свините у кочината оставят малко малко по-чисто

    Коментиран от #21

  • 16 един от село

    52 3 Отговор

    До коментар #1 от "сила":

    Обиждаш местните, те са си там и преди събора, ама поляната е чиста.Като дойдат нацепените батки да плющят чевермета и се оливат,резултата е видим!
  • 17 сила

    24 8 Отговор

    До коментар #14 от "Къде":

    как къде....на ОНЯ свят естествено,там е пълно с ТРУДОЛЮБИВИ милионери като пишещия по горе
  • 18 тарзан

    14 10 Отговор

    До коментар #11 от "Гоуст":

    Зуека ще дойде да изчисти ли, или ще си лежи тъдява на метеното?

    Коментиран от #24, #25

  • 19 Лудница

    22 6 Отговор
    Пасмина не заслужаващи нищо това са хората, алчни завистливи гълозюбиви олигофрени.
  • 20 гаелатататогж

    23 22 Отговор
    Тая па фъфла къде се бута да дава мнения.
  • 21 Анонимен

    36 6 Отговор

    До коментар #15 от "Ам тъй то":

    Прасетата са чисти животни! Ако им осигуриш достатъчно място са като повечето от хората : определя се място за хранене, място за лежане и спане, място за ср++е.... и се държи твърд ред, ако са повече от едно! И не се++т там където ядат определено и безспорно!
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 kkk

    45 2 Отговор

    До коментар #6 от "На море":

    Цървуланчев, да те открехна как се правят такива събития по света:

    - взимаш разрешение от общината
    - в това разрешение има поне 50 изисквания
    - едно от основните изисквания е да се почисти терена накрая
    - и се оставят едни пари гаранция, че всичко договорено ще го изпълниш
    - като не изпълниш нещо го прави общината за сметка на твоята гаранция

    Организирал съм средно по размер събитие тип "концерт" (не точно) за 30 000 човека у Австрия и покрай купища изисквания за охрана, ред, навалица, почистване и т.н. имаше и условие да предоставя банкова гаранция от €150 000, че ще спазвам всичко + имаше списък с това каква част от тези 150 бона ще ми струва всяко нарушение. По-малко хора охрана- минус 15 бона, допуснати повече хора- минус 20 бона и т.н., и т.н.
    Реално мога да наруша всичко и да си платя и това е. Ама после не мога и събиране на кафе от 5 човека да организирам и забравям за какъвто и да е кредит от всички банки в страната- е, може би ще ми отпуснат кредит при 4-5 ПЪТИ по-лоши условия от стандартно...

    Тоест НИЩО не се прави безплатно и го плаща ОРГАНИЗАТОРА по един или друг начин. Дали пряко с "гаранция", дали после общината си търси парите през съда е все тая- масрафа е за сметка на организаторите.
  • 24 Перо

    56 8 Отговор

    До коментар #18 от "тарзан":

    Зуека не емигрира,а отива да си живее в друга държава с милионите от мутренската,соросистка система на опростачване на населението,в която взе най-дейно участие. До като зомбираше населението с арменеца,не виждаше пропадането на държавата,а сега “прогледна” за беззаконието и бедността! Олигофрените са най-гугутките гласоподаватели на толупа!

    Коментиран от #27

  • 25 Перо

    35 4 Отговор

    До коментар #18 от "тарзан":

    Зуека не емигрира,а отива да си живее в друга държава с милионите от мутренската,соросистка система на опростачване на населението,в която взе най-дейно участие. До като зомбираше населението с арменеца,не виждаше пропадането на държавата,а сега “прогледна” за беззаконието и бедността! Олигофрените са най-верните гласоподаватели на толупа и са много,всички са чада с промити мозъци от системата,в която беше Зуека!

    Коментиран от #29

  • 26 Истината на 10000%

    56 2 Отговор

    До коментар #2 от "123098":

    Българите цапаме в пъти по-малко от западноевропейски! Факт! Просто там повечето пари от данъци за почистване отиват по предназначение, а при нас не се чисти. Но това не променя факта, че ние българите сме в пъти по-чисти от тях. Айде стига със селските комплекси и ругае ето на БГ! Аз живея в Германия от 20 години,ю и знам каква кочина става тук всяка седмица Четвъртък, Петък и Събота. Просто се чисти на следващия ден всичко с машини и следа не остава от нищо. А в БГ, за да се краде с шепи се пращат циганските с едни метлички и после се чудим що има прах във въздуха. Краде се. Крадците са престъпници. Това е
  • 27 ЕВаалаа Тоооочно

    37 6 Отговор

    До коментар #24 от "Перо":

    Тоа Зуека Трикси години опростачва опростачва опростачва ама И НАПРАЙ МИЛИОНИ.Я ДА ВИДИМ С 5 ЛЕВА В ДЖОБА ДЕ ША ИДЕ ДА СА БУНТУВА.НО НА Й НАГЛОТО Е ЧЕ ТОЙ Е ЧАСТ ОТ ПРОГРАМАТА ЗА СМАЧКВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ.....ХИЛИ ДА ХИЛИ СА А ПРОСТОЛЮДИЕТО СЪВСЕМ ОГЛУПЯВА
  • 28 Мииии, не

    18 1 Отговор

    До коментар #3 от "Поне":

    НЕ ВЪЗПИТАНИЕ ГОВЕДА НЕ ПАЗЯТ ЧИСТО И ЧАКАТ НЯКОЙ ДА ИМ СЪБИРА... БОКЛУЦИТЕ!!!
  • 29 АМИИИ, бъркаш се

    12 25 Отговор

    До коментар #25 от "Перо":

    Опростачването започва от МИНИСТЕРЪ МИН. ЕТКОФФ, хверляха по герба, по народното събрание, слушат чалга, нападат възрастни жени и коли с жени и деца в тях... И СЕГА Нинова и ушатият ФАТМАК, БАЛАЛАЙКА МАНОЛОВА И ТАТЯНЧИТУ ДОНЧИВЪ ще сменят системата, СЛАВУН ЧАЛГАРОВ им приглася... Бог да пази България!
  • 30 СОФИЯ БЕШЕ СТОЛИЦА

    24 10 Отговор
    На БЪЛГАРИЯ.ПИШЪЛЦИ И ПРЕСТЪПНИЦИ ОТ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ОТ ГРАДОВЕ,СЕЛА И ПАЛАНКИ НАХЛУХА ДА ТЪРСЯТ ПОВЕЧЕ ПАРИ И ПО-ХУБАВ ЖИВОТ. НЕ ГО НАМЕРИХА И СЕГА НЕГОДУВАТ И РУГАЯТ МАЛКОТО ОСТАНАЛИ КОРЕНЯЦИ СОФИЯНЦИ, КОИТО СЪРБЪТ ПОПАРАТА ИМ .СОФИЯНЦИ ЩЕЛИ ДА ПОТЪНАТ БЕЗ ТЯХ В БОКЛУЦИ. НЕ Е ВЯРНО.БОКЛУЦИТЕ ГИ ПРАВИТЕ ВИЕ. В ЯПОНИЯ СЕ ПРОВЕЖДАТ КУРСОВЕ ЗА ЗАПОЗНАВАНЕ НА ХОРА ОТ СЕЛСКИТЕ РАЙОНИ, КОИТО СЕ ПРЕМЕСТВАТ В ГРАДА, С ОСНОВНИТЕ И ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ ПРАВИЛА НА ПОВЕДЕНИЕ В ГОЛЯМИЯ ГРАД. КОНТРОЛЪТ Е ЖЕСТОК И ТАКА ТРЯБВА!
  • 31 Някой Маринова

    16 5 Отговор
    Говори глупости, човека със семейството си, където иска там ще отиде, алоу, той не е компаньонка, да мисли за ДК,......и то какви....!
  • 32 зуйю

    8 8 Отговор
    да оди да се веси
  • 33 хамди1

    23 3 Отговор
    стига с този зуек кой знае какво бре .
  • 34 мечо

    8 5 Отговор
    куй гу бригъ тоси шутъ
  • 35 !!!!!

    14 4 Отговор
    Бързи пари в селски ръце …..и резултати на лице
  • 36 Миро

    17 5 Отговор
    Не ме интересува изобщо. Всеки да ходи и да живее където иска.
  • 37 С какъв ходиш..такъв ставаш..

    33 6 Отговор
    Като бях в Берлин..ме беше срам да хвърля фас или хартията на улицата. Ходех докато видя кошче за боклук. Като се върнах в България. И гледам как хвърлят боклуци от колата..пред къщите и навсякъде...почнах да си мисля че е нормално 🤣🤣🤣

    Коментиран от #41

  • 38 123

    21 3 Отговор
    Зуека е супер безинтересен.
  • 39 Ухан

    10 8 Отговор
    Който не е бил в Берлин на 1.05 "ден на труда" той нищо не е видял (: Толкова боклук и наркоман няма и в Америка. Зуека си изигра перфектно картите.Който го е яд и му завижда ...значи е....озлобен Българин.
  • 40 Комплесари

    14 6 Отговор

    До коментар #1 от "сила":

    Ами тази “прозорлива” дама да вземе и се запознае малко как се наемат места за “евенти” на толкова хубавият ЗАПАД!!! Дори заличка за 50 човека да наемеш, ше ти дадат час за напускане и всичко да е във вид, в който си я приел!!! Какво ми се прави на много ЗАСЕФНАТА!???!! Свикнала да се снима със селските кметчета за ФБуците им и ....., ГОТОВО!!! Всичко взима за без пари, а после, УАУУУууу....!!! Относно НЕЗЕМНИЯТ, зуек??? ЧАЛГАР!!! Натрупал нЯкви кинти с простотията, която ръси и трови народа 30г, и сега ще ми се прави на потърпевш!!! Нещастник!!! Да си седи в БГ с децата като е толкова отворен!!! прозрял е поне колко е прост и токсичен та решил Да ги спасява и прави КОНТЕТА!!! ДА ЗАМИНАВА И ДА НЕ СЕ ВРЪЩА!!! Там ако мисли, че няма да е ПРОВИНЦИЯЛЕН КОМПЛЕСАР, жестоко се лъже!!! Желая му успех👍
  • 41 Инспектор Мадуро

    4 3 Отговор

    До коментар #37 от "С какъв ходиш..такъв ставаш..":

    Това означава, че си част от стадото. Не че е лошо, но просто никога няма да прочетеш какво пише между редовете освен, ако някой не ти го прочете.
  • 42 Пена

    14 3 Отговор
    След като сме в ЕС - държави без граници, не може да говорим за миграция!
    Така че, спрете да спекулирате, ако ви стиска направете го и вие!

    Коментиран от #46

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Пено,що се злагаш

    4 0 Отговор

    До коментар #42 от "Пена":

    Щъркелите мигрират и онез от африка...!?
  • 47 Да е жив

    10 2 Отговор
    и здрав със семейството си.Добре е направил човека.Тук наистина няма живот вече виждат се нещата как вървят.Дано младите да се измъкнат по от рано.
  • 48 краси

    8 2 Отговор
    Най-малко някакъв Зуяк-пуяк ме интересува!
  • 49 Един

    2 1 Отговор
    Дека е снимката?
  • 50 сноу

    6 1 Отговор
    Ами Марианче в циганска държава всичкото е по цигански...

    Коментиран от #51

  • 51 сноу

    7 4 Отговор

    До коментар #50 от "сноу":

    Мога да ти изпратя клип на какво са направили цели квартали в Дуисбург ,Нюрнберг ,Бремен ,Хамбург и десетки други...Твоята снимка ще изглежда като пионерска игра..
  • 52 Барба Ганьос

    6 3 Отговор
    Дреме ми на Зуя. А Марианчето вместо да снима , да беше се навела да изчисти.
  • 53 Бивш левскар

    9 1 Отговор
    Всички патриоти дето за никакъв чеп не ставаме сме тука и плюем света, че не ни разбира простотията. За ваксина, за мързел за каквото и да е. Такава сложна душа е българина. Пречи му СИВ, НАТО, Варшавския договор, Македония и Тито. Затова избира Боци и Славчо- от една свинска порода сме. Не заслужаваме друго.
  • 54 бушприт

    4 1 Отговор
    Накъдрена и нарошена Марияна Попова е по-красива.
  • 55 цербер

    4 1 Отговор
    Права е дамата. Простотията и арогантността масово заляха българите. Това,което се случва в страната ни е благодарение на беззаконността и липсата на държава.
  • 56 Бай Ставри от Якоруда

    6 1 Отговор
    Чакайте бе, какво ме инт какво ще си помисли някой че напуснал държавата миришеща на боклукчийска кофа ,в буквалния смисъл??! И аз да имам финансите и да съм се установил ще избягам с 350, пък нека ме "съди" някой....В държава на сметището , цялата вулгарщина, варварство, трупове в бидони, корупция, беззаконие ,чадъри на бандити и злосторници.. И после той избягал ,напуснал...Ама мн добре е направил, направете го и вие...
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 КЪРЛЕЖИ

    3 0 Отговор
    НЯМА ЛИ КОЙ ДА ЗАПАЛИ ТАЯ СЦЕНА - УТРЕ ПАК ЩЕ ИМА ФЕСТИВАЛ И ПАК ЩЕ ТАКОВАТ ОРТАЛЪКА ?
  • 59 ЗУЕКА

    4 1 Отговор
    Coфийcкият грaдcки cъд пуcнa oт aрecтa Криcтиян Никoлoв, пoдcъдим зa кaтacтрoфaтa, при кoятo зaгинa Милeн Цвeткoв, cъoбщи "Нoвa тeлeвизия". ВCE ПAК E CИН НA ДEПУТAТ OТ ГEРБ !
  • 60 БОКОКРАД

    3 1 Отговор
    АМАН ОТ ТОЯ ЗУЕК ЧЕ БИЛ ИЗБЯГАЛ , АМИ ДАНО НЕ ИЗБЯГАТ ДОГАН БОЙКО СТАНИШЕВ И ПИРИНСКИ ЧЕ КОЙ ЩЕ НИ УПРАВЛЯВА В ТАЯ КРИЗА ОТ КРАДЦИТЕ !
  • 61 офффф

    2 0 Отговор
    Явно не е виждала след фестивалите в UK какво остава. В Испания съм живяла и там е същото. Зуека предстои да познае и тъмната страна. Няма смисъл да се обиждаме. Аман от патки!
  • 62 ГЕРБ=ДПС=ВМРО

    4 0 Отговор
    Вие в чужбина не сте ли ходили? Аз съм бил на концерт и на фестивал в Чехия, и на концерт в Холандия. Когато свърши и хората започнаха да се разотиват беше още по-страшно. Имаше 3-4 пъти повече боклук. Но веднага, се появи персонал със светлоотразителни жилетки и започна да мете, да събира и да почиства. И на другият ден, нямаше никакъв боклук.
  • 63 Шаран БГ

    5 2 Отговор
    Никой не заплака за лекарите, учителите, инженерите.
    Стотици образовани и подготвени от и за България люде. Никой не споменава дори за квалифицираната работна сила, която няма да се върне в страната.
    Васил Василев -Зуека / не зная точното значение на тази дума и защо е "пришита" на актьора/ така е решил- така е постъпил.
    По никакъв начин не омаловажавам, това което вършеше, както на него , така и на неговите колеги от бранша. НО ! Все пак те / и той/ не са производители на материални блага !
    Арс лонга - вита бревис ! Колкото и да е вечно - изкуството не може да нахрани никого, освен самия актьор.
    Така че - да е жив и здрав и успех на Новата земя !!
  • 64 мечо

    0 0 Отговор
    избиагълъ единъ шутъ е е гулиамъ рабутъ
  • 65 Ганка трола

    1 0 Отговор
    Аз чух, чи пруцеса вървял отвън навътри и убратну, ама на, Папова мъ усвидуми.
  • 66 111

    3 0 Отговор
    И с, и без тоя измислен артист - халтурчик България няма нито да цъфне, нито да пропадне! А за мен той е бил и ще си остане пълна дупка и като артист, и като човек. Бях на едно фирмено парти, където видях жалките му напъни да си оправдае хонорара. Тъжна картинка беше!!!
    Даже нямаше да разбера, че се е изнесъл от страната, ако медиите не раздуваха сличая. Да е жив и здрав! Не съм му враг, но нямя и да ми липсва изобщо.
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Милен

    2 0 Отговор
    И ако всички избягаме? Тогава какво?
    Дядовците ни са се били за тая страна, доброволци са ходили и не са мрънкали като днешните келемета, дето не можеш ги накара една бюлетина на пуснат, камо ли нещо повече в полза роду! Срам ме е за нашето поколение и за това, което идва след нас!
  • 69 Архимандрисандрит Бибиан l

    1 0 Отговор
    Стойте си на д-тата,од Бойковина по добро нема! Господ си знае работата,ако имаше по добро там шехме да се родиме, нали така? Айде и да се не излагаме одново-пускате за Бацо и кой за кво е учил!
  • 70 Пловдив

    2 0 Отговор
    След всеки подобен фестивал на запад остава картина, пред която тази може да е образец за чистота... Иначе коя е Мариана Попова? Мога веднага да проверя в Гугъл, само че фактът е, че не я знам. И какво общо има всичко това с емигрирането на когото и да било? Можеше да снима и туршиите на баба си - нещо логиката убягва...
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 ГОВЯЖДА ПОДУЯНСКА ДРЖАВА

    1 0 Отговор
    Говядо до говядо, мила моя майно льо. ЛъФскар до лъФскаря. Няма Раковски, няма Каравелов, а и Ботев го няма. Само мутрите на терористичните бекепари и седесари се увъртат кат клошари и дебнат да клъцнат бизнесмена по лъфскарски

    Коментиран от #73

  • 73 Видни говяжди водачи

    1 0 Отговор

    До коментар #72 от "ГОВЯЖДА ПОДУЯНСКА ДРЖАВА":

    Бойко Борисов. Борислав Михайлов. Тара Батков. Татяна Дончева. Бюста на Йосиф Сталин качен на връх Мусаллах.
  • 74 ФАКТ !

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "Аха":

    Много точно казано !!! Това е най-малкия проблем с боклуците, които се оставят след концерти и други събирания на много хора !! Най-големият проблем,е че НИКОЙ в България НЕ Е способен да се пребори и да ИЗМЕТЕ МАФИЯТА !! МАФИЯТА в България ,която е навсякъде и ни ОГРАБИ и продължава да ни краде - е НЕПОБЕДИМА !!! Комунистите , които си ПРИСВОИХА всичко в България и са навсякъде и са НА ВСЕКИ КИЛОМЕТЪР , тях НИКОЙ НЕ МОЖЕ да ги ИЗЧЕГЪРТА от никъде !!!! Оставиха нашите родители с най-ниските пенсии в ЦЕЛИЯ СВЯТ !!! А те живеят както си искат с нашите пари в България ,че и в другите страни !!!