Last news in Fakti

4 Септември, 2021 09:41 7 807 10

Скандали и напрежение в родата на Коста Цонев

  • коста цонев-
  • димитър цонев-
  • семейство-
  • скандали

През този август бе кръгла годишнина от кончината на журналиста Димитър Цонев

Скандали и напрежение раздират фамилията на покойния Коста Цонев. Втората му жена Ели разкри, че е низвергната от останалите му роднини, а те напълно са забравили за него.

Вдовицата на актьора сподели, че не се чувала нито със снаха му Мариана, която бе съпруга на журналиста Димитър Цонев, нито с неговите внуци Деси и Димитър-младши. Никаква връзка нямала и с щерка му Теодора, която два пъти направи опит за самоубийство, още по-малко пък с първата му жена Анахид Тачева, която е в Америка.

"Те нямат потребност от мен, аз също от тях. Не се чуваме и виждаме. На панихидите си ходя сама, те дават интервюта колко са били близки с него“, заявява Ели, която допълва, че последната родова среща е била по лош повод – погребението на Митко Цонев. Оттогава обаче са минали цели 5 години, в които студената война между клана Цоневи тече.

През този август бе кръгла годишнина от кончината на журналиста, който си отиде внезапно, покосен от жесток и необратим мозъчен удар. Преди дни дъщеря му Деси Цонева го почете, споделяйки в социалните си мрежи тяхна обща снимка, на която се забавляват в заведение. "Иcкaм винaги дa тe пoмня тaкa – oбичaщ живoтa, ceмeйcтвoтo и рaбoтaтa cи! Ти cи мoят примeр във вcичкo и дaжe дa знaм, чe някaквo бeзврeмиe ни дeли, зa мeн ти cи cмиcълът, врeмeтo и вcичкo… тaткo… нямa пo-милa думa oт тaзи…“, написа тя. През януари догодина пък ще има 10-годишен помен от смъртта на Коста Цонев, който издъхна след тежко боледуване през 2012 г.

Най-встрани от враждите между всички, носещи фамилията Цоневи, е първата жена на големия актьор – говорителката Анахид. Тя избра да дели един покрив с дъщеря си от втория си съпруг Васил и избяга от семейните драми на родата чак в Щатите. За последно си дойде, когато другата ѝ дъщеря, Теодора, влезе в болница, след като посегна на живота си. После каза "Сбогом“ на България и обяви, че остава за постоянно в САЩ, където живее заедно с внуците, зет си и дъщеря си, пише "Ретро".


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ????

    29 0 Отговор
    Какво очаквате не разбирам? Всички да плеснат и да се прегърнат? Нормално, родата от Анахкд да не търсят втората съпруга, тя също и жената го казва! За какво пишете неща, които рядко биха провокирал интерес в българите, ако не им го навирате в очите!
  • 2 Ама

    20 1 Отговор
    Къде е скандала?
  • 3 Естествено, че винаги има,, чума,, дърта

    5 5 Отговор
    И алчна, която създава проблеми, тоз пък,, известния,, винаги е бил уж с повишен мъжки хормон... обич. за обич....!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 един от стадото

    9 3 Отговор
    нищо особено. Като излязохме от родовообщинния строй и се вляхме в демукрадсията брат със брата вече не се виждат с години. Масово е. Най много по едно ЧНГ на първи и толкова. Шайбата се върти яко. За всички
  • 6 Хасан

    1 6 Отговор
    Той бе голям артист, но с малък патлак.

    Коментиран от #7

  • 7 Дан си го ял

    5 0 Отговор

    До коментар #6 от "Хасан":

    И негу...??

    Коментиран от #8

  • 8 Хасан

    2 3 Отговор

    До коментар #7 от "Дан си го ял":

    Това го е разказвал покойния Стефан Данаилов. Веднъж снимали някаква сцена и на Цонев му се показал патлака. Стефан Данаилов му се присмял на размера и от тогава не са в добри отношения.

    Коментиран от #9

  • 9 един от стадото

    2 2 Отговор

    До коментар #8 от "Хасан":

    къде, на оня свят ли. Там всички са с равни патки. Мисли му
  • 10 Перо

    9 0 Отговор
    Малката Цонева докара Митко до това дередже,а сега говори и пише глупости.